Egy atomháborúnak nem lesznek győztesei, egy közvetlen összecsapás Oroszország és az USA vezette erők között az emberi civilizáció végét jelentené....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egy atomháborúnak nem lesznek győztesei, egy közvetlen összecsapás Oroszország és az USA vezette erők között az emberi civilizáció végét jelentené....
Remélem folyamatban van a levadászásuk....A tegnapi hadifoglyos videó, jóval hosszabb kiadásban, nem-krumpli minőségben.
Ha esetleg bárki kételkedne még a valódiságát illetően, itt választ kap a kérdéseire
Na persze, Kijev szelleme valodi csak ezeknek.Az ukrán vezetés vizsgálatot rendelt el orosz hadifoglyok állítólagos kínzását mutató videó miatt, de kételkedik a hitelességükben
A videók a hétvégén jelentek meg, a valódiságukat még nem igazoltál, Moszkva azonban már vizsgálatot sürget. Mindeközben nem zárható ki, hogy hamis felvételekről van szó, amelyek célja pont az ukránok lejáratása.hvg.hu
Mindenkit megmenteni, minden érdeket és az embereket megvédeni, és közben nem feladni egyetlen területet sem, valószínűleg lehetetlen feladat. (…) A fontos az, hogy ezeket a döntéseket az emberekkel közösen hozzuk meg. Csak nézzék meg a herszoni embereket, akik az utca közepén integettek a kezükkel, hogy megállítsák az orosz tankokat. Ők döntöttek úgy, hogy szembeszállnak velük. Nem tudtam volna megparancsolni nekik, hogy ne tegyék, vagy hogy vessék magukat a tankok alá. Ezekkel az emberekkel maradok a végsőkig.
Inkább élek a NATO-ban, EU-ban, mint valamilyen orosz ernyő alatt.
Te?
Dunantul. Megyeszekhely. Ukrajnai kislany (felolem lehet orosz is, tudhatom en?) odajott hozzank mikor a 2 bevasarlo kocsibol a csomagtartoba pakoltunk es elfogodottan, kezet tordelve de illedelmesen oroszul (vagy ukranul, sose tudnam megkulonboztetni) elkerte a kocsikat a szazasokkal, hogy hadd vigye vissza. Ugy meglepodtem hogy 12 ev orosz tanulas utan annyit tudtam mondani hogy 'of course honey' es mar vitte is oket. (Nem tudok az asszonnyal vasarolni, folyton szuttyog es piszmog, ezert kell 2 kocsi) Aztan mar kifele hajtva kezdtem osszeszedni fejben hogy mit is mondhattam volna a gyevuskanak. ☺
Ukraine claims Ghost of Kiev was a Russian fake
Azért jelentősen magasabb most mindkét országban a NATO csatlakozás iránti támogatottság, mi?Én meg egy Svéd, finn svájci osztrák semlegességet választanék!
Elég jól elvannak a NATO nélkül. Szerintem még a svédek finnek is --természetesen történelmi véletlen folytán ,de-- ki fogják húzni az amcsi bukásig a NATO nélkül!
.
Rosszul lettem, 30 másodperctől nem is néztem tovább.A tegnapi hadifoglyos videó, jóval hosszabb kiadásban, nem-krumpli minőségben.
Ha esetleg bárki kételkedne még a valódiságát illetően, itt választ kap a kérdéseire
Nincs olyan,.hogy a hadvezetés bevállalja, hogy néhány rakéta átjut. Ha pár Szarmat átjut a légvédelmen és felrobban az USA felett a 40 megatonnás robbanófej, adios amigos amerikai álom....Az amerikai hadvezetés illetve vezetés ilyet nem vállalhat be....Az attól függ, hogy a vezetés bevállalja-e hogy mondjuk a rakéták pár %-a átjut, és egy-két nagyváros, pár millió halott lesz a győzelem ára. Cserébe az ellenfél teljes megsemmisítéséért. Orosz gondolkodásmód szerint ilyen árat be lehet vállalni ezért, nem értik, miért ne vállalnák az amcsik.
én végig néztem, de folytak a könnyeim Mondom...remélem elkapják ezeket...nem vennék rá mérget, hogy valami különleges egység már nem keresi őket...Rosszul lettem, 30 másodperctől nem is néztem tovább.
sokéves videó....Ezen a videón állítólag az látható, hogy az Azov egy elfogott orosz katonát keresztre feszít és felgyújt...
Én nem tudom megítélni mennyire hiteles a felvétel...
Azért fenyegeti az USA Indiát, Kínát, mert egyenrangú partnerként fogadja el őket?Jajj, ezt nem tudta rajtad kívül senki.
Mit nem értesz?
Az oroszok támadtak.
Ukrajnában az ukrán védekezik. A fejlett világ támogatja Ukrajnát, hogy az orosz ráébredjen:
- Nem nagyhatalom.
- Nem fenyegethet senkit. Sem atommal, sem gázzal. Öt sem fenyegeti senki, hisz továbbra is atomhatalom.
- Nem csalhat, hazudhat.
- A nemzeti érdekeit csak a gazdasági és politikai súlyának, lehetőségeinek megfelelően tudja érvényesíteni. Másképp nem.
Ezért:
- Be kell tartania a nemzetközi jogszabályokat.
- El kell fogadnia a szomszédos országok önállóságát. Szuverenitását.
- Nem ellenségként, hanem partnerként, egyenrangú félként kell elfogadnia a gazdasági és politikai szereplőket a világban.
Remélem az Azov jelképeivel kapcsolatban nem lesznek ilyen szigorúak!Sorra tiltják be az orosz Z-t Németország tartományaiban
Ez a legfontosabb...Egymás után jelentik be a németországi tartományok, hogy büntetni fogják, ha valaki az orosz inváziós erők szimbólumát, a Z-t használja.Az oroszok fő jelképévé vált a latin AB...www.vadhajtasok.hu
És amikor NATO, EU tagországok nem tartják be ezeket az smafu? Vagy épp Izrael? Ukrajna betartotta pl a minszki megállapodást?Jajj, ezt nem tudta rajtad kívül senki.
Mit nem értesz?
Az oroszok támadtak.
Ukrajnában az ukrán védekezik. A fejlett világ támogatja Ukrajnát, hogy az orosz ráébredjen:
- Nem nagyhatalom.
- Nem fenyegethet senkit. Sem atommal, sem gázzal. Öt sem fenyegeti senki, hisz továbbra is atomhatalom.
- Nem csalhat, hazudhat.
- A nemzeti érdekeit csak a gazdasági és politikai súlyának, lehetőségeinek megfelelően tudja érvényesíteni. Másképp nem.
Ezért:
- Be kell tartania a nemzetközi jogszabályokat.
- El kell fogadnia a szomszédos országok önállóságát. Szuverenitását.
- Nem ellenségként, hanem partnerként, egyenrangú félként kell elfogadnia a gazdasági és politikai szereplőket a világban.
Nem. Putyin annak köszönheti a hatalmát, h megmutatta az oligarcháknak, h hol van a határ, és ezt a határt rájuk tudta kényszeríteni. Van, aki megalkudott, és van, aki azt hitte, okosabb és erősebb. Nem jött be. (Pl Hodorkovszkij)Hiszem, ha látom. Putyin részben nekik köszönheti hatalmát. Soha a büdös életbe nem jutott volna hatalomra, ha nem állnak be mögé... Ez tény.
Nem olyan nagy az... mikrohullámú cuccnak nézem így elsőre. Szerintem sok nyugati chip lapul benneOroszos méretű kommunikációs technika.
Az UA hadügy is írta, hogy egyértelmű hb bűncselekmény, amit kivizsgálnak.én végig néztem, de folytak a könnyeim Mondom...remélem elkapják ezeket...nem vennék rá mérget, hogy valami különleges egység már nem keresi őket...