Rokonok lehetnek"Has used about 10% of its military power"
Objektiv ez a ficko is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rokonok lehetnek"Has used about 10% of its military power"
Objektiv ez a ficko is
Vicces, eddig valahányszor az EU tagok de-eszkalálni próbáltak, előkerült egy agysorvadásos angolszász, és locsolt egy kis benzint a tűzre.Jó zsaru - rossz zsaru:
Az amerikaiak „csökkenteni akarják a retorika erősségét és de-eszkalálni” a konfliktust
Az Egyesült Államok nem helyezte magasabb készültségi fokozatba az atomfegyvereit, és nem is fognak katonailag beavatkozni a háborúba.hang.hu
Nagy Imre vólt sokminden begyűjtési miniszter (padláslesőprő)nem ugy tunik, hogy a sajat nepe. Nem fog karriert epiteni, meg fog halni. nem haghatjak eletben.
Tudod nagy imre se adott karrier tanacsokat, ha mond valamit ez a nev.
persze láttam szétporló betonból épült kínai városrészről is videót...Már bocsánat, de nem gondoltam, hogy ilyen ostoba vagy. Ha építkezésről van szó ma Kína a leggyorsabb a világon. Nagyobb városrészeket húznak pár év alatt mint egész Budapest. Hidak, autópályák, stb félelmetes sebességgel épülnek. Most egy nyomorult vezetékpárat még ha 5-6000km is ne tudnának lerakni 1 év alatt. Te nem ezen a bolygón élsz, ha nem tudod elképzelni. Ott nem is kell tenger alá tenni, és nem szarakodnak az engedélyeztetésekkel. Felhúzzák és kész.
Tusk folyamatosan tolja a fakenewst. Ami nem meglepő, hisz korábban is ezt tette, csak nem volt ilyen veszélyes. Sztem még szeretne vmi nemzetközi pozit.Ha már a full kampányt a covid diktatúrára tették, sürgősen kell más bullshit.
Mindeközben:
Mandiner
mandiner.hu
Kár, hogy a szoci Schröder-félék vannak benne!
Van rá esély, hogy az eu nem fogja piszkálni paks2-őt, mert 40% (vagy 60, nem emléxem) a nyugati alvállalkozói arány benne.Erről beszélek. Orosz erőműbe orosz fűtőanyag való, vagy a reaktor aktív zónáját nagyon át kell építened másikra. De ugyanez igaz az amerikaira, vagy a franciára is. Nem véletlen nem kísérletezgetnek nagyon más fűtőelemekkel. Az ukránok megpróbálták az amerikait de az sem nagyon ment, mondták is nekik az amcsik, hogy ehhez át kellene építeni sok mindent az erőműveikben, nem is engedték elindítani nekik amerikai fűtőanyaggal, pedig az ukránoknál volt 1-2 barbár aki csak úgy be akarta rakni az usa fűtőelemet, hogy az majd jó lesz mert az is fűtőelem nem?
A mai CDU-hoz képest Schröder ős-konzervatív.Ha már a full kampányt a covid diktatúrára tették, sürgősen kell más bullshit.
Mindeközben:
Mandiner
mandiner.hu
Kár, hogy a szoci Schröder-félék vannak benne!
Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy úgy is lehet teljesíteni az EU-s migráns kvótát ha a kárpátaljai magyar menekülteket befogadjuk? Persze nem a szurkosképűekre gondoltam, ők mehetnek tovább a németekhez.Tolmácsolnám volt nyugatis kollégák szavait:
"Megérkezett a menekültjárat Záhonyból, közepéből leszállt vagy 50 olyan szurkos képű cigány amit még életemben nem láttam és nekiálltak mutogatni meg ukránul üvöltözni. Tényleg kell ez nekünk?"
.Erről a mindenhol kifogyott az üzemanyag narratíváról nem vagyok meggyőződve. Miért 1-1 járműből fogyna ki? Ezeknek jelentős része szovjet technika. Hány éves gépek is ezek? Gondolom elromlanak, akkor is, ha felkészítették őket, és van az a pont vagy helyzet, amikor nem éri meg vontatni, mert menni kell.
szépen magukra húzták a támadást addig, amíg az oroszok elég technikát behoznak.Tényleg nem értem ,hogy lehet az, hogy a háboró első napjaiban egy videó, hír sem volt Bayraktar támadásról, aztán amikor teljes légifölény van akkor meg óránként jönnek.
a magyarul beszélő kárpátaljai cigányok is a nemzet részei, megmondta Balog, ezzel már elkéstél.Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy úgy is lehet teljesíteni az EU-s migráns kvótát ha a kárpátaljai magyar menekülteket befogadjuk? Persze nem a szurkosképűekre gondoltam, ők mehetnek tovább a németekhez.
Olyan, mintha lesállásba futottak volna bele, de ilyen hosszan? Hullák, vér, felszerelés sehol. Más videókon legalább felszerelés van. Harc nyoma van, láthatóan a gépek küzdelem után lettek elhagyva. De jelentős külsérelmi nyom nincs. Shtora egy-egy puskalövéssel kilőve.Na ez egy nagyon érdekes videó tegnap Sumy mellett....
Pedig csökkenni fog a szénhidrogének szerepe.Kincsecske, a háztartási vegyipar minimális fogyasztója a szénhidrogéneknek.
De ha az nincs, nagy kaland, majd főzöl magadnak szappant hamulúgból, meg disznózsírból. A nagyobb gond, hogy amúgy az öntőforma műanyaga is azt a fránya gázt használja. De hát lehet fémből is. Meg a műtrágya, meg a gyógyszerek, meg sok minden még. Szóval dobjuk ki a modern ipart, mert az vicces
Hol van a jelzés?Olyan, mintha lesállásba futottak volna bele, de ilyen hosszan? Hullák, vér, felszerelés sehol. Más videókon legalább felszerelés van. Harc nyoma van, láthatóan a gépek küzdelem után lettek elhagyva. De jelentős külsérelmi nyom nincs. Shtora egy-egy puskalövéssel kilőve.
BMP-ről a lánc leszakadt, lőnyílások nyitva hagyva, de találat nincs.
Furcsa az egész.
A Z nap előtt láttam sokféle irányított töltetet, ütőtányéros aknákat az ukránoknál, azoknak ellenben semmi nyoma, hogy működnének.
Ez is érdekes ugyanezen okok miatt, plusz látszik a zsákos pótpáncél belseje. A levett mellény a motortér felett sem nyugodt elhagyásról árulkodik, de lövésnyom, kumulatív lyuk, robbanás itt sem látszik.
mostanában annyi tb2-es hír jön hogy lassan hihetőnek tűnik hogy ez létezhetLehet ennek a drónnak az alkalmazása, leghatásosabb, kevésbé védett, logisztikai konvojok ellen.
Szétkapott az ukránok TB2-ese egy komplett üzemanyag-szállító szerelvényt
Az Ukrajnát támadó orosz erők üzemanyag-ellátási problémákkal küzdenek, az ukránok pedig igyekeznek azzal nehezíteni a helyzetet, hogy szándékosan az orosz üzemanyag-utántöltő járműveket támadják. Most úgy néz ki, az ukránok Bayraktar TB2-es drónja egy teljes, üzemanyagot szállító vasúti...www.portfolio.hu
ez már a hatvan kilométeres konvojhoz tartozott? nem tudom kivenni ebből a hülye ukrán elnevezésből a helyszínt... Lebedinom?Azt mondják, az egész konvoj megsemmisült. Néhány Twitter-forrás azt állítja, hogy a tüzérségi tüzet drónok támogatták. Ezért a jövőben új képek érkezhetnek.