Te csecseneket szoktál szagolgatni? Érdekes egy hobbi. :Oez mind ugyanolyanok, szakállasak, büdösek, nem mindegy, melyik murdál meg közülük?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te csecseneket szoktál szagolgatni? Érdekes egy hobbi. :Oez mind ugyanolyanok, szakállasak, büdösek, nem mindegy, melyik murdál meg közülük?
az lehet, hogy ezek feltámadt csecsenek, nehéz lesz ezt összehangolni az iszlámmal...Nem ere a Csecsenre mondták az Ukik, hogy vége?
Kevés volt a 72 szűz ?az lehet, hogy ezek feltámadt csecsenek, nehéz lesz ezt összehangolni az iszlámmal...
Média: defcon 4Nagyon jó!
Orosz és Fehérorosz nyomingerek kitiltva a téli olimpiáról, a nyárin szerzett érmeket elveszik.
Ez az eddigi leggusztustalanabb agymenés!
Nem ere a Csecsenre mondták az Ukik, hogy vége?
Szerintem nem...Pont ezt akartam kérdezni, hogy nem ezeket a csecseneket szórták szét/fogták el/ölték meg a hős ukrán katonák?
hány olimpiára visszamenően? :/Nagyon jó!
Orosz és Fehérorosz nyomingerek kitiltva a téli olimpiáról, a nyárin szerzett érmeket elveszik.
Ez az eddigi leggusztustalanabb agymenés!
Csak nem nemzetközi hivatalos tárgyalásra két háborúban álló fél között!Itthon is boldog-boldogtalan felveszi.
Én Mariupolnál vagy máshol DK-en, nem láttam nyomokat de ez persze nem jelent semmit....Vagy esetleg több helyen is bevetik őket.
tök mindegy hogy mikor és ki gyártották ha nincs karban tartva ...Melyik orosz(nem szovjet és szovjet gyártású) tengeralattjáró veszett oda békeidőben?
Szerintem meg az.Szerintem nem...
russky - oroszokNézhető VK.
Benne van a Ruszij (?) feliratú lánctalpas (ami nem bmp, de nem jut eszembe a neve), ami reggel Mariupol helymegjelöléssel szerepelt fényképen.
VK | VK
vk.com
Arafatnál is csak annyi esett le az embereknek hogy katonai egyenruhás fickó oldalán fegyverrel mond beszédet, tehát nem diplomata vagy politikai vezető, hanem terorristaHa nem jelzik, akkor ezt a sok buta nem tudja.
Na remélem ezt nem olvassa egyik NOB-os vadbarom se, mert még kitalálják.hány olimpiára visszamenően? :/