Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mintha tesók lettek volna? Pk TÖF
Tavaly volt ilyesmi Karabahban az utolso napokban mikor vonultak vissza az ormenyek. De minden apro reszletre nem emlekszem hogy fuves talaj, vagy egyenruha passzol-e?A videón katonák vannak, de szerintem nem orosz katonák. A kaukázusi/türk rap se passzol a szlavukraini hangulathoz...
Valaki más esetleg csekkolná?
Nem tom....de tegnap meg az ukrajnai sajtó azzal volt tele, hogy Instán, Twitteren, meg Tic-Toc-on tolják vidáman, és azt mondogatják ukránul, hogy " bibibíííí, itt vagyunk Harkovba...nem kaptatok eeeel pffffff hülye oroszoook-orosz hülyéééék"-ok lehet hogy a fordítás hagy némi kívánnivalót maga után...jó lehet hogy a mondat második felét a gyalog-galoppból vettem. Ok...az elsőt is én találtam ki, de állítólag ilyesmi volt. Hogy egy nagyon régi Héber mondással éljek: " AZ VESSE RÁM AZ ELSŐ KÖVET, AKI RÁM AKARJA VETNI AZ ELSŐ KÖVET"
Franc tudja, mi az igazság ebben. Majd kiderül előbb-utóbb.Nem tom....de tegnap meg az ukrajnai sajtó azzal volt tele, hogy Instán, Twitteren, meg Tic-Toc-on tolják vidáman, és azt mondogatják ukránul, hogy " bibibíííí, itt vagyunk Harkovba...nem kaptatok eeeel pffffff hülye oroszoook-orosz hülyéééék"-ok lehet hogy a fordítás hagy némi kívánnivalót maga után...jó lehet hogy a mondat második felét a gyalog-galoppból vettem. Ok...az elsőt is én találtam ki, de állítólag ilyesmi volt. Hogy egy nagyon régi Héber mondással éljek: " AZ VESSE RÁM AZ ELSŐ KÖVET, AKI RÁM AKARJA VETNI AZ ELSŐ KÖVET"
és amúgy az RU a kártyasorszámok szerint likvidálja őket? Szép folyamatos számsor, mindegyiket ugyan akkor is töltötték kiMiert van, hogy az ID kartya szamuk 108-tol 118-ig megy? Ez az Azov igazolvanyuk vagy micsoda?
Waldemar Skrypczak nem generalis már de politikus. A lengyel mediát megnéztem, semmi ilyet nem mondott!Itt a lengyel tábornok, akiről korábban írtam:
Waldemar Skshipchak lengyel tábornok – “Vissza akarjuk kapni a megszállt lengyel területeket Oroszországtól!”
Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára támogatta a tábornok elképzelését Lengyelország Kalinyingráddal szembeni követeléseirőlitthonrolhaza.hu
Luhanszkban nem volt semmi?Mai ukrán tüzérségi támadás erdménye Donyeckben direkt lakóházak ellen. A 9. emeletes lakóházban egy 1 ember meghalt, 1 gyereket kórházba vittek.
Nos egy Szu-35 is rohadt nagy és képes nagyon magasan repülni........nem értek ehhez sem: de nagyokra, amik magasan repülnek
Ha jól veszem ki a szavaiból akkor te Lengyelországban élsz?Sziasztok,
Sok érdekeset olvasok itt. De ez mar túl sok. A németek hazudnak, ez az érdekük. Sosem utálna itt senki magyarokat. (Kivéve az ukrán menekültek, de ok sem mind). Aki ezt elhiszi az nem ismeri a lengyel társadalmat és sosem élt itt. (Én éltem Magyarországon régen).
Sajnálom, hogy annyi ukran es orosz hazugság van itt, amihez a németek is csatlakoztak most. Ez az ukranok, oroszok, németek érdeke, hogy mi utáljuk egymást. Ne legyetek buták. Mi is a saját érdekünket nézzuk: biztatjuk az ukránokat az oroszok ellen. Ez nekünk jó: kevesebb banderista, kevesebb komunista. Senkinek sem jó egy egyesült ukran-orosz erő az Europaiak ellen.
(Igazábol nem vagyok medik meg, csak nemrégen csatlakoztam a WOT-hoz, medik kepzést fogok kapni).
Ez a videó valószínűleg az egyik legkegyetlenebb az egész háborúban, és az egyik szimbóluma, ezért tesszük közzé.
Abszolút minden szörnyű benne: maga a történés ténye, a halott orosz katonákhoz való hozzáállás, és az is, ha belegondolunk, hányan hazudnak így Ukrajnában.
Bár az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma legalább valahogy figyelembe veszi őket, enkit sem érdekelnek a Donbászban mozgósított személyek.
Ha a köztársaságok területén halt meg, valahogy kihúzzák a sajátját, ha pedig Sumy vagy Nikolaev közelében, akkor ennek minimális az esélye.
Mellesleg, bár nincs holttest, a harcost eltűntnek tekintik, ami nagyban befolyásolja a családja kifizetését, és ez a háború másik szörnyű igazsága.
P.S. Már a háború előtt is tudtuk, hogy ez nem parádé, ma már sokakban megjelenik ez a tudás, igaz sokszor nagyon drágán...
Igen.Ha jól veszem ki a szavaiból akkor te Lengyelországban élsz?
Örülök, hogy egy Lengyelországban élő "fórumlakó" lett a HTKA-n, jó fórumozást kívánok neked és ha kérdésed van nyugodtan tedd fel ne fogd vissza magad, és ugyanerre biztatlak ha a véleményedet, meglátásaidat,nézőpontodat cikkeket/elemzéseket híreket szeretnél megosztani a fórumon....
– mondta Peszkov az Interfax hírügynökség szerint.Ami viszont a többit illeti, nem mondhatnánk, hogy bármilyen előrelépés, bármi ígéretes fejlemény lett volna
"Rezsim"... Egyébként a putyini-rezsim puhítása is folyik a szankciókkal...Moszkva szerint nem lesz áttörés a tárgyalásokban.
A Kreml szerdai nyilatkozata szerint, hogy Kijev írásban is megfogalmazta követeléseit az ukrajnai konfliktus megszüntetésére, de hozzátette, hogy egyelőre nem látják jelét az egyetértésnek – jelenti a Reuters. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak azt mondta, hogy Oroszország nem vett észre semmi igazán ígéreteset vagy áttörésnek látszó dolgot, és azt mondta, hogy hosszú munkaidő áll előttünk. Ukrajna előterjesztette követeléseit, amikor a két fél tárgyalói kedden Törökországban találkoztak, majd elnapolták.
Tovább folyik a Zelenszkíj rezsim "puhítása"!