T-72B3 ami biztos, hogy nem üzemanyaghiány miatt állt meg, mert a gopnyik beül és pöcröffre indul. (Középső médiafájl, nem tudom miért így illeszti be.)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mostanában többször belefutottam az ukránoknál. Nem csak twitteren, fészen is tolja. Meg ki tudja, hol még.Valaki világosítson fel, mi ez a Visegrad24? Fullba nyomja a legvéresebb lengyel provokációt a nevünkben is. Ránk hozza a dögvészt, nagyon régen le kellett volna lőni a twitterről
Hol látsz 84-est? Még nem találkoztam vele.
Na amúgy ez is: látott már valaki a Z-nap óta T-84-et? Akár egyet is?
Ezt persze nem mutogatják.Valaki világosítson fel, mi ez a Visegrad24? Fullba nyomja a legvéresebb lengyel provokációt a nevünkben is. Ránk hozza a dögvészt, nagyon régen le kellett volna lőni a twitterről
Pár hete más okból megpróbáltam mögé nézni kik vannak mögötte, vagy hol lehet őket elérni, de sehol semmi. Pedig amit csinálnak az minimum egy főállású embert feltételez...Mostanában többször belefutottam az ukránoknál. Nem csak twitteren, fészen is tolja. Meg ki tudja, hol még.
Annál rosszabbMostanában többször belefutottam az ukránoknál. Nem csak twitteren, fészen is tolja. Meg ki tudja, hol még.
Ettől tartok én is.
Oroszország 36 ország repülőjáratait tiltja ki a légteréből, többek közt Magyarországét is – írja több orosz híroldal.
A tiltás arra válaszul született, hogy az ukrajnai invázió miatt az Európai Unió területéről korábban kitiltották az orosz repülőgépeket.
Összesen a most bejelentett 36 ország közt 27 EU-s ország van, köztük Magyarország is.
Az EU-s országokon kívül kitiltották még többek közt a brit, kanadai és Albánia gépeit is.
Egy kommentet idézve: "What the fuck is going on"Van egy ilyen: az orosz katonák éjjel elhagyják a járműveiket és beiszkolnak az erdőbe, a gépeket otthagyják valami rejtélyes oknál fogva.
Kezd az egész háború olyan lenni mint egy rossz film.
Orosz ország már csak 140 milliós, csak tavaly 1 millióval csökkent a népessége...... (nem propi, ez a hivatalos adat)Ez is olyan, hogy ha van 10k hallott a végén, vagy legyen nagyon elborultan 50k, az egy 160m országban nem olyan trauma, mint egy 10m-ban.
én hozzácsapnám a segélyhez csekatkát, szabótimcsit, vadaiágit , kunhalmi ágit . szélbernit ésatöbbi....Ezt persze nem mutogatják.
Ezért legalább érdemes volt ránéznem.
pedig ez tök egyedül árválkodik a mezőn, és ilyen Ukriknak nincs...... kezdj el hinni....
Elvileg elhagyott Pancir, mintha Z jelzés lenne az oldalán. A leírás szerint Herszonban lett ukrán zsákmány. Hajlamos vagyok nem elhinni.
Nos megint lelövöm a dezinfót, miután egy orosz autós bloggerről van szó és véletlenül sem hős ukrán önkéntesekrőlGyorstalpaló......az ukránoknak ha esetleg egy elhagyott orosz harcjármű kerül az útjába....
Szerintem sincs, legalábbis közvilágítás biztos. De áram meg szerintem van. Meg egyes kerületekben is van. Például az 1-es kameránál a háttérben, a toronyházaknál.
ott a szemed elött a videon amit kezdőképnek bead a tank festése ukrán festés.Nem.
Nem látok Oplotot, mutasd már meg kérlek, lehet csak kiszúrja a szemem.
Még jobb.
Valami műszaki probléma közben rajtuk üthettek.
Három ok miatt hiszem nehezen: Pancir, nagy értékű integrált (?) légvédelmi eszköz, és nem sorosok üzemeltetik az ilyet. Nincs semmilyen támpont a videón, a kamuvideók árulkodó jele, hogy azonosítható tereppontot nem mutatnak, sem embereket, mert ugye kiderülne. A harmadik, hogy furcsa az a fehér Z rajta, ha egyáltalán Z.pedig ez tök egyedül árválkodik a mezőn, és ilyen Ukriknak nincs...... kezdj el hinni....
vegyél mély levegőt többször, az segíteni fog rajtad.....MOCSKOS, ROHADÉK ELMEBETEGEK!
Ungvárra akarják a taktikai nukit! Mert menni fog, a ruszkik megmondták világosan!
ööööö....... csak a tank meg T 80-as, az U verzió, viszont Ukránoknak ebből csak az UD volt/van, mert azt gyártották anno Harkovban, s amikor 91 után osztozkodtak, mindenki azt vitte amit nála is gyártottak...... a festés meg az eredeti Szovjet, ami mind a két félnél előfordul, azon csak mind a két oldalon az aktuális modernizáció alatt változtattak. Nekem az is kérdéses, hogy a 3db Ural mikori gyártás, mert 1995 után nem nagyon szereztek be ilyet Ukránoknál.....ott a szemed elött a videon amit kezdőképnek bead a tank festése ukrán festés.
ezen a videon igen de ez is ukrán nézd a pótpáncélt a tornyon a gumilapos göbőlyűsítettet.ööööö....... csak a tank meg T 80-as......