Meg láttunk csecsen harcosokat az ukrán határnál, "le illah ila allah"-ot énekelni....Nem tudunk semmit, csak azt, hogy a csecsen főnök Moszkvába repül. Nem kell képzelegni....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg láttunk csecsen harcosokat az ukrán határnál, "le illah ila allah"-ot énekelni....Nem tudunk semmit, csak azt, hogy a csecsen főnök Moszkvába repül. Nem kell képzelegni....
adja az úr hogy holnap a putyó visszahívja és megbeszéljék a feltételeket az ukrán csapatok kivonásáról a donbaszból, az amerikai katonák kizavarásáról az országból, és a nato tagság elfelejtéséről egyszer s mindenkorraHmm, azt mondta, hogy most már bármire hajlandóak, hogy ne legyen háború? Eddig nem voltak ennyire lelkesek...
Nafene, már a Balatont se akarja elfoglalni azzal a dandárral?Oroszul könyörög az ukrán elnök új videójában, hogy ne indítson Putyin támadást
11 perces videót töltött fel az internetre ma Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, melyben oroszul kéri Oroszországot arra, hogy ne támadják meg Ukrajnát.www.portfolio.hu
Úgy legyen.adja az úr hogy holnap a putyó visszahívja és megbeszéljék a feltételeket az ukrán csapatok kivonásáról a donbaszból, az amerikai katonák kizavarásáról az országból, és a nato tagság elfelejtéséről egyszer s mindenkorra
és érjen véget ez az egész...
...ja és bilibe lóg a kezem.adja az úr hogy holnap a putyó visszahívja és megbeszéljék a feltételeket az ukrán csapatok kivonásáról a donbaszból, az amerikai katonák kizavarásáról az országból, és a nato tagság elfelejtéséről egyszer s mindenkorra
Ebben az esetben a vérontás elmarad. De biztos, hogy nem akarnak még máshol is számlát rendezni mielőtt hazaindulnak? Most már ellenállás nélkül csak menetoszlopozni kell a következő határig... (evés közben jön meg az étvágy... pláne ha Ukrajna ilyen egyszerűen összeomlik már a jelenlétüktől...)adja az úr hogy holnap a putyó visszahívja és megbeszéljék a feltételeket az ukrán csapatok kivonásáról a donbaszból, az amerikai katonák kizavarásáról az országból, és a nato tagság elfelejtéséről egyszer s mindenkorra
konkrétan, 0:19-től....Meg láttunk csecsen harcosokat az ukrán határnál, "le illah ila allah"-ot énekelni....
Kívánni lehet. Sajnos minimális a valószínűsége, de ettől még ez volna mindenkinek a legjobb forgatókönyv....ja és bilibe lóg a kezem.
Előfeltétele lenne, hogy Ukrajna kérje az orosz szankciók elfelejtését. Ezért otthon ölné meg az Azov, de Putyinbá tuti elhiszi.
Török légierő gépe is úton, gyaníthatóan Kijev felé.
Már a második tart befelé. Különben ez azért érdekes, mert nekem furcsán késői evakuálásnak tűnik ez.
mondjuk odafele ettől nem kell üresen mennie.
Még megitták a teát és imádkoztak. Nem lehet csak úgy evakuálni.Már a második tart befelé. Különben ez azért érdekes, mert nekem furcsán késői evakuálásnak tűnik ez.
Kérdés, hogy meddig mennek az oroszok... Megdöbbentene, ha megpróbálnák az egész országot elfoglalni, szerintem az már megfeküdné kicsit a hasukat...Már a második tart befelé. Különben ez azért érdekes, mert nekem furcsán késői evakuálásnak tűnik ez.
Elmentek a falig és...ott kaptak egy csendőröset a faltól.Nafene, már a Balatont se akarja elfoglalni azzal a dandárral?
Istenem de egy barom ez az ember, reggel még a külügyminisztere Oroszország megsemmisítéséről beszélt, meg további sarokba szorítást követelt.
Putyin szerintem senkiben nem bízik, csak függőségben lévő emberekben hisz.
Most azt gondolja ettől meggondolja magát?
Mondjuk 2 évet csúszott ezzel a dologgal.
Én már nem tudom elképzelni, hogy innen legyen visszaút.
Azért adhatna a jóisten legalább 100 évet egyszer, ennek a nyomorult kontinensnek mikor nyugi van.Elmentek a falig és...ott kaptak egy csendőröset a faltól.
Remélem 1 hónapon belül véget ér ez a cirkusz, ui abszolút nem vagyunk felkészülve a következő szarviharra. Arra alsó hangon kellene még 10-15 "csendes" év.
Szerintem ez még nem az. Max a szakik ágyúznak. Ma valamikor korábban olvastam, hogy egy szaki konvojt láttak mariupol irányába menni, és megközelítették a városhatárt, gondolom ők lesznek azok.Akkor elkezdődött.
Szerintem nem állnak meg a megyehatáron.
Tudom, hogy a jog mit mond, de a logika nem ezt mondja.