Két orosz Uragan az erdőben, kicsit megviselve:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szokásos remek írásNa délután helyett estére, de csak elkészült nyugger kolléga jelentése
Megindult volna az orosz offenzíva? | #moszkvater
Úgy tűnik Kelet-Ukrajnában a hadműveleti szünet a végéhez ért. Az orosz offenzíva első részletei fokozatosan kezdenek kibontakozni, bár még korai lenne annak megindulásáról beszéljünk. Moszkva a donbasszi offenzívával, addig Washington vadászgépek szállításával emeli a téteket. A háború forró...moszkvater.com
Hát, ha én ilyet csinálnék, biztos nem filmezném le. >> ez orosz propiHiába van háború valamiből élni, kell rubelt is elfogadnak....
Álhírek.Jaja, magas rangú katonai vezetőre gondoltam.... illetve arról szóltak korábbi hírek...
És a Moszkva szállította őket haza!Harcoltak,nem harcolnak. Ne terelj. Amikor kiderült,a balhé után kivonták őket. Szerintem te is emlékszel rá,csak biztos hirtelen nem jutott eszedbe.
Nem vagyok juhász , hogy tereljek,na de akkor ezek szerint bizony harcoltak sorkatonák a Ukrajnában az orosz haderőben és bizony nem voltak szerződésesek.Sőt mondok neked jobbat az elsűllyedt Moszkván is voltak bőven sorkatonák ,őket valahogy elfelejtették kivonni.Harcoltak,nem harcolnak. Ne terelj. Amikor kiderült,a balhé után kivonták őket. Szerintem te is emlékszel rá,csak biztos hirtelen nem jutott eszedbe.
Sohasem lehet tudni lehet orosz propi de lehet ,hogy tényleg megtörtént ebben a háborúban semmit sem lehet kizárni.Hát, ha én ilyet csinálnék, biztos nem filmezném le. >> ez orosz propi
Hiába van háború valamiből élni, kell rubelt is elfogadnak....
Érdekes látni, hogy több, mint 1 hónapja mire volt szükségük.
Biden-féle csomag?Röpködnek ám a C-17-ek, vajh mivel?
Ezek mi alapján líbiaiak?Az orosz hadvezetés Afrikából küldött zsoldosokat az ukrán fegyveres erők állásainak megrohamozására....
Erről a Militarny számol be a 24. Összevont Fegyveres Erőkre hivatkozva.
A zsoldosok egyik csoportját Luhanszk megyében fedezték fel és ölték meg.
Jurij Butusov ukrán újságíró szerint az ukrán katonák szétverték a líbiai zsoldosok egy csoportját.
Az ukránok szerint illetve van ott némi líbiai dínár is.Ezek mi alapján líbiaiak?
Érdekes, hogy egyik nap megjelenik egy írás, hogy ennyi meg annyi arab zsoldost alkalmaz Oroszország Donyeck térségébe, 1-2 napon belül meg már dokumentálva is van, hogy szétverték őket -igaz valószínűleg pár napos holtestekkel, olyan tájon, ami legalább két-három hete volt jellemző (semmi zöld).
Egyébként azt nem értem, hogy ha van is líbiai, arab stb., miért is meglepő, mikor ha jól emlékszem nagyjából azon a területen volt a Wagner-csoport, aminek a soraiban esetleg van nem orosz szerződéses is.
Na, pontosan erről beszéltem.Megjelent egy Bild cikk, hogy Scholz valamit kavarhatott a háttérben az ukrán fegyverszállítások/beszerzések kapcsán. Sajna fizetős a teljes, de így is érzékelhető mi van benne:
Ukraine-Krieg: Wie Kanzler Scholz mit Waffenlisten trickste
Hat der Kanzler die Welt belogen? BILD liegt die „konsolidierte“ Waffenliste der deutschen Industrie an die Ukraine vor. Auf ihr sind keine schweren Waffen gelistet.www.bild.de
Ennek kapcsán Tweet-ek:
és
Onnet mar hetek ota kivonultak nem?Orosz TOR Csernyihiv térségében a futóműve sérült.
Lattam mar par hete ilyen videon egy ellenorzopontot. Azt full felfegyverzett gyerekek tartottak. Valahol a nyugati oldalin volt emlekeim szerint. Le is sapoltak az autost.Apaként egyszerre szorul össze a szívem és basz szét az ideg. Kivételesen rohadtul remélem, hogy propagandafotó.