4 nap alvás nélkül, ráadásul úgy, hogy kezd a túlnőni az egész az eredeti terven nem csodálom.Sojgu és Geraszimov nincsenek valami jóbőrben, ahogy nézem (utóbbi különösen nincs)...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
4 nap alvás nélkül, ráadásul úgy, hogy kezd a túlnőni az egész az eredeti terven nem csodálom.Sojgu és Geraszimov nincsenek valami jóbőrben, ahogy nézem (utóbbi különösen nincs)...
Elég megnézni a képeket.Igen most olvastam máshol is, hogy valószínűleg ez lehet a helyzet, de azért szerintem a khersoni cigányoknak elnézve ezeket a képeket biztos csorog a nyáluk..
Igen lehet úgyis nézni,hogy csak szívességet tesznek, de szerintem a bolt tulajának más lenne a véleménye...figyelj, háborúban ez általános... úgyis ott rohadna az árú, vagy más lopná szét...
A nyugatnak mikor volt Ukrajna az érdekszférája.A nyugat is és megmondták hogy ne támadjanak az oroszok. Érted?
Deaz idő soha soha meg nem állKlasszikusan, minden kilométer kőnél ottvannak
Igen lehet úgyis nézni,hogy csak szívességet tesznek, de szerintem a bolt tulajának más lenne a véleménye...
Ne haragudjatok, de ez a meszike, mintha egy Momentumossal vitatkozna az ember a hazáról ...Te nem érted, amit írtam.
Oroszország egy ATOMHATALOM. UKRAJNA AZ ÉRDEKSZFÉRÁJA.
Az ilyen értetlen hülyék miatt fogunk elhamvadni…
Lehet, hogy érti. Mi itt tekintsük most magunkat az EU/amerika/NATO/Németország (nem kívánt törlendő) érdekszférájának. Azért, hogy azok is maradjunk, nem fegyverrel fenyegetnek minket, hanem - ahogy a komány mondani szokta - soha nem látott fejlődés köszöntött a magyar gazdaságra. És akkor nem akarsz kitáncolni a szövetségi rendszeredből, mert bár vannak hátrányai, az előnyök számosabbak, és számolhatóak jófajta valutákban.Te nem érted, amit írtam.
Oroszország egy ATOMHATALOM. UKRAJNA AZ ÉRDEKSZFÉRÁJA.
Az ilyen értetlen hülyék miatt fogunk elhamvadni…
ki is vonulhatnak, ha nem lehet tranzaktalni. majd kapnak kartalanitast, foleg ha allamositjak a tulajdonaikat PutyeszekMintha nem tudnád, hogy az adidas melegítő ősi orosz népviselet
Egyúttal azt is mutatja miért nem lesznek igazán komoly szankciók, Oroszországban kő keményen jelen van a nyugati tőke, pl. tejiparuk vmi 70%-a a Pepsié, nem fogják hagyni tönkremenni.
Ok.....na várjál, ezt nem mondtam
nem szívességet tesznek, de evvan, nem szép, de evvan
Nem ismerem el az oroszok birodalomhoz való jogát. Övék a világ legnagyobb országa, érjék be azzal!A nyugatnak mikor volt Ukrajna az érdekszférája.
Ha nem tudod felfogni a történelem, és a birodalmak működésének alapjait, akkor mit keresel itt?
Ne haragudj, nem neked szól, de a helyzet felkúrja az én agyamat is!
@Chandler99Megmondta az első nap, aki beszáll olyan választ kap amilyet még nem látott a világ. Ugyanebben a percben startoltak a strat bombázók. Nyílván nem gumilabdával a fedélzeten. Nagyon erős a gyanum, hogy ugyanebben a percben maximális készültséget rendeltek el az ICBMeknek is.
Mivel amit mondott virágnyelven ezt jelentette.
Azóta kb 5 ször fenyegették meg, hogy elhamvasztják. Ami jogos, csak közben olyan dolgokat is belengettek, amik ugyanúgy beszállást jelentenek, mintha nem fogták volna fel, hogy mit jelent ez a beszéd. Most szólt, hogy fiúk ez ezt jelenti.
Mert úgy látszik az utalások nem mennek már.
Állítólag megvan a fenyegetés első eredménye, a NATO nem szállít nehéz technikát az ukránoknakУкраинские информационные источники сообщают, что после заявления России о приведение всех войск в боеготовность, НАТО отказалось передавать Киеву тяжёлое вооружение.
Ezen kívül minden a legnagyobb rendben, Steiner hadserege hamarosan megkezdi az ellentámadást.Számos videó volt feltéve, amin orosz hullák vannak... Ezen kívül a technikájuk tömegével pusztul, és viszonylag sokan is adják meg magukat közölük.
Ha jól tudom ezt az orosz katonát reggel Harkovban fogták el az ukránok..Egy szót sem érték belole, aki Orosz nyelvu videót linkel,írja már oda, hogy miröl van benne szó, és ki, ki csoda, please.
Neked van atomod? Nincs. Akkor pont senkit sem érdekel, hogy te mit ismersz el…Nem ismerem el az oroszok birodalomhoz való jogát. Övék a világ legnagyobb országa, érjék be azzal!