Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, mennek északra, most ott van rájuk szükség.Kivonulnak Mariupolból.
Van nekik 54 db de ebből, mennyi hadrafoghato az más kérdés.Tartalékok UkrajnánakANNA NEWS
Война нашими глазами. Фронтовое информационное агентство ANNA NEWS Реклама и сотрудничество @AN_Contact «Горячая линия» помощи: @topanna_bot @anna_newst.me
A DPA német hírügynökség arról számolt be, hogy Szlovénia beleegyezett az M84-es harckocsik (a T-72-es harckocsi jugoszláv változata) Ukrajnának történő szállításába.
Cserébe Szlovénia egy köteg páncélozott járművet kap a Bundeswehr tartalékaitól.
@anna_news
A románok arra képesek szvsz amit mutattak a háború elején -1 mig 21, - 1 helikopter.Vótmá?
A román titkosszolgálat is szerepet játszhatott a Moszkva kilövésében
A hírek szerint a románok elég aktívak Ukrajna déli részén.azonnali.hu
Odesszát nem akarják behúzni? Onnantól fogva Ukrajna tengerpart nélküli országgá válna, se halászat, se kereskedelem. Nekem stratégiai pontnak tűnik.Igen, mennek északra, most ott van rájuk szükség.
V.milyen védőpáncél lehet, kukucskálóval.
Odesszáért kár lenne ha azt is teljesen lerombolnák.Odesszát nem akarják behúzni? Onnantól fogva Ukrajna tengerpart nélküli országgá válna, se halászat, se kereskedelem. Nekem stratégiai pontnak tűnik.
"Donbas felszabadítását követően a műveletek folytatódnak, és a következő cél Odesa lesz."Odesszáért kár lenne ha azt is teljesen lerombolnák.
Az, hogy egy tömeges CM/BM csapásal indítottak, eleve a légvédelem túlterhelése/ megsemmisítése céljából nem ugyanaz mint hogy két kósza Kalibr ellentevékenység nélkül repülhet Lvov-ig.Ha visszaemlékszel Kalibrokkal már az invázió első napján támadtak nyugat ukrajnai célpontokat,tehát az, hogy azért támadnak Kalibrokkal nyugat ukrajnai célpontokat, most mert már nincs ott ukrajnai légvédelem szerintem nem állja meg a helyét.
Gyengék.Odesszát nem akarják behúzni? Onnantól fogva Ukrajna tengerpart nélküli országgá válna, se halászat, se kereskedelem. Nekem stratégiai pontnak tűnik.
Itt egy volt katona magánvéleménye olvasható, amit összemos a cikk a hivatalos közleményekkel (illetve annak hiányában ezt értékeli annak)."Donbas felszabadítását követően a műveletek folytatódnak, és a következő cél Odesa lesz."
Un general rus din aripa „dură” a Armatei dezvăluie următoarea țintă în Ucraina: După Donbas, Rusia va dori și Odesa
În cadrul unui interviu acordat publicației Argumente și fapte, fostul comandant al Trupelor de Desant Aerian și șef al Asociației Eroilor din Rusia, general colonel (r) Vladimir Shamanov, a declarat că unul dintre obiectivele “operației militare specialem.defenseromania.ro
Jaja tényleg nem tudták elfoglalni MariupoltGyengék.
Mariupol se ment.
Szerintem nem fogják, a mariupoli Putyin nyilatkozat egyértelművé tette, hogy már ő sem engedhet meg nagyon több áldozatot belpolitika miatt.Odesszát nem akarják behúzni? Onnantól fogva Ukrajna tengerpart nélküli országgá válna, se halászat, se kereskedelem. Nekem stratégiai pontnak tűnik.
Amig Vova nem mondja, hogy прекратить addig sanszos hogy behúzzák.Odesszát nem akarják behúzni? Onnantól fogva Ukrajna tengerpart nélküli országgá válna, se halászat, se kereskedelem. Nekem stratégiai pontnak tűnik.
Te melyik mozit nézed?Gyengék.
Mariupol se ment.