Kapaszkodsz de nagyon, nem modernizálnak semmit, zsírzás, tankolás, átnézés, Z betű. Irány a front.Mit jelent a villámgyorsan?Ugyanis 2017-2021-ig 480 db T-72B3M harckocsit szállítottak le az orosz csapatoknak, tehát évi 120 db T-72B harckocsit tudták T-72B3M színtre modernizálni, az oroszok és ugye ez még akkor történt amikor még nem voltak ilyen kemény szankciók Oroszországgal szemben.
Hogy miért? Mert az ellenek még az sincs, és minek modernizálni? Jobban fogja a Javelint ?
A fő kopó alkatrészeket meg mind ők készítették, annyit gyártanak amennyit csak akarnak.
Ez most anyagháború, nem kell ide T90M-ket belegondolni. De azért még egyszer lassan, kb. 1200-1400 (egykori 2800 ból) teljesen működő állományban lévő, a tartalékokat véletlen sem érintő tank még ott hever. Ha a tartalékokat is mobilizálják akkor akár összesen 3000-4000 db.
Igen én is olvastam, azóta voltál a gyárban? Láttad a videókat más gyártósorokról, ahol nagyüzembe raknak össze más eszközöket?Amúgy április közepén leállították a T-90M és az Armata gyártását az importált alkatrészek hiánya és a megnövekedett költségek miatt.
Szerinted minden médiapuskaport ellőnek a 75 napban? Várd ki a végét, de inkább aggódj az ukránok szükségeltei miatt, mert nekik sajnos az ukrán állításokkal szemben csak a szaros gatyájuk és egy manpad maradt, éhezve az árkokban.
Nem mellesleg szerintem többen halnak most éhhalált Ukrajnában, mintsem a civil háborús áldozatok száma. Ezen aggódj. Az oroszt ne félts vagy megoldja vagy nem. Már mindent felraktak egy lapra.