Huhhhhh....
Azt hiszem utolértem magam a topik olvasásában.
De Mire elolvasod, ez a hsz. érvénytelen.
Azt hiszem utolértem magam a topik olvasásában.
De Mire elolvasod, ez a hsz. érvénytelen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ukrajnát ismerve már megalakultak a különböző,fegyveres embercsempész bandák ,akik sajnos veszélyesek és pénzük is lesz. .Kössük össze ezt az intézkedést a szabad fegyverviseléssel,a mélyrepülő Hrivnyával,meg hogy a tőke elhagyta az országot.
Jo regiek lehetnek mar. Finnek nem is tudom meddig voltak Szovjet porazon, talan 75-ig?Mármint mi? Régi finn meg svéd komcsik?
Ez így nem fog megállni!De nem is lenne az ellenfele meg így sem az ukrán légvédelem az orosz légierőnek....
De ezt a NATO no-fly zone nem értem, most akkor a NATO mégis megvédi Ukrajnát? Katonai pilótát vadászgépet bevet Ukrajna védelmében de szárazföldi erőket nem? Nekem ez nagyon fura lenne ha megvalósulna.....
Ahogy Aszadot Putyin? Nem csak az 5. cikkelyből áll ám a világ. Vagy ha nem a NATO akkor egyes NATO tagállamok bilaterális szerződéssel az ukrán kormány felkérésére. HA ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok, abban hiba nem lesz, ahogy a mostani oosz lépések lepapírozásánál se volt.Milyen alapon védené Ukrajnát a NATO?
Szerintem ezt az ukrán külügyminiszter, bedobta a köztudatba, hiszen azt is tárgyalásnak lehet nevezni, hogy Ukrajna azt kéri a NATO-tól, hogy hozzon létre no-fly zone Ukrajna felett, mire a NATO azt válaszolja, hogy nem.......Ez így nem fog megállni!
Gondoljon szépen bele mindenki, az oroszok mondjuk megindulnak a két SZERINTÜK független megye határához/az ukránok támadják az orosz reguláris erőket akár csak a mostani szaki vonalak mögött ahová felzárkóztak, és a NATO gépek lelövik a saját reguláris orosz csapatokat védő Ka-52-t, Mi-28-at, Szu-24/34-et ? Meg lehet csinálni, de abból fél órán belül maximum világháború lesz, mert le fog pottyanni az a NATO vadász ami az orosz légierő gépét lelövi, ha nem egyszeri eset, a reptere is megy a levesbe, arra meg meg megint választ kell adni, és fél órán belül be is szopta az emberiség!
Ennyire nem lehet hülye a NATO, hogy zsigerből azokat a mechanizmusokat húzza elő most hogy az OROSZOKKAL állnának szemben, mint amit elsütöttek a Szerbek/Irak/meg Líbia és Afganisztán felett!
Az USA nyíltan többször megmondta, hogy nem harcol Ukrajna miatt, a többi ország meg magán akcióba belemenni nem mer.Ahogy Aszadot Putyin? Nem csak az 5. cikkelyből áll ám a világ. Vagy ha nem a NATO akkor egyes NATO tagállamok bilaterális szerződéssel az ukrán kormány felkérésére. HA ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok, abban hiba nem lesz, ahogy a mostani oosz lépések lepapírozásánál se volt.
blöffölSzerintem ezt az ukrán külügyminiszter, bedobta a köztudatba, hiszen azt is tárgyalásnak lehet nevezni, hogy Ukrajna azt kéri a NATO-tól, hogy hozzon létre no-fly zone Ukrajna felett, mire a NATO azt válaszolja, hogy nem.......
Ja. De az oroszok oldaláról nézve sem a szíriai buckalakók, meg nem is Grúzia. Meglátjuk, azért ebbe ne lovallja még bele magát senki se. Eddig egy twitter vagy miafaszom posztot láttunk valami random emberkétől, nem?Mert mégegyszer, nem Líbia az ellenfél.
Asszadnak és Putyinnak volt papírja róla. A NATO-nak nincs az ukránokkal semmi ilyesmi. Természetesen ez a kutyát sem érdekli, papír nélkül is dönthet valaki úgy, hogy Ő bizony az ukránokért simán ölre megy az oroszokkal. Csak azt kell akkor még egyszer végiggondolni, hogy tehát: ÖLRE menni az OROSZOKKAL!Ahogy Aszadot Putyin? Nem csak az 5. cikkelyből áll ám a világ. Vagy ha nem a NATO akkor egyes NATO tagállamok bilaterális szerződéssel az ukrán kormány felkérésére. HA ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok, abban hiba nem lesz, ahogy a mostani oosz lépések lepapírozásánál se volt.
1, Rendes országokban a nép, azaz a választópolgárok akaratának van köze a politikához. Tudom, Putyin imádóként ezt nehéz elképzelni, de próbáld meg.1. Azt nem nép, hanem az éppen regnáló kormány dönti el... Márpedig legyen akármilyen kormány országaik élén, a geopolitikai pixist ha valamelyik meg meri hasítani, kapni fog érte így vagy úgy...
2. Finnországnak van szerződése Oroszországgal, csak úgy megjegyzem. Ha belépnek a NATO-ba, felrúgják azt. Mire fel mondják fel? Mi lesz a hivatkozási alap? Ukrajnának köze sincs ahhoz a szerződéshez, ugyanis még a második vh. végén írták alá.
3. Finnország szoros gazdasági kapcsolatokat ápol Oroszországgal.
Ok, de akkor a nato megszallja ukrajnat mint az oroszok Sziriat.Ahogy Aszadot Putyin? Nem csak az 5. cikkelyből áll ám a világ. Vagy ha nem a NATO akkor egyes NATO tagállamok bilaterális szerződéssel az ukrán kormány felkérésére. HA ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok, abban hiba nem lesz, ahogy a mostani oosz lépések lepapírozásánál se volt.
Csakhogy Binden azt mondta, hogy nem fognak amerikai katonák harcolni Ukrajna védelméért, majd a NATO is kijelentette, hogy nem fogja megvédeni Ukrajnát egy orosz támadás esetén.....Ahogy Aszadot Putyin? Nem csak az 5. cikkelyből áll ám a világ. Vagy ha nem a NATO akkor egyes NATO tagállamok bilaterális szerződéssel az ukrán kormány felkérésére. HA ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok, abban hiba nem lesz, ahogy a mostani oosz lépések lepapírozásánál se volt.
Nagyon bízom benne. Nekünk bármi van, ettől az egésztől a lehető legmesszebb kell maradni, és a legsemlegesebbnek mutatkozni végig! Úr isten, de marha nagy szerencsénk van hogy még Viktorék vannak, mert amekkora kretén MZP, az már szerintem a padból kiesve két kézzel jelentkezve ajánlgatná a Gripenjeinket az ukránok fölé!Szerintem ezt az ukrán külügyminiszter, bedobta a köztudatba, hiszen azt is tárgyalásnak lehet nevezni, hogy Ukrajna azt kéri a NATO-tól, hogy hozzon létre no-fly zone Ukrajna felett, mire a NATO azt válaszolja, hogy nem.......
Mutass ilyen országot, és amúgy annyira nagyon jó lenne, ha amikor valaki nem mindenben a nyugati narratívát nyomja, azt nem putyinimádóznátok lendületből.1, Rendes országokban a nép, azaz a választópolgárok akaratának van köze a politikához. Tudom, Putyin imádóként ezt nehéz elképzelni, de próbáld meg.
Természetesen a másik oldal aláírt papírlapjai aranyat érnek, és ha valamit leírtak az úgy is lesz. Oh wait... Amióta a kőbaltát feltalálták, az erősebb fél számára a szerződés csak egy darab papír, amit addig tart be, amíg az érdekei engedik.2, Oroszország aláírása bármilyen szerződésen annyit sem ér, mint a papír amire írva van. Ez az elmúlt években nyilvánvalóvá vált, erre finn miniszterelnök is utalt.
1. Nem vagyok Putyin imádó...1, Rendes országokban a nép, azaz a választópolgárok akaratának van köze a politikához. Tudom, Putyin imádóként ezt nehéz elképzelni, de próbáld meg.
2, Oroszország aláírása bármilyen szerződésen annyit sem ér, mint a papír amire írva van. Ez az elmúlt években nyilvánvalóvá vált, erre finn miniszterelnök is utalt.
3, A gazdasági kapcsolatokat tudtom szerint a NATO tagság nem zárja ki.
"A ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok,"Ahogy Aszadot Putyin? Nem csak az 5. cikkelyből áll ám a világ. Vagy ha nem a NATO akkor egyes NATO tagállamok bilaterális szerződéssel az ukrán kormány felkérésére. HA ÉS AMENNYIBEN meglesz szándék és az akarat mindkét oldalról, a papírmunkát majd elintézik a jogászok, abban hiba nem lesz, ahogy a mostani oosz lépések lepapírozásánál se volt.
1, Rendes országokban a nép, azaz a választópolgárok akaratának van köze a politikához. Tudom, Putyin imádóként ezt nehéz elképzelni, de próbáld meg.
2, Oroszország aláírása bármilyen szerződésen annyit sem ér, mint a papír amire írva van. Ez az elmúlt években nyilvánvalóvá vált, erre finn miniszterelnök is utalt.
3, A gazdasági kapcsolatokat tudtom szerint a NATO tagság nem zárja ki.