Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amugy korbezarni es otthagyni oket, +50-60 km ellenseges teruleten nem tornek at, kijonni nem tudnak. Megvarjak a veget, a kadirovcik meg el tomogetik addig a csajaikat.és ha az ukrán állások a városban vannak?
Városi harcban erősen csökken az orosz erőfölény, szóval előbb utóbb városi csetepaté lesz ebből.
https://karpathir.com/2022/02/25/az...-napokon-belul-orosz-ellenorzes-ala-kerulhet/
"A CNN forrásai szerint, hogy az Egyesült Államok egy, legfeljebb négy napos ellenállásra, ami nagyjából megegyezik az invázió előtti prognózissal.
Az elemzők ugyanakkor azt is mondták, hogy az ukrán erők összességében a vártnál erősebb ellenállást tanúsítnak az orosz hadsereggel szemben."
Tudsz, persze. Csak az a baj, hogy amiket ti eddig itt összehordatok a tények mind egy szálig cáfolták, amiről meg kofman hetek óta beszél, nagyon is bejönni látszik...Ilyen elemzéseket én is tudok...
De ha lebuktatod a cár terveit, lehet Novoszibirszkben találod magadNem véletlenül van idézőjelben...
Neked van igazad kicsit kutakodtam a témában ez egy ukrán katonai oszlop amit az oroszok csaptak széjjel...Nem inkább az oroszok támadták meg az ukrán konvojt? A bejegyzés is azt írja, meg ukránnak tűnik inkább a Krazzal meg a kék csíkokkal...
Oda vissza mukodo fenyegetes, Ukrajna rank is mindennapi fenyegetes ezt ne felejtsd el.Az orosz invázió ténye mellett szerintem el lehet ismerni, hogy joggal tekintették fenyegetésnek Oroszországot az ukránok.
Szerintem most Putyin az ukran valaszra var es ez alapjan dont hogy bedurvul-e.Vajon az ukrán ellenállás nagyobb a vártnál vagy az oroszok kezdtek bele túl puhán? Mert nem mindegy, ugye. Persze az is lehet, hogy a kettő egyszerre.
A video alapján szándékosan tűnik. V nem látta h jön az autó?Szerencsétlen az az állat habozás nélkül áthajtott rajta...
Az orosz katonai ellenzők tegnap öt nappal számoltak....Drágáim, 2 napja se tart a háború, de már Kievben vannak az oroszok. Mi lenne, ha az ukránok nem lennének motiváltak?
Legalább annyi, végre itt vannak az oroszok videó van, mint ahány nemár, meg ellenállós. És sokszorta több ahol átlag Igor csak felnéz, válat von, és megy a dolgára. Mi lenne, ha nem lennének motiváltak?
De komolyan.
Tényleg? Elmondanád, hogy amit eddig leírtam mi cáfolja? A támad nem támadban mondjuk tényleg azt gondoltam, hogy nem fog. Ezt bebuktam...Tudsz, persze. Csak az a baj, hogy amiket ti eddig itt összehordatok a tények mind egy szálig cáfolták, amiről meg kofman hetek óta beszél, nagyon is bejönni látszik...
Sajnos nagyon is szándékos és még át is tolatott a szerencsétlenen...A video alapján szándékosan tűnik. V nem látta h jön az autó?
Én 1 hét aktívval, 1 hét tisztigatással. Le is írtam.Az orosz katonai ellenzők tegnap öt nappal számoltak....
Hat nem 13 harcos volt csak?Az orosz hadsereg fogságba ejtett 82 ukrán katonát, akiket a Fekete-tengeren lévő Kígyó-szigeten telepítettek.
Russia comments on capture of Black Sea island
The Russian military has denied claims that it killed all Ukrainian troops defending Snake Islandwww.rt.com
Nem biztos hogy olyan jó dolog az a városi harc, főleg a felfegyverzett civilek ismeretében. Jelenleg minden adott a városi gerillaharchoz. Ha létre is hoznak az oroszok egy bábkormányt akkor se fognak behódolni annak az ukránok, valós támogatottsága nem lenne annak a kormánynak. Azaz marad az ellenállás, amit ugye fel kell számolni, félmillió négyzetkilométeren 40 millió ember között.de már Kievben vannak az oroszok. Mi lenne, ha az ukránok nem lennének motiváltak?
Legalább annyi, végre itt vannak az oroszok videó van, mint ahány nemár, meg ellenállós. És sokszorta több ahol átlag Igor csak felnéz, válat von, és megy a dolgára. Mi lenne, ha nem lennének motiváltak?
De komolyan.