Ez a mai nap csúcshire. Ezt nehèz lesz überelni!![]()
MiG-29? Gondolom ha pilótát nem adnak hozzá, ez jöhet szóba.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a mai nap csúcshire. Ezt nehèz lesz überelni!![]()
Az Euroviziobol is kizartak az oroszokat kozben.Ez a mai nap csúcshire. Ezt nehèz lesz überelni!![]()
Az orosz válogatottbanEs az ukran hol fog jatszani Kijevben?
+ nincs a technikan feher jeloles.Pont nézem a térképen, hogy milyen közel van Cherkasi (ugye a katlan), mi jön szembe:
"Russian losses near Cherkasi."
![]()
Érdekes, mert ezek mind vonórúddal vontatott járművek. Se azonosító, se rendszám, se semmi.
Ha igaz az információ, és egy Cherkasi van; hogy kerültek oda az oroszok? 150 km-re van Kijevtől Délre, Dnyeper partján.
Szóval ilyen fenntartásokkal tessék minden információt kezelni.
![]()
Pár évvel ezelőtt olvastam azt hiszem,egy orosz de már Ukrajnában élő csecsen veteránnal egy interjút aki azt mondta, hogyha az oroszok Ukrajnára támadnak, akkor megfogják tapasztalni, hogy az ukránok legalább olyan ádazul fognak (de lehet még jobban) harcolni a hazájukért mint a csecsenek anno...Hát eddig én úgy látom igaza van....ez nagyon badass. az ukranok nem viccelnek, lattam par ilyen videot, nem ertem miert ilyen magabiztosak. Kyev most sztalingrad lesz ? tenyleg mindenki meg akar halni ott
Én senkivel sem civakodok. Nekem a 9 is páros, ha kell. A hülyéket meg egyszerűen letiltom.Azt hittem, ezen is civakodni fogtok.![]()
Attól függ milyen szöveg van a kép felett....Akkor ez is fake news.
![]()
hát ők nem kaptak kaját, ahogy elnézem. (és mást se nagyon.) ez viszont minimum genfi konvenció. (fenti videóból)
A magyarok fele cigány. Csaxólok.Ez konkrétan nem igaz. 144 ezer lengyel él Ukrajnában, a nagy kiterjedésú ország felén elszórtan, jellemzően nem egy tömbben. Magyar pedig csak Kárpátalján 156 ezer van. Zömében egy tömbben. De élnek máshol (kb. 5000 fő) is, főleg nagyvárosokban, mint Lemberg és Kijev.
Nem lepne meg az sem, hogy ha a most már rendszeren Rzeszow-ban landoló török A400-asok további TB2-esekkel is ellátnák az ukikat...
Igazad van, az idegenlegioban szolgalo ukranok mehetnek haza haboruzni, nem az osszes legios, aki akar, en ertettem felre.A francia az baromság. Ilyen nincs! A többi oké. A dánok úgyis visszafogadták a szívevő-lefejezőiket, szóval a szokásos. Most majd meghalnak.
Baj lesz ebből, meglátjátok.Egyébként pont ebben a percben amerikai C-17es, és mai második spanyol A400 is érkezik Rzeszowba... ömlik a hadianyag arrafele...
Én meg pont nem. Gyakorlatilag a legtöbb videón is az van, hogy kb le se szarják az egészet. Megy a forgalomban az orosz katonai jármű, van vagy 15-20 autós akit nem is igazán érdekel. Persze azt mutatja be, amikor az az 1 rádobja a molotov koktélt. De napi többszáz orosz teherautó, harcjármű mozog. És abból sikerül kiszedni napi 50 ilyen videót. Amiből 49 kb az ilyen jé ezek nem lőnek, akkor most odamegyek és jól megmondom, hogy gonosz vagy videó.Pár évvel ezelőtt olvastam azt hiszem,egy orosz de már Ukrajnában élő csecsen veteránnal egy interjút aki azt mondta, hogyha az oroszok Ukrajnára támadnak, akkor megfogják tapasztalni, hogy az ukránok legalább olyan ádazul fognak (de lehet még jobban) harcolni a hazájukért mint a csecsenek anno...Hát eddig én úgy látom igaza van....
Ennyi.A NATO-ra várnak.
roppant mód hangsúlyozzák hogy "mindenki" harcolni fog az oroszok ellenez nagyon badass. az ukranok nem viccelnek, lattam par ilyen videot, nem ertem miert ilyen magabiztosak. Kyev most sztalingrad lesz ? tenyleg mindenki meg akar halni ott ?
Azért! Bár szerintem még az is egy lehetőség csak, mint tény. Nem véletlenül van vki az idegenlégióban, főleg ha ukrán ...Igazad van, az idegenlegioban szolgalo ukranok mehetnek haza haboruzni, nem az osszes legios, aki akar, en ertettem felre.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Ukrainians?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#Ukrainians</a> from the <a href="https://twitter.com/hashtag/French?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#French</a> Foreign Legion will be able to go to <a href="https://twitter.com/hashtag/Ukraine?src=hash&ref_src=twsrc^tfw">#Ukraine</a> with full combat gear. <a href="https://t.co/BwWogYDsTB">pic.twitter.com/BwWogYDsTB</a></p>— NEXTA (@nexta_tv) <a href=" ">February 27, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
A magyarok fele cigány. Csaxólok.
és hadat üzenjenek a nevünkbenEgyébként ki hatalmazta fel Borelt és Leyent, hogy hadvezérkedjenek?
Nem emlékszem ilyenre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..