Nekem valódinak tűnt a levélez nem információ, ez egy konteó, egy kitalált f...ság
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem valódinak tűnt a levélez nem információ, ez egy konteó, egy kitalált f...ság
már az előbb is akartam kérdezni, hogy Angol forrásból van-e valami infó róla..... minden esetre ha megerősítik és tényleg igaz, akkor megint alulmúlták magukat oroszék.....Egyelőre csak pletyka, de meglátjuk.
nem tudom, mert eléggé utópisztikus, vagy csak nem tudok azzal a fejjel gondolkodni, ahogy a háborúban résztvevők? lehet hogy igazad van amúgy.....Nekem valódinak tűnt a levél
Sztem csak annyi biztos, hogy támadás érte.már az előbb is akartam kérdezni, hogy Angol forrásból van-e valami infó róla..... minden esetre ha megerősítik és tényleg igaz, akkor megint alulmúlták magukat oroszék.....
Philadelphia-kísérlet, vol 2.Ilyen levelet kapott a Moskva- n egy MIA sor-tengerész ....
A Moskva nem tartózkodott UA felségvizeken, nem vett részt a különleges műveletekben...
Csak úgy egyszer csak fogta magát és jól eltűnt...
Amit te csinálsz(RT-t feltölteni, megosztani) az Ausztriában 50000euro büntetést vonhat maga után. Ez a szabad nyugat...Az előbb pittyent egyet a telefonom jelezve, hogy új videót töltött fel egy általam követett csatorna. Szerettem volna megnézni és megosztani veletek. Itt a "szabad" világban azonnal eltávolította a youtube... Pár hete próbáltam olyat, hogy minden este rögzítem az RT híradóját és egy magyar videómegosztóra töltöm fel. Mindet törölték... Teljesen nyílvánvaló dolog, hogy meddig ér itt a szabadság. Igazából arra leszek kíváncsi, mi lesz a politikai és marketing nihil, amikor vége lesz ennek az egésznek és be kellene ismerni dolgokat...
Addig is: Az ukránok junius végén számítanak arra, hogy komoly ellentámadásba mennek át.
Az oroszok a nyugattól kapott tüzérségről azt állítják, hogy területet lehet velük támadni és nem célpontokat, így a herszon megye felszabadítására tett kísérletek komoly károkat okozhatnak a lakosságnak.
Egyre többen osztják az orosz vezetésből Kadirov nézetét, miszerint ukrajna teljes elfoglalása után lehet elértnek nevezni a célokat.
Vajon mi lesz a nagy bejelentés Putyintól 9.-én?
A szabad világ, amiben élsz:
.
2002.-ben született.... Rohadna meg a világIlyen levelet kapott a Moskva- n egy MIA sor-tengerész ....
A Moskva nem tartózkodott UA felségvizeken, nem vett részt a különleges műveletekben...
Csak úgy egyszer csak fogta magát és jól eltűnt...
Azért ez a cím erős túlzás
Vótmá, többször is..
.
Ertelmetlen es veg nelkuli bombazas helyett ezeket a földalatti azovstali alagutakat es helyeket nem tudjak az oroszok elarasztani vizzel? Akkor hamar elöjönnenek azok az azovosok, akik ott lenn lapulnak.
Oké, de mi ez? A Patyomkin?