Engem mindig meglep, hány ember izgul itt egy jó kis vérontásért.
Én annak drukkolok, hogy P tartsa meg a hidegvérét, mint eddig és ne hagyja magát provokálni.
Én nem izgulok vérontásért. Én ezt egymásba kapcsolódó folyamatok sorának látom, viszonylag fix végkimenetellel. Nem nagyon van túl sok opció.
Hogy az egyes folyamatok mikor zajlanak le, az részletkérdés. Ezért is nem értem, hogy miért megy itt a humorizálás azon, hogy ki mikorra datálja a háború megindítását.
Hogy a világsajtó mikorra teszi, az az ő dolguk. Ebből élnek. Nekik kell a sztori, és per pillanat ez sokkal nagyobb sztori, mint bármi más.
A nyugati kormányok inkább a nyilatkozataikban arra utalnak, hogy mennyire vagyunk közel hozzá (a hozzá szükséges feltételek meglétéből következtetve)
Én azt gondolom, hogy az európai vezetőknek úgy kell egy ukrán-orosz konfliktus, mint egy pittbull harapás a bal herébe. Az amerikaiak esetében is inkább negatív az egyenleg, de ők tudnak belőle profitálni azzal, hogy a LNG-jüknek ideigelenesen lesz némi piaca mostanában.
De hosszútávon elég kellemetlen nekik, hogy Kína helyett az európai szintérre kell koncentrálni, és forrásokat égetni.