Jah, gondolom hogy azt a mennyiségű tüzérségi lőszert ami RELEVÁNSÁ tesz akár csak egyetlen üteget is, azt marha könnyű odavinni.Megtizedelve? Az amerikaiak közölték, hogy az általuk leszállított 90 db M777 már Ukrajnában van, és ha az Ukránok azt csinálták, hogy mindegyiket egy teherautó mögé csatolva gyakorlatilag egyesével vitték oda az adott frontszakaszra akkor nehezen tudom elképzelni, hogy, hogyan tudják megtizedelni őket az oroszok. A lőszert pedig még könnyebb eljuttatni a frontra.
És nem kell minden orosz célpontot Excaliburral támadni elég csak a nagyértékű célpontokat, pl egy egy orosz ponton átkelő megsemmisítéséhez elég csak 1-2 db belőle a két parton feltorlódott orosz harceszközök megsemmisítéséhez elegek lesznek a drón irányítású hagyományos tüzérségi lövedékek is.
Miért fájnak ezek a nyugatnak anyagilag ezek az eszközök? A nyugatnak az USA vezetésével sokkal nagyobb gazdasági erő áll a rendelkezésére, mint amivel Oroszország rendelkezik.
Ezeknek az eszközöknek az üzemeltetése valóban problémásabb de valószínűleg erre is van valamilyen megoldás.
Jó, én feladom, tényleg. HA te hiszel benne hogy csomagtartóban NIVÁVAL kb. eljuttatnak majd feltűnés nélkül néhány száz tonna tüzérségi lövedéket a frontra, meg egyesével húzgálják a M777-et szíved joga! Azért az hogy ezeket amúgy mindenhol minimum ütegekben használják a tűzsűrűség miatt, azt meg nyugodtan ignoráljuk is.
Hozzáteszem már tegnap láttam orosz telegram csatornán RUS kézbe került M777-et...