Valóban,pont ezért próbálkoztak a romulánok annoJelentőségét a hozzá tartozó tengerfenék szénhidrogén kincse adja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valóban,pont ezért próbálkoztak a romulánok annoJelentőségét a hozzá tartozó tengerfenék szénhidrogén kincse adja.
Gondolom úgy mint ezek!Erről annyit, hogy más olvasatban a nevezett falu egész civil lakossága húzta meg magát az iskolaépületben.
Értem. Tehát ha egy iskolában már volt ilyen, akkor nyugodtan le lehet darálni az összeset.Gondolom úgy mint ezek!
Mindig attól függ kinek az olvasatában nézik a feltöltők.
Egy szóval nem mondtam. Mond a katonáknak ne rendezkedjenek be iskolákba stb.Értem. Tehát ha egy iskolában már volt ilyen, akkor nyugodtan le lehet darálni az összeset.
Szerintem a légvédelem miatt a hullámokat súrolva jöttek és nagyon alacsonyról oldottak. Az ukrán Flankerek elég régiek és nem alkalmasak irányított L-F fegyverzet bevetésére.Vajon miert kell ilyen kozel repulni? Messzebbrol nem talaljak el azt a szigetet? Erdekes...
Gondolom, szabadon eső bombák voltak!Vajon miert kell ilyen kozel repulni? Messzebbrol nem talaljak el azt a szigetet? Erdekes...
0:52nél az a tag akinek lógott a keze és az ujjai, kifordulva a lába már a vasműben? (A pólója alapján ...)Gondolom úgy mint ezek!
Mindig attól függ kinek az olvasatában nézik a feltöltők.
Ráadásul a második gép szinte belerepül az első által ledobott bomba robbanásába...Vajon miert kell ilyen kozel repulni? Messzebbrol nem talaljak el azt a szigetet? Erdekes...
Rengeteg videót feltöltöttek ide ahol az Azovosok óvodákban,iskolákban hepáznak.Nehogy azt hidd,hogy az oroszoknak nincs informátora arról,hogy kik vannak az épületben,és fogadni mernék veled,hogy ott bizony nem civilek húzták meg magukat.Értem. Tehát ha egy iskolában már volt ilyen, akkor nyugodtan le lehet darálni az összeset.
Egyébként minden haderő szokása, hogy hamar gyorsan helyzetben az alegységeket lehetőleg egyben helyezzék el és erre a célra az iskolák, sport csarnokok stb. megfelelőek, tehát ez sajnos nem ukrán népszokás.Egy szóval nem mondtam. Mond a katonáknak ne rendezkedjenek be iskolákba stb.
Ha már ilyen felvételeket mutogatnak, akkor lassan vége. Így vol 2014-15ben is egy-egy katlan előtt. Ez egy Lada?Megpihent ukran katonak.
ANNA NEWS
Результат работы спецназа в Харьковской области ❗️Осторожно, 18+❗️ Российские спецназовцы уничтожили транспорт с украинскими солдатами. Видео: @chub_detection @anna_newst.me
Pl 44-45-ben Mo-n is számtalanszor iskolaépületbe települtek a vezetési pontok.Egyébként minden haderő szokása, hogy hamar gyorsan helyzetben az alegységeket lehetőleg egyben helyezzék el és erre a célra az iskolák, sport csarnokok stb. megfelelőek, tehát ez sajnos nem ukrán népszokás.
Azt a videót is minek néztem meg.0:52nél az a tag akinek lógott a keze és az ujjai, kifordulva a lába már a vasműben? (A pólója alapján ...)
Távol álljon tőlem, hogy ezen a szép vasárnapi reggelen vitatkozni akarnék (+ a macskámnak is ma van az első születésnapja )Rengeteg videót feltöltöttek ide ahol az Azovosok óvodákban,iskolákban hepáznak.Nehogy azt hidd,hogy az oroszoknak nincs informátora arról,hogy kik vannak az épületben,és fogadni mernék veled,hogy ott bizony nem civilek húzták meg magukat.
Régi négylámpás ezeröcsi lehet.Ha már ilyen felvételeket mutogatnak, akkor lassan vége. Így vol 2014-15ben is egy-egy katlan előtt. Ez egy Lada?
Állítólag tegnap Szevasztopolban volt épségben az oroszok szerint, az ukránok és az amik sem erősítették meg a találatot.Tegnap felmentettem magam a hírek alól.
Gondolom a frontokon nem történt semmi érdemleges ?
Makarovról kiderült vmi?
köszi.
Klasszikus értelemben kilőni nem tudja, de a motorteret rommá lehet lőni, a gépet teljesen harcképtelenné lehet tenni vele. Irakban is láthattunk jó pár ilyet mikor Abrams tetejéről leverették az összes optikát, aztán RPG-vel kivégezték. Igaz ott a dupla 23-as volt a menő.Állítólag egy 30 millis gépágyú ezt csinálja egy T-72-essel: