K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem az előbújó Azovosokat nem "evakuálták", hanem "internálták".Wilson ott a pont. Hagyd őket, ezek nehéz felfogásúak.Nem értik,hogy ha ellenséges katonák -ellenséges területre visznek valakiket hadifogságba akkor az nyilvánvalóan evakuáció. Világos mint a nap . Kicsit sokáig tartott nálam is de már megvilágosodtam. Az ukrán vezetőség mindenre is képes még arra is ,hogy úgy integrálja a nácikat hogy részei a hatalmi struktúrának meg nem is. Mit nekünk maradiaknak a logika ,ha akarom fiú vagyok ha akarom lány . Azért majd a wikipédiában is frissítjük ezeket a fogalmakat ,nehogy hülyén haljunk meg.
Na látod, ebben egyetértünk. Esetleg szólnál Kopi2000 szaktársnak is pár jó szót az ügyben? Tényleg idegesítő, ha már magyarul ír valaki, akkor használja a nyelvet rendesen...Helyesírás "'haver", helyesírás. Mi magyarok ékezeteket használunk...![]()
Ne keverd össze Wilson kollégát! Evakuálták és kész.Szerintem az előbújó Azovosokat nem "evakuálták", hanem "internálták".
Az csak egy buzis vicc...Ezt eredetileg Ukrajna kapcsán akartam betenni, de valami olyasmi került bele, ami nekem waaaay tooo much volt. Szóval óvatosan...
Funker530|Mariupol has fallen
(17:45-től 18:23-ig javasolt átugrani, aki nem ugrotta át és zavarja az jelentse a videót! - ... ikon és ott a zászlócska)
Ja panaszkodtak is a magyar libsik, hogy szinte csak ukrán menekültek voltak! Szerintem a magyar-ellenes ukránok támogatásának nincs helye! Kárpátalja magyar föld!Kerlek, ezt ne. Legutobb 100-an se mertetek kiallni, mi meg ezren jottunk ellenetek. A russzofilianak nincs helye magyarhonban.
A megadásuk evakuáció. Evakuálódtak hadifogságba.Ne keverd össze Wilson kollégát! Evakuálták és kész.![]()
Amerikai Macbook-om van, amerikai billlentyuzettel, Ausztriaban elek ebbol kifolyolag pedig nemet billentyuzet kiosztassal dolgozom „haver“ Igen remek lenne ebbol a kombinaciobol normalis ekezeteket irni… de koszonom a megjegyzesedet. Biztos ez is azert utott annyira, mert honapok ota vagy mar itt.Helyesírás "'haver", helyesírás. Mi magyarok ékezeteket használunk...![]()
Igen, neki sem ártana figyelni (annak ellenére, hogy alapvetően egy nevezőn vagyunk).Na látod, ebben egyetértünk. Esetleg szólnál Kopi2000 szaktársnak is pár jó szót az ügyben? Tényleg idegesítő, ha már magyarul ír valaki, akkor használja a nyelvet rendesen...![]()
Nem látszik a videóból, hogy az üteg pontosan mekkora veszteséget szenvedett el, ergo a "kiszedik őket" vitatható.
Én nem írtam, hogy vicces. Valószínűleg szenvedtek mind emberi, mind eszköz veszteséget (pl. sérült löveg). Annyit írtam, hogy nem lehet kijelenteni a videó alapján az üteg megsemmisülését (vagyis hogy teljesen harcképtelen). Ennyi.Azert amikor komplett lombkoronak potyognak a nyakadba az nem vicces. Mivel tobb kisfilm nem keszult roluk a masodik akcio utan igy nagyjabol ennyi is a tortenetuk. Azert par ronk megviseli a lovegeket ha raesik. A fadarabok meg plusz repeszkepzok a kezeloknek. Talan a legxarabb ha erdoben kap el a tuzerseg.
Erről tudnék mesélni...Azert amikor komplett lombkoronak potyognak a nyakadba az nem vicces. Mivel tobb kisfilm nem keszult roluk a masodik akcio utan igy nagyjabol ennyi is a tortenetuk. Azert par ronk megviseli a lovegeket ha raesik. A fadarabok meg plusz repeszkepzok a kezeloknek. Talan a legxarabb ha erdoben kap el a tuzerseg.
A katonák sorsa, hogy meghalnak. Az alkalmatlanoké pedig, hogy örömködnek rajta...Nemrég volt hír, hogy a legjobb orosz harckocsizó harapott fűbe Ukrajnában. Úgy néz ki most a legjobb szibériai mesterlövész jutott hasonló sorsra:
![]()
Pravda Gerashchenko
Отстрелялся: ВСУ ликвидировали лучшего снайпера из Забайкалья Детали: росСМИ сообщают о гибели в ходе «спецоперации» в Украине командира отделения стрелковой роты снайперов Сергея Царькова из города Борзя Забайкальского края. Пишут, что он был постоянным участником и призером международных...t.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..