Nyilván nem halt meg, ennyiszer ő sem tud!https://publish.twitter.com/?query=https://twitter.com/200_zoka/status/1501161299937529860&widget=Tweet
1:44 mp nél figyeljetek alaposan
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nyilván nem halt meg, ennyiszer ő sem tud!https://publish.twitter.com/?query=https://twitter.com/200_zoka/status/1501161299937529860&widget=Tweet
1:44 mp nél figyeljetek alaposan
Meg európai csoportokrol is. Attól tartok hogy ki fog jutni nyugatabbra is..
.
Kivancsi vagyok, mikor jönnek majd az elsö fotok a Javelinnel meg Stingerrel pozolgato kulönfele közel-keleti es afrikai csoportokrol...
Nem erről van szó, csak felvetettem, hogy mi van, ha az.Honnan tudod mi alapján bombáztak? Lehet, csak túl nagy volt a teherforgalom. De tőlem hiheted, hogy dugig volt fegyverrel, mert valóban előfordulhat, de a képeket elnézve kicsi az esélye.
Nincs hivatalos megerősítés eddig, legalább is én nem találkoztam vele.
ÁLHÍREK!
Chemichal Brothers...Iraqi Chemical Weapons 2003 - DJ Putyin 2022 Remix feat MC Lukasenko
Jól látom hogy egy FlWf22 ausf C? (FlammenWerfer 22 C változat)
Szereptévesztés a nácik részéről?
Sok féle van. Az interkontinentális rakétákra szerelt az pl azt tudja, hogy a Washingtn fökött a légkörbe visszatérve nem a kiszámítható pályán mosg, hanem valamennyire manőverezik, így a hagyományos módon nem lehet lelőni. Új mód meg nincs.fél szemmel követem a vitát, valaki elmondaná nekem, mert nem értek hozzá hogy mit jelent az oroszok hiperszónikus rakétarendszere? kinek van még lyen? lehet-e ellene védekezni? hány darab van az oroszoknál ilyenből?
nyilván ezek minősített információk, de mit lehet tudni?
Vasút....Ezeket üresen lőhették ki, mert még a gumi sem éget le róluk. Havas is alattuk a táj. Ki tudja mikor történt ez....
Kétlem, hogy nem volt az autóban molotov koktél, vagy fegyver. Mert csak.Szerencsétlenek kétlem, hogy ők speciel molotovozni akartak volna, de sajnos nem ez az első eset amit láttam ebben a háborúban....
Al Bundy után szabadon: "Megvakultam!"
Vladimir Putin was intent on creating a new “Russian sphere of influence” run by Moscow, Boris Johnson has said.
the five countries were working together “diplomatically, politically, by means of our economic strength”. He said they would also provide defensive military support “to help our Ukrainian friends in their hour of desperation and need”.
Ezért menekült el minimum 10 millió ember a puccs után, nem pedig tért vissza 10 millió a méltóság forradalma után a szabad és prosperáló Ukrajnába.Nehéz úgy beszélgetni veled hogy nem vagy hajlandó elfogadni egy alapvető tényt. Az ukránok nem akartak többet a ruszkik csicskái lenni, nem akarták hogy kihasználják őket, hogy lefojtsák őket. Nem kell ehhez az usa elég volt az ahogy a ruszkik kezelték őket. Ha te tényleg azt hiszed hogy az emberek azért mentek az utcára mert valami amerikai asszonta nekik akkor nem tudom hogy miről beszéljünk.
Ez a janukovics volt a vezető dolog meg olyan minta mi rákosink. Az is lelépett meg ez is, ezzel bukta az ország vezetését. Ha az ukránok tényleg őt akarnák vezetőnek akkor most nyilván nem harcolnának. Szóval nem is igazán értem ezt a logikát. A demokrácia alapja hogy az van amit a nép akar és a nép nem akarta janukovicsot.
Jogos. Az Oroszok humanitárius folyosót nyitnak. Közben meg megérkezik a 20ezer vállról indítható.Bocs, hogy igy léhűtőm a kedélyeket, de slavaukraine-ban történik valami 1-2 bomba ledobásán kívül?
Most pumpálják fel a csapatokat a tényleges háborúra, vagy mivan?
Ahogy a maláj gépet is ...
Ránézésre ezek mással sem.Én orosz vagyok, orosz, orosz! Orosz vagyok!