Miért?
Az altalad felsorolt helyek es tortenetek abszolut nem emlithetoek egy lapon azzal, ha Lengyelorszag, Szlovakia es Magyarorszag bevonultak volna Ukrajnaba. Azt nem is emlitem, hogy a felteves ugy hangzott, hogy orosz felkeresre… lehet, hogy tevedek, de szerinted a felsoroltak kozul melyik helyen vonultak be Eu vagy NATO csapatok a megtamadott/katonai muvelett alatt allo orszag teruletere es pont a tamado vagy katonai muveletet kezdo keresere?
Scifihez írtam megtörtént valóságot. A háború előtt írtam, hogy már a kérdés is kicsinálna minket, ha meg kellene tenni. A lehetőség is. A ruszkik arra várnak, hogy ezt meglépjék a lengyelek. Erre gondolok a kezdetek óta, és akkor nem csak a seregük 8%át dobnák be. Ha azt a tendenciàt nézem, hogy ezzel kimerítenénk az "Oroszország úgyse meri" kérdéskört, akkor pont ezért veszélyes ez a dolog. A lengyeleket nem atomozná le, de az Ukrajnába betörő lengyeleket miért ne vágná kupán? Még atom se kellene!
Egyre inkább az az érzésem, látva mit csinálnak az oroszok a háború kezdete óta, hogy itt nem az oroszok kivéreztetését látjuk, hanem pont fordítva. A rakéták elfogynak nyugaton, repcsik, tankok, tüzérségi maradék dettó. Az ukrán hadsereg lassan teljesen feláldozásra kerül. Ha a lengyelek betörnének Ukrajnába bármilyen céllap, ők következnének. Utána kb azt csinálna Oroszország Európában Franciaországig, amit akar, föleg ha a nyugati közvélemény nem áll készen egy atomháborúra. 1945 óta nem látott a világ polgári bummot! Ha most lát, ismét 75+ év kell egy következőhöz?
Egy dolgot felejtenek el a politikusok! Európa 77 év óta a békére vágyik. A háborút a fiatalok a neten élik ki. A net elvesztése is pánikot okozna! Egy atomháború veszélye miatt pedig a nép a politikusokat csicskáztatná be.
Most olyan a helyzet, hogy egy lengyel támadás okán simán lehetne bumm. Ha ez máj9ig megtörténik, egy atommal tényleg véget ér máj9re a háború ...
Utána nem lesz ugrabugra nyugaton! (Nix ugribugri, ahogy a dakota is mondja.) Mindenki elkezdi komolyan venni Oroszországot, és véget ér majd a slava ukraine és a us faxszopás kora.