Úgy látom most nincs rajta a magassarkú.Aláírták az ukránok a társulási szerződést hogy ebből mi lesz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy látom most nincs rajta a magassarkú.Aláírták az ukránok a társulási szerződést hogy ebből mi lesz.
Mondtam, hogy az is fake. Másra gondoltam, de ez se rossz.Aztán meglepődünk a kiégett autókon, bennégett embereken Harkovban....
"Az finom lesz." Ezek után nem csak a civileket lövik le, mert szabotőrnek gondolják, hanem egymást fogják lőni, mert tuti orosz fals flag?Az ellenség elkezdett elbújni Ukrajna - Zaluzhny - zászlaja mögé
2022. FEBRUÁR 28., HÉTFŐ, 20:24
FOTÓ ZALUZHNY FACEBOOK-JÁRÓL
Az orosz megszállók ukrán jelképeket kezdtek használni az ukránok félrevezetésére.
Forrás : Valerij Zaluzsnyij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka a Facebookon
Zaluzsnij : „Az agresszor a félrevezetés érdekében Ukrajna állami jelképét használja. Ukrán zászlókat tűznek ki az orosz katonai felszerelések oszlopaira. Ilyen eseteket a Kijevi régió Novaja Basan Pobeda falujában figyeltek meg a Krasznosztav-parton. Nyizsi autópálya, Csernyihiv régió.”
Részletek : Vannak olyan esetek is, amikor az ellenség fehér zászlót akaszt járművére, állítólag azért, hogy megadja magát. Ám miután megközelítették az ukrán állásokat, az orosz csapatok tüzet nyitnak, hogy gyilkoljanak.
Zaluzsnij hangsúlyozta, hogy az ellenség ilyen lépései a nemzetközi humanitárius jog normáinak újabb aljas megsértését jelentik.
Враг начал прикрываться флагом Украины – Залужный
Российские оккупанты начали использовать украинскую символику, чтобы ввести в заблуждение украинцев.www.pravda.com.ua
Tárgyaltak, eredmény nincs. Az oroszok viszont nagy nehezen megtörték a média hírzárlatot, amit a napi két tájékoztató kivételével alkalmaznak, és felkerült az első harci videójuk.Én 210!
Hova megy pontosan a gyűjtött összeg, lehet tudni?
Na azt nem szeretném megélni, mivel az atomot csak az atomerőműben szeretem, és nem egy orosz R36M2 SATAN formájában a reggeli kávém mellé....Majd az f35 sokkel megmutatjak hol a helyük
Kimaradt. Hol van?Tárgyaltak, eredmény nincs. Az oroszok viszont nagy nehezen megtörték a média hírzárlatot, amit a napi két tájékoztató kivételével alkalmaznak, és felkerült az első harci videójuk.
De
"Az finom lesz." Ezek után nem csak a civileket lövik le, mert szabotőrnek gondolják, hanem egymást fogják lőni, mert tuti orosz fals flag?
Azért raktam be mert ezt az ukrán főparancsnok közölte, tehát a hadvezetés legmagasabb szintjéről származik....De
"Az finom lesz." Ezek után nem csak a civileket lövik le, mert szabotőrnek gondolják, hanem egymást fogják lőni, mert tuti orosz fals flag?
Köszönöm! Lehetetlen követni a topic-ot...Tárgyaltak, eredmény nincs. Az oroszok viszont nagy nehezen megtörték a média hírzárlatot, amit a napi két tájékoztató kivételével alkalmaznak, és felkerült az első harci videójuk.
Ha Nato 97, akkor nalunk ujra ki lesz nyitva Taszar?A NATO 1997-et ők se gondolhatták komolyan. Szerintem az csak elterelés volt.
A közúton ki a veszélyesebb? A géppisztolyos, Armani-öltönyös, kopaszra nyírt hitman-ekkel teli páncélozott fekete G-Merci, amiben kiképzett zsoldosok mennek megfenyegetni egy nagyvállalat vezérét, vagy a szakadtbéemvés, beherbálozott bicskás Lakatos Roméró, aki összevissza büntetőfékezik és keresztben áthajt a körforgalmon és ha belédjön, azzal indít, hogy elvágja a torkodat?a mindenkori ukrán kormány 2014 óta szart bele a magyar kisebbség problémáiba, leginkább azért, mert azt hitték, majd papa Joe mindent megold (Biden már korábban is ott sertepertélt az ország körül), és én emiatt is kurvára remélem, hogy elpárolog belőlük a gőg eztán (kevés esély van rá amúgy, de pl. EU-s tagsággal több), de akkor is, az utóbbi százötven év orosz támadásai miatt inkább most őket tekintem a kisebbik rossznak.
és az oroszokat pedig a nagyobbnak.
nem a Nyugat, hanem Magyarország szempontjából.
Itt a "Historic moment", nem tudom ezek közül melyik az EU diplomata.
A csaj még molotov-szűz volt. Ettől függetlenül nagyon vagány. "Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza"Itt a nagy Zelenszkij béke Nobel-díj jelölt ötlete. Ajánlom figyelembe a csaj ruháját.