A video alapján szándékosan tűnik. V nem látta h jön az autó?
Ez egy útkereszteződés. Nem kanyarodott és megcsúszott?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A video alapján szándékosan tűnik. V nem látta h jön az autó?
megteszik majd az ukranok, leszedik ezt is, minek pazarolnanak ra akar egy raketat is az oroszok...ennek már tegnap sem lett volna szabad megtörténnie ha az Orosz légierő kicsit is felkészült
Nem tudom az Oroszok hány Szuhojt örjáratoztatnak Ukrajna fölött, de egy ősöreg Mihu könnyű célpont...le kellene tudni szedniük őket
Mondom régi "bazd". Az a 99%-os infó neked, ami már ki tudja milyen régen történt? Hagyjuk már....Mi régi b...d. Most rajzoltam azokból, amikról 99%-os infó van, Délen.
Még az is lehet oroszt gázt küldenek azerinek eladva... Én ezen nem aggódok.Az Azeriak orosz engedély nélkül semmilyen gázt nem fognak európába exportálne ezt elhiheted.
Ez 3 napja volt:
Új szövetségesre lelt Vlagyimir Putyin
Szövetségesi együttműködési megállapodást írt alá Vlagyimir Putyin orosz és Ilham Aliyev azeri elnök kedden a moszkvai Kremlben.www.portfolio.hu
Ankara engedélyét előbb fogják kérni. Mit kapnak azért ha nem adnak el gázt, jóféle rubelt, vagy vodkát? Őket még a gáz/olaj kombóval se tudja fingatni.
A jelenlegi ukrán helyzetet elnézve, lehet inkább az a helyes kérdés, hogy "mit nem kapnak, ha nem adnak el gázt". De ebként sztem az azerieknek sincs annyi gázuk, amivel a ruszkit kiválthatnák.Ankara engedélyét előbb fogják kérni. Mit kapnak azért ha nem adnak el gázt, jóféle rubelt, vagy vodkát? Őket még a gáz/olaj kombóval se tudja fingatni.
Az orosz katonák nélkül egy ilyen bábkormány szerintem ugyanúgy összeomlana mint ahogy az afgán bábkormánnyal történt. Ukrajna az elmúlt 8 évben nacionalista lett. Szerintem Putyin már elvesztette az ukrán népet, sose akarnának már az oroszokhoz tartozni. Nyilván el lehet őket nyomni, de az az oroszoknak is sok erőt lekötne.Bábkormány báb rendőrséggel és bábkatonasággal (háttér orosz) fog rendet tartani szerintem.
És az ukrán vs. ukrán
Nem becsülték alá, csak nem akartak mészárszéket rendezni, ezért a józan ukránokra számítottak.Neked súlyos szövegértelmezési nehézségeid vannak, mert a világon SENKI nem mondja, hogy ez óriási kudarc. Ezt pont ti hallucináljátok be, mert nektek a RT/RIA/anonym ruszki telegram csatornákon jövő folyamatos és agresszív orosz sikerpropagandán kívül MINDEN valami személyes sértésként jön át.
Kofman elemzése nem azt mondja, hogy az oroszok elakadtak és vége a dalnak. Azt mondja, hogy elszámolták magukat, és súlyosan alábecsülték az ellenségüket, ami általában igaz minden háborúpozitív országra és vezérkarra. Ezt eddig minden objektív tény alátámasztja, ha azokat összevetjük a megszállás első óráiban közvetített propagandával.
Ez nem a teljes videó. Az előzményből látni, hogy honnan jött és hogyan. Nem akart átmenni a síneken a páncélosEz egy útkereszteződés. Nem kanyarodott és megcsúszott?
És a Ghost of Kiev meg 6 repülőgépet lőtt le egymaga. Nem tudom, nem voltam ott, de ugyanaz a hősies szöveg mint a korábbi híradásaiknál. Csodálom, hogy bárki is hisz még nekik.Még nem az ukránok nagyon szívósan ellenállnak, a részemről le a kalappal előttük az ukrán hadsereg sokkal nagyobb ellenállást fejt ki nem kevés hősieséggel (az egyik ukrán katona, hogy az oroszok ne tudják használni a hidat magával együtt felrobbantotta azt) mint amire számítottam még az elvileg oroszbarátnak számító területeken is, de úgy néz ki, hogy az oroszok nemsokára behatolnak Kijevbe.....
Már megint kevered a fogalmakat. Izraelben van sok szélsőjobbos (fasiszta), aki viszont nem náci.Izraelben nagyobb a nácik aránya, mint a 3. birodalomban volt. Ők meg zsidók. Attól, hogy valaki zsidó még lehet náci.Mert jelen értelmezésben a náci az szélsőséges ukrán nacionalistát takarna, nem pedig antiszemita németeket.
Mást jelent a náci mindenhol.
Az oroszok a Herszoni átkelőt ellenőrzik az a kérdés milyen mértékben a város meg ukrán ellenőrzés alatt áll..Mondom régi "bazd". Az a 99%-os infó neked, ami már ki tudja milyen régen történt? Hagyjuk már....
Herszonnál eljutottak a folyóig, a területet nem tartják stabilan. Mikolajevnél elvileg harcolnak.
Bocsi , csak nem tudok minden hozzászólást visszaolvasni, Csernobilt valóban azért kellett elfoglalni mert piszkos bombát akartak csinálni az ukik?
Mariupol-t miért nem támadják kelet, azaz Rostov felől?
Helyzet Délen. Piros nyíl, ahol egyértelműen ott vannak az oroszok, beazonosított hely, vagy legalább 2 forrás. Narancssárga Odesszától és Mariupoltól légvonalban mért távolság.
Miért tesz ilyet valaki?
Hogy foglalhatták vissza a szigetet ?
Tehát csak mert az autójába mert ülni át kell hajtani rajta? A te fejedben is vannak gondok.Háború van! Mit kocsikáznak az úton a harckocsik környékén!? Minimum, hogy félrehúzódva leállok. Ezt diktálja a józan ész. Szerintem.
Nemár, Lukasenkót másolja, gáz....„Putyin egyszerűen megőrült” – üzente Petro Porosenko Kalasnyikovval a kezében
Mandiner
mandiner.hu
Igen, két kéz nem fér el a kesztyűbábban, ezt minden bábszínházas tudja.A kijeviek és nyugat ukrajnaiak meg nem akartak Putyin bábja alá tartozni...