Wilson,
látod kb. egy hónapja beszélgettünk erről, igazam lett.
Kicsit sajnálom, hogy nem te írod ezt most nekem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valóban, ott van egy órával ezelőttre írva:Latest Russia-Ukraine updates: Tens of thousands flee their homes
Ukraine invasion news from February 24: UN says several thousand Ukrainians crossing into neighbouring countries.www.aljazeera.com
Egy órás hír. A reptérről. Már ha jól értelmezem
Állítólag a kijevi repteret próbálták meg orosz különleges erők elfoglalni.Ezt hol olvasod? Nem találok ilyet.
Még mindig megadja a lehetőséget a kvázi békés rendezésre.https://podiji.karpat.in.ua/?p=75985&lang=hu
"Putyin katonai műveletet rendelt el a Donyec-medencében...
...Putyin a katonai művelet célját a helyi lakosság védelmében nevezte meg, amely – mint fogalmazott – az elmúlt nyolc évben bántalmazást és „népirtást” szenvedett el a „kijevi rezsimtől”. Kilátásba helyezte mindazok bíróság elé állítását, akik véres bűncselekményeket követtek el a békés lakosok, köztük orosz állampolgárok ellen.
Az orosz elnök fegyverletételre és hazatérésre szólította fel az ukrán fegyveres erők tagjait. Az esetleges vérontásért az „ukrán rezsimet” tette felelőssé. Kijelentette, hogy Oroszország haladéktalanul válaszolni fog, ha valaki kívülről beavatkozik az ukrajnai helyzetbe. Leszögezte: Oroszország nem fogja megengedni, hogy Ukrajnának atomfegyvere legyen..."
Sajnos igazad lett mint ahogy @pöcshuszár is és mindenkinek aki azt mondta, hogy Putyin megtámadja Ukrajnát én nem gondoltam azt, hogy ezt meg meri lépni Putyin, úgy látszik úgy döntött, hogy bevonul az orosz történelembe, bár ne tette volna, most már csak az a kérdés, hol, fog megállni.Wilson,
Ezt most küldték nekem, 5 napos tik-tok videó. Fake News
Te hogy gyakorolnál, ha nem élesben? Igy lesz tapasztalat!Hol van kedvenc orosz kémünk Boki, hogy megmagyarázza hogy ez nem támadás?
Nem személyeskedés, én őt valóban kémnek tartom és kíváncsi vagyok mit lép. Pusztán szakmailagTe hogy gyakorolnál, ha nem élesben? Igy lesz tapasztalat!
De vicc nélkül, legalább ma ne kezdjünk személyeskedni.
Ez szerintem fake news ilyet biztos nem csinálnának az orosz különleges erők katonai a kijevi repülőtér megtámadása előtt mert akkor azt a katonát biztosan a haditörvényszék elé állítanak, de az is lehet, hogy a parancsnoka ott helyben fejbelőné mivel egy videóval súlyosan veszélyeztetné a küldetés sikerét és a társai életét.....
Ugyan. Te se gondolod komolyan.őt valóban kémnek tartom