Ez az ARMA III-ból van.Ez melyik videójátékból való??
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az ARMA III-ból van.Ez melyik videójátékból való??
Amúgy nem értem ezeket a találgatásokat csak rá kell nézni a nick nevedre és ott a válasz a kérdésre....Még mindig hideg. De bírom őket.
Linkeld már legyél olyan kedves,mert ezt a felhasználót letiltottam,ugyanis nem voltam hajlandó tovább olvasni az ostobaságait.ARMA III
Csak hajtogatodÍgy van, a legjobb szerepe a bekólázott harci törpe.
Tevedtem, a mai nem az en napom volt....ARMA III
Pedig olyan kis cukik! Kár, hogy nem szereztünk be tőlük!Tessék, B+, A Víz Eleket is!!!
A WIESELEKET IS!!!!
A kurva életbe!!!
Nem megmondtam?
100+ darabot szereltek le a németek, amit kilós áron is ideadtak volna, erre tessék!!!
Tehát a veszélye fenyegette? Azaz nem kerítették be őket.Bizony pont a Bucha Iprin vonaláig előrenyomult orosz erőket fenyegette az ukrán bekerítés veszélye, de a teljes bekerítésre nem kerülhetett sor mert az orosz erőket kivonták Kijev térségéből.
Akkor lassíts le! Különben is leszokhatnál erről a hozzászólás dömpingről! Egy hsz-be több videót is berakhatsz ám, mert így csak teleszemeteled a fórumot! Pláne hogy több videó amit beraktál vagy régi "vótmá" kategória vagy mint most is kamu! Na szép napot.Tevedtem, a mai nem az en napom volt....
Jó volna a telken robogni vele, meg elugrani a kocsmasorra...Pedig olyan kis cukik! Kár, hogy nem szereztünk be tőlük!
Az utóbbi években lassan azt kezdem érezni, hogy a szabálykönyveket felülírták, már létezik olyan, a beavatottak számára készült szabálykönyv is, ami arról ír, hogy lehet megkerülni, áthágni a "hivatalos" szabálykönyveket. Itt lassan semmiben senkinek nem hihetünk,Értem. Én is a lelátón ülök. Csak sok meccsen voltam, de ennyi.
Még ismerem a szabályokat.
Putyin eppen most modernizalja az ukran haboruval a sereget. Februar vege ota egyre csak no a modern hadfelszerelesek aranya. Eleg sajatosan erik ezt el, de toluk ( is) megszoktuk mar, igy szallnak le a biciklirol. Felhet a NATO, mert a RU hadsereg modernizalasnak meg nem latni a veget....Nagyon ravaszul titkolják, hogy a RU hds-nek még milyen sok modern felszerelése van
Ahhoz nem hetekig kéne zárni a zsák szájátTehát a veszélye fenyegette? Azaz nem kerítették be őket.
Ha minden jól megy hamarosan megláthatjuk milyen amikor bekerítenek egy nagyobb csoportosítást
Ez a sakk ma nagyon fekszik NekedAz utóbbi években lassan azt kezdem érezni, hogy a szabálykönyveket felülírták, már létezik olyan, a beavatottak számára készült szabálykönyv is, ami arról ír, hogy lehet megkerülni, áthágni a "hivatalos" szabálykönyveket. Itt lassan semmiben senkinek nem hihetünk,
Ugye ismerős: "Ne azt nézzétek, amit mondok, hanem azt amit cselekszem.. "
Semmi nem az aminek látszik
Mintha a világ erőforrásainak újrafelosztásáról szólna ez a játék, a mi bőrünkre, szükség esetén a világ felperzselésével..
A nagy nemzetközi sakktáblára az ukrán -orosz nemzetiségű bábukon kívül már a szekundánsok is fel akarnak mászni, nehogy a feldarabolás maradék koncairól lemaradjanak )
Nemár, egy futópályát használhatóvá tenni háborús helyzetben azért elég alap.