Nem tudtam most két napja aktívan figyelni a fórumot, nyertek már az Ukránok?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már csak lassítani tudják? Nem azért kapják a fegyvereket nyugattól hogy megállítsák őket? Zavart érzek az erőben!Az ukrán fegyveres erők felrobbantották a Szeverszkij-Donyecen átívelő vasúti hidat, hogy lassítsák az orosz csapatok előrenyomulását a![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️☠️ВСУ подорвали ж/д мост через Северский Донец, пытаясь замедлить наступление русских войск на Славянск Мост на пути из Лимана в Славянск между Райгородком и Брусино. t.me/RVvoenkort.me
Szlavjanszki hídon, a Limanból Szlavjanszkba vezető úton Rajgorodok és Brusino között.
t.me/RVvoenkor
A fene se gondolná, hogy még van repképes minyó.
Ukrajna újabb S-300-asokat kapott valahonnan. Vélhetően Ciprus a forrás...
![]()
Ukrainian military gets S-300 missile system from partner countries
Anti-aircraft missile forces of the Air Command South of the Ukrainian Armed Forces have received an S-300 missile system from partner countries, which significantly strengthened Ukrainian air defenses in the south of the country. â Ukrinform.www.ukrinform.net
Akkor a gáz és olajbevételekből fele annyi bért és nyugdíjat tudnak kifizetni.https://news-front.info/2022/04/29/...operativnaja-svodka-29-aprelja-obnovljaetsja/
Ukrajna ma leállította a nyugdíjak és egyéb járadékok kifizetését az orosz ellenőrzés alatt lévő Herszoni területen, ahol május 1-jétől a rubel hivatalos fizetőeszköznek számít majd a hrivnya mellett. Egyébként tegnap érte el a rubel értéke az euróhoz képest pontosan a dupláját (1 euró 75 rubel a március 8-i 150 helyett) a háború elején tapasztalható minimumnak...
A 128-asok rendesen bent vannak a sűrűjében!
Biztos megérte ...Grúz zsoldos az „Azov” náci ezredből: a gyilkos karrierjének vége![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️☠️Грузинский наёмник из нацистского полка «Азов»: конец карьеры убийцы t.me/RVvoenkort.me
t.me/RVvoenkor
A V4-ben több lehetett volna, de nyilván sok erő dolgozott ellene... szerintem ezzel a háborúval megszünt létezni. Ennyit ért.![]()
A szlovák külügyminiszter felszólÃtotta Szijjártót, hogy tartsa tiszteletben a szlovák álláspontot - Mandiner
Ivan KorÄok az Ukrajnának nyújtott katonai segÃtség kapcsán fejtette ki véleményét.mandiner.hu
Akkor most ez már a 2. fázis?
Mondhuk, nekem inkabb az tunt fel, hogy majdnem ugy mentek at az utcan, mint mi szoktunk a gyalogatkelohelyeknel, mikor zoldre valt a lampa...
Sztem nemsokára alapfelszerelés lesz valami "zümi-érzékelő" berendezés.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..