Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
100mm es Rapira ra gondolsz?Csak halkan jegyzem meg ezt se páncéltörővel lőtték ki
Szeretnének egy repjegyet Európába....Слава Україні!
Szerintem tüzérség azon belül lehet válogatni.100mm es Rapira ra gondolsz?
Mivel lőtték ki?
Én nem gondolnám, hogy Rapier lett volna....100mm es Rapira ra gondolsz?
Mivel lőtték ki?
Fekete nácik? Hát már semmi sem szent?Слава Україні!
Én ennél egy pontosabb térképet láttam, és be is tettem ide.A mai térkép Mariupolról:
Lvivben a városházát bombázták a terrorbombázók.
Ezen a logikai vonalon maradva az USA-n és Kínán kívül bármelyik ország a világon fogadja el Oroszország bármilyen követelését, feltételét, mert katonailag úgy is győzni fognak.
A cím google fordítóval.Oké, de miért nem azt írod, ami a videóban is van. Nem kötötték, ragasztották; nem korbácsolták, vesszőzték; nem rúdhoz, hanem oszlophoz. Sőt, nem is fosztogattak, az is mást jelent. Fosztogatni meg papírba becsomagoltan szoktak egy kenyeret és fél zacskó egyebet.
Az Egyesult kiralysag nagyot csalodott Indiaban amiert nem szankcionaltak az oroszokat, kozoltek brit tisztsegviselok.
Háborúzni ingyér? Válogatunk? Követelőzünk?! Ezek az ukrik hol élnek, vagy mégis mi a fr@ncot képzelnek magukról!? A "nyugat" úgy kollektíve, meg adja alájuk a lovat, ill öntik az olajat a tűzre....