Mit csinálnak az ukrán fegyveres erők?Na de az ukran fegyveres erok vezerkararol vannak informaciok nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit csinálnak az ukrán fegyveres erők?Na de az ukran fegyveres erok vezerkararol vannak informaciok nem?
Írta a Pravda....Boris Johnson azzal fenyegetőzik, hogy a NATO jóváhagyása nélkül nukleáris csapást mér Oroszországra
Boris Johnson brit miniszterelnök kijelentette, hogy országa nem zárja ki a tömegpusztító fegyverek alkalmazását.
A miniszterelnök váratlanul bejelentette, hogy a Királyság fontolóra veszi atomcsapás indításának lehetőségét a többi NATO-partnerrel való egyeztetés nélkül. A kijelentés okát nem fedi fel, de Johnson atomfegyver-használati szándékáról szóló nyilatkozata az egész világra nézve katasztrofális következményekkel járhat.
Nyilatkozatát a „Sarmat” nehéz interkontinentális ballisztikus rakéta sikeres tesztjének hátterében tette, amely nagyon komoly pánikot okozott Nagy-Britanniában – a helyi szakértők szerint ez az egyetlen rakéta elegendő egy 250 ezer négyzetkilométer terület „lefedésére”. Ez az egész Nagy-Britannia.
A kormányfő ugyanakkor fenntartással élt azzal kapcsolatban, hogy válasznak tekinti az ilyen fegyverek alkalmazását.
Adja hozzá a "Pravda.Ru"-t a forrásokhoz a Yandex.News vagy News.Google vagy a Yand
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1701170-dzhonson_prigrozil_nanesti_jadernyi_udar_po_rf/
szerintem békítenénk,de pont nem jó a hasonlat földrajzilag,mondjuk egy szlovák-osztrák esetén érdekesebb lenne a történet.Ha mondjuk Romania es Szlovakia haboruzna akkor Magyarorszag bekiteni akarna vagy rendelne egy kavet, vagy nekiallna tamogatni a gyengebbet (szlovakia) Romania ellen?
Itt mar semmi sem elkepzelhetetlen kerem szepen. Barmi igaz lehet es az ellenkezoje is. Par osszekoto tiszt, megbizott lehet, de nem 2000 fo, talan 20. Zsoldos viszont az lehet kulfoldi, de tukrozni kene a tobbi naci zaszloaljjal szerte Ukrajnaban. Ok Azov masik zaszloalj van meg Harkovban, es a tobbi hol van?Ki lenne ott? Nonszensz szerintem azt gondolni , hogy NATO tisztek bújkálnakbaz Azovstalban vagy bárhol Mariupolban.
.Oke. "Ha mondjuk Romania es Szlovakia haboruzna akkor Magyarorszag bekiteni akarna vagy rendelne egy kavet, vagy nekiallna tamogatni a gyengebbet (szlovakia) Romania ellen?"
Nem is írtam hogy megvalósítható - Zselével biztos nem -, csak hogy ez lenne a legjobb az ukriknakMeg ahogy Te ezt elképzeled! Amit leírtál az teljesen szembe megy az USA érdekével. Tehát nem megvalósítható.
Isten óvja! +boldog szülit nekiEzen a gyönyörű, napos csütörtökön (Őfelsége tényleges születésnapján);
Őfelsége Kormánya jelenti.
Ja, és természetesen Isten óvja a Királynőt!
igen ez az az orosszal még nem talàlkoztam.Na de az ukran fegyveres erok vezerkararol vannak informaciok nem?
Szinten oke, de "Ha mondjuk Romania es Szlovakia haboruzna akkor Magyarorszag bekiteni akarna vagy rendelne egy kavet, vagy nekiallna tamogatni a gyengebbet (szlovakia) Romania ellen?".
.
Aki békét akar csinálni, az mutatkozzon semlegesnek. Pl ajánlja fel a fővárosát tárgyalási helyszinnek és ilyenek.
Megint leakarják mondatni a bulikázás miatt.Akkor ilyen harcias.Boris Johnson azzal fenyegetőzik, hogy a NATO jóváhagyása nélkül nukleáris csapást mér Oroszországra
Boris Johnson brit miniszterelnök kijelentette, hogy országa nem zárja ki a tömegpusztító fegyverek alkalmazását.
A miniszterelnök váratlanul bejelentette, hogy a Királyság fontolóra veszi atomcsapás indításának lehetőségét a többi NATO-partnerrel való egyeztetés nélkül. A kijelentés okát nem fedi fel, de Johnson atomfegyver-használati szándékáról szóló nyilatkozata az egész világra nézve katasztrofális következményekkel járhat.
Nyilatkozatát a „Sarmat” nehéz interkontinentális ballisztikus rakéta sikeres tesztjének hátterében tette, amely nagyon komoly pánikot okozott Nagy-Britanniában – a helyi szakértők szerint ez az egyetlen rakéta elegendő egy 250 ezer négyzetkilométer terület „lefedésére”. Ez az egész Nagy-Britannia.
A kormányfő ugyanakkor fenntartással élt azzal kapcsolatban, hogy válasznak tekinti az ilyen fegyverek alkalmazását.
Adja hozzá a "Pravda.Ru"-t a forrásokhoz a Yandex.News vagy News.Google vagy a Yand
Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1701170-dzhonson_prigrozil_nanesti_jadernyi_udar_po_rf/
Nem látom hogy a heli bármilyen elhárító tevékenységet végzett volna.
.Szinten oke, de "Ha mondjuk Romania es Szlovakia haboruzna akkor Magyarorszag bekiteni akarna vagy rendelne egy kavet, vagy nekiallna tamogatni a gyengebbet (szlovakia) Romania ellen?"
Kár hogy én ezt nem láttam, meg Ő sincs most itt 2 hónapig... Ami képet láttam, ott ki volt égve egy Sz-300 rendszer néhány teherautója, rajta a megfeketedett szlovák címerrel. Oroszok is azt mondták hogy hogy le lett vadászva.Nem tudom melyik felvételre gondolsz, de amelyik az ex Szlovák S-300-t volt feltüntetve, arról kiderült, hogy sokkal korábban kilőtt ukrán S-300-as volt még boki is elismerte.
Dehogyisnem az oroszoknak ez a bevált módszer a Manpads-l elhárítására....Nem látom hogy a heli bármilyen elhárító tevékenységet végzett volna.
Szép felvétel.
Igaz. Valószínüleg orosz fake aknára futottam. Van ilyen...ennek ellenére nehezemre esik hamut szórni a fejemre, mert Johnson stilusához passzol.S ezt hol mikor mondta?!es kinek??
Mert nem nagyon van nyoma más ügynökségnél csak az orosznál….
Partygate
Na az van.
Koszonom!.
Jaj, lengyel..... Tipikus lengyel.............