Tényleg hagyd már abba. KÖNYÖRGÖM.Milyen magyarázós műsor?Neked is szövegértelmezési problémáid vannak?
Az evakuáció nem saját területre való kimentést jelent beraktam az evakuáció hivatalos meghatározását, olvasd el ha kétségeid vannak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tényleg hagyd már abba. KÖNYÖRGÖM.Milyen magyarázós műsor?Neked is szövegértelmezési problémáid vannak?
Az evakuáció nem saját területre való kimentést jelent beraktam az evakuáció hivatalos meghatározását, olvasd el ha kétségeid vannak.
Kettőnk közzül te tereld el folyamatosan a témát amikor válaszolnod kellene.Semmit nem tudsz a tükörvádakon kívül. Egy emberi véleményt, választ, gondolatmenetet nem olvastam még tőled itt. Most is nagyvonalúan hallgatsz az orosz kisebbségi jogok és önrendelkezés kérdéséről.
Én hagyjam abba te hoztad fel újra a témát, (anélkül, hogy megnézted volna az evakuáció jelentését) úgyhogy ezt beszéld meg önmagaddal...Tényleg hagyd már abba. KÖNYÖRGÖM.
nem tudom mi volt az alaptéma (bocs nem olvastam vissza) itt a hadifoglyokra vonatkozó kitétel a genfi egyezményből,melyik része az ami nem érvényes az AZOV-ra ?genfi eggyezmény szempontjából. ami a téma vólt. nagyon nem mindegy hogy valami honvédelmi minisztérium vagy belügy.
az azov egy párthadsereg. AVH SS iráni forradalmi gárda nyilas... stb...
Egy mai szemmel is demokratikus választást az NSDAP kőkeményen megnyert.De a náci rezsim nem a németeket képviselte, nem a népszuverenitáson alapult.
Azért meg lehetne őket kérdezni. Oedenburg végülis mégis csak Civitas Fidelissima lett és Sopron maradtÉn erre mondtam azt, hogy nagy bajban lennének az
oroszok ha az etnikai határok mentén húznak meg a határokat.
Uralkodj magadon.... Embertelen, visszataszito, amit itt muvelsz....Látom nem futja másra mint idióta vádaskodásra. Persze megszavaztatnám. Azt szavaztatnám meg, hogy az ilyen uszító trollok mint te szemtől szembe vállalják a véleményüket és a folyamatos tükörvádjaikat. Olvassam vissza miket írtam? Te hülye vagy?
a wehmacht se volt egy náci hadseregjó páran az Azovot összemossák az ukrán hadsereggel és az Azov miatt az ukrán hadsereget is nácinak tartják.
Figyelj mindenki tisztában van vele mit művelsz a trollkommandóddal egyetemben. Egyértelmű.Kettőnk közzül te tereld el folyamatosan a témát amikor válaszolnod kellene.
Az etnikai határokkal kezdted a mondandódat,de amikor rávilágítottam az ezzel kapcsolatos "problémára" egyből témát változtál és felhoztad a kisebbségi jogokat és az önrendelkezést.
Ezt az emberi véleményes választ ,gondolatmenetet meg el teszem az év végi humorosba...
Ez így van mégis nagyon sokan a nácik hadseregének tartják.a wehmacht se volt egy náci hadsereg
csak egy náci rendszer hadserege volt
Ha van a 21.sznak Thermopylae csatája akkor ez volt az.
Megcselekedték, amit megkövetelt a haza.
Bocs de ezt nem bírom ki nevetés nélkül. De jobban belegondolva szerintem sokkal nagyobb gond rád nézve az,hogy ezt komolyan is gondolod.Figyelj mindenki tisztában van vele mit művelsz a trollkommandóddal egyetemben. Egyértelmű.
De hadd világítsak rá még jobban, hogy egy pusztító fegyveres konfliktussal a szomszédban, te a magyar kisebbséget és magyarországot nyíltan fenyegető állig felfegyverzett bábkormányt támogatsz, a magyar nemzeti érdekek ellenében. Te barátocskám hadviselő fél vagy, ráadásul Magyarország ellenében viselsz információs harcot, tisztában vagy ennek a súlyával? Tisztában vagy vele, pláne ismerve a közelmúlt délszláv történelmét, hogy hova vezet a nemzetellenes háborús uszítás nyílt fórumokon? Ez nem gyerekjáték Wilson, és nem is valamiféle ködös ideológiai trollkodás, te aktív részese vagy egy konfliktusnak, amely milliókat dönt nyomorba és százezrek életébe fog kerülni, ráadásul Magyarország és a magyar nemzet ellenében vagy részese. Csak hogy legyen ez is kimondva itt.
Egy mai szemmel is demokratikus választást az NSDAP kőkeményen megnyert.
Elég szomorú,hogy te ezen nevetsz!Bocs de ezt nem bírom ki nevetés nélkül. De jobban belegondolva szerintem sokkal nagyobb gond rád nézve az,hogy ezt komolyan is gondolod.
Miközben fogalmad sincs arról,hogy pontosan emiatt a teljesen értelmetlen és elcseszett orosz invázió miatt került még nehezebb helyzetbe az ukrajnai magyar kisebbség.
Mit feszengsz, erőlködsz? Csomagod be van már pakolva a Moszkvicsba? Úton vagy már Irkutszk felé?Figyelj mindenki tisztában van vele mit művelsz a trollkommandóddal egyetemben. Egyértelmű.
De hadd világítsak rá még jobban, hogy egy pusztító fegyveres konfliktussal a szomszédban, te a magyar kisebbséget és magyarországot nyíltan fenyegető állig felfegyverzett bábkormányt támogatsz, a magyar nemzeti érdekek ellenében. Te barátocskám hadviselő fél vagy, ráadásul Magyarország ellenében viselsz információs harcot, tisztában vagy ennek a súlyával? Tisztában vagy vele, pláne ismerve a közelmúlt délszláv történelmét, hogy hova vezet a nemzetellenes háborús uszítás nyílt fórumokon? Ez nem gyerekjáték Wilson, és nem is valamiféle ködös ideológiai trollkodás, te aktív részese vagy egy konfliktusnak, amely milliókat dönt nyomorba és százezrek életébe fog kerülni, ráadásul Magyarország és a magyar nemzet ellenében vagy részese. Csak hogy legyen ez is kimondva itt.
Min is? Valakinek az agyatlan agymenésén, aki még az az alapvető összefüggésekkel sincs tisztában, mond már meg nekem légy szíves mitől lett jobb a kárpataljai magyar kisebbség helyzete ettől az értelmetlen és elcseszett orosz inváziótól?Elég szomorú,hogy te ezen nevetsz!
Mi van izzítjátok a fikanickeket? Én itthon vagyok, de ha ennyire nagyon rá vagy gerjedve a moszkvicsokra, akkor irány a területvédelem ukrajnában, ott bizonyíthatsz.Mit feszengsz, erőlködsz? Csomagod be van már pakolva a Moszkvicsba? Úton vagy már Irkutszk felé?
Szerintem te magadról beszélsz (mellesleg ennyi erővel te is mehetsz a Roszgvardijába). Én tagja vagyok a fórumnak hónapok óta (ellenben veled xd), csak az aktívitásomat csökkentettem az utóbbi időkben pont a hozzád hasonló alakok miatt, ugyanis rettenetesen frusztrálók vagytok...Mi van izzítjátok a fikanickeket? Én itthon vagyok, de ha ennyire nagyon rá vagy gerjedve a moszkvicsokra, akkor irány a területvédelem ukrajnában, ott bizonyíthatsz.