Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️Последствия ракетных ударов по объектам в Одессе Комментирует иностранный журналист t.me/RVvoenkor
t.me
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az a kép egyáltalán ott készült? Mert csak az országutat látni a letakart valamin kívül.A takaro ala nem latok be.
Az a bajom ezekkel Wilson hogy lattunk mar itt ukran halottat a hullazsakban cigarettazni.
Eleve szkeptikus vagyok Sziria ota az ilyenekkel. Ha legalabb ket darabban van elhiszem hogy meghalt.
Nézd ilyen logika mellett mindent meg lehet kérdőjelezni és azt mondani ,hogy megrendezett az egész...Az a kép egyáltalán ott készült? Mert csak az országutat látni a letakart valamin kívül.
Ha a többi kép valós bárki tehette és bármikor (akár friss munka eredménye is lehet). Kb. 20.000 ellenőrizetlen fegyver kering abban az ország február vége óta, ha valami már elfelejtette volna! Aztán meg olyan narratívát adnak hozzá amilyet csak akarnak! Ellenőrizni úgy se tudja senki!
Ebben meg a tegnapi utcan fekvos sztoriban mi a horror? Ezt ugy hivjak eddig hogy Bollywood. A bejon talan egy hetig is csamcsognak rajt a Mirrorban meg Kronen Zeitungban. Csak szerintem mar mindenki fenntartasokkal kezeli az ilyen fantasztikus hireket.A köv napokban vszeg elég sok horror be fog esni ahogy Ukránok szép lassan előrenyomulnak.
A rövid eszük! Egyébként igazad van. Éltem 2 évet a Szovjetunióban, hát... nem a német precizitás jellemző rájuk.Es mi akadalyozta meg oket hogy a felszerelest a folyoba szorjak?
Harcolni mar lattam oszet katonakat itt, stoppolni meg nem.Állítólag a Dél-Oszét haderő negyede úgy döntött, hogy inkább hazamegy:
Háromszáz dél-oszét katona inkább hazastoppolt, mint hogy golyófogó legyen Ukrajnában
Úgy tűnik, hogy Dél-Oszétia elnöke kissé elszámolta magát a katonák vérszomját illetően. Háromszáz dél-oszétiai katona ugyanis úgy érezte, hogy a katonai kötelesség mégsem áll mindenek előtt, úgyhogy inkább hazastoppoltak, mielőtt szétrakétázzák őket.azonnali.hu
Szerintem arra nem volt parancs, max eddig ugy gyakoroltak hogy a cucc a parton marad.A rövid eszük! Egyébként igazad van. Éltem 2 évet a Szovjetunióban, hát... nem a német precizitás jellemző rájuk.
telegram csatornakon durvabb videok is vannak mindket oldal reszerol, de ugye mivel a haboru ukrajnaban zajlik a civilek is csak ukranok lehetnek es mivel ez nem egy schock and awe hadmuvelet , mert arra az oroszok nem kepesek, nyilvan a civilek pusztulnak.Az a kép egyáltalán ott készült? Mert csak az országutat látni a letakart valamin kívül.
Ha a többi kép valós bárki tehette és bármikor (akár friss munka eredménye is lehet). Kb. 20.000 ellenőrizetlen fegyver kering abban az ország február vége óta, ha valami már elfelejtette volna! Aztán meg olyan narratívát adnak hozzá amilyet csak akarnak! Ellenőrizni úgy se tudja senki!
na jó de ez még mindig mit bizonyít ? mennek be az ukránok egy településre és halottak fekszenek az utcán .. de hogy ki ölte meg őket azt még most sem derül ki egyértelműen,hiszen egy olyan településen voltak ahol ment az adok-kapok harc .. simán lehetnek "frendly fire" áldozatok is,az meg elég egyértelmű,hogy se az oroszok se az ukránok egy harc kellős közepén nem a temetéssel vannak elfoglalva ..Nézd ilyen logika mellett mindent meg lehet kérdőjelezni és azt mondani ,hogy megrendezett az egész...
De itt van Bucha itt már jól látható minden...
Telegram csatornákon is sokszor vitatható eredetű videókat osztanak meg. Vagy már 3 hetesek, vagy nem ott készültek, vagy nem “a zellenség” keze által kimúlt civilek, vagy nem is civilek.telegram csatornakon durvabb videok is vannak mindket oldal reszerol, de ugye mivel a haboru ukrajnaban zajlik a civilek is csak ukranok lehetnek es mivel ez nem egy schock and awe hadmuvelet , mert arra az oroszok nem kepesek, nyilvan a civilek pusztulnak.
Meglepő, de mivel “a keleti részeken” zajlik a háború elsősorban, ott fognak ilyenek történni.a szomoru az egeszben vagy tragedia az az, hogy pont azokat a teruleteket bombazzak agyon az oroszok, amelyek leginkabb orosznak szamitottak,vagyis a keleti reszeket foleg.
Elsősorban nekünk. Azt már a nyugat is elismerte, h messze nem azt a hatást váltja ki az orosz oldalon, mint amit kommunikáltak, hogy reméltek.ezek a szankciok fajni fognak az oroszoknak de nekunk is.
Meglátjuk, mit kapnak, mikor és hogyan jut majd el a frontra.allitolag az ukranok most mar nehezebb fegyverzetet is fognak kapni.
Tényleg, ki hatalmazta fel ezt az egyént, hogy az egész európai únió nevében(nevünkben is) ilyen konkrét, súlyos igéreteket tegyen az ukriknak??https://politic.karpat.in.ua/?p=45354&lang=hu
"Kijevben járt az Európai Parlament elnöke, három ígéretet tett Ukrajnának
Roberta Metsola, az Európai Parlament elnöke pénteki kijevi látogatásán kijelentette, hogy Európa lakossága támogatja Ukrajnát és segít újjáépíteni városait az Oroszországgal vívott háború után – jelentette az UNN a Reutersre hivatkozva.
Kérem, higgyenek nekem, amikor azt mondom, hogy az Európai Parlament, az Európai Unió és Európa népe támogatják Ukrajnát. Ezért vagyok itt ma, mert támogatjuk önöket” – mondta el.
Három ígéretet tett Ukrajnának.
„Először is, Volodimir Putyin bűnös inváziója Ukrajna ellen közvetlen konfrontációba állítja Oroszországot közvetlen Európával, a nemzetközi közösséggel és a szabályokon alapuló világrenddel. Ezt nem engedjük meg neki akadály nélkül. Másodszor, az Európai Unió elismeri az Önök európai ambícióit és azt az igyekezetet az iránt, hogy tagjelölt országgá váljon. Számíthatnak az Európai Parlament teljes támogatására e cél elérésében. Harmadszor, segítünk újjáépíteni városaikat és településeiket, ha ennek az illegális, provokálatlan és szükségtelen háborúnak vége. Eddig pénzügyi, katonai és humanitárius segítséget nyújtottunk. Ez a jövőben is folytatódni és bővülni fog” – mondta el."
És ehhez honnan is veszünk minimum több száz ( de inkább vélhetően több ezer) milliárd dollárt?
És ezt az ígéretet még véletlenül sem az USA, hanem az EU teszi. Ki hatalmazta fel ezt a nőt ilyen kötelezettség vállalásra?
Ok te ezt így látod de egy apróságra felhívnám a figyelmedet összekötözött kézzel ritkán szaladgál egy civil, egy háborús összecsapás kellős közepén az utcán.....na jó de ez még mindig mit bizonyít ? mennek be az ukránok egy településre és halottak fekszenek az utcán .. de hogy ki ölte meg őket azt még most sem derül ki egyértelműen,hiszen egy olyan településen voltak ahol ment az adok-kapok harc .. simán lehetnek "frendly fire" áldozatok is,az meg elég egyértelmű,hogy se az oroszok se az ukránok egy harc kellős közepén nem a temetéssel vannak elfoglalva ..
okés hogy az oroszok mentek be Ukrajnába és nem fordítva , ez a videó sem bizonyít nekem semmit .. de ha az oroszok rakják ki hogy az ukránok lövöldözték le őket az sem lenne bizonyíték.
sajnos az ártatlanok halnak meg
És kik a tettesek?Van még innen ha gondolod halott civilek az autójukban bent égve.....
Ezt szerintem mindenkinek saját magának kell eldönteni....És kik a tettesek?
ez igaz .. tényleg nem akarom mosdatni egyik felet sem .. ezt írtad : " Főleg a Reuters és az UNIAN közölt fényképeket a civil ruhás halottakról, néha megkötött kézzel" nem néztem a képeket,de megnézték pl azt hogy azok akik meg voltak kötözve nem voltak-e AZOV tagok ? mert az is sok mindent megmagyarázna ..Ok te ezt így látod de egy apróságra felhívnám a figyelmedet összekötözött kézzel ritkán szaladgál egy civil, egy háborús összecsapás kellős közepén az utcán.....
A buchai polgármester szerint ezek egytől egyig civilek, szerintem ezek max a helyei területvédelmi egység tagjai lehetnek....ez igaz .. tényleg nem akarom mosdatni egyik felet sem .. ezt írtad : " Főleg a Reuters és az UNIAN közölt fényképeket a civil ruhás halottakról, néha megkötött kézzel" nem néztem a képeket,de megnézték pl azt hogy azok akik meg voltak kötözve nem voltak-e AZOV tagok ? mert az is sok mindent megmagyarázna ..