Kapjátok a rubelt szép mennyiségben látom...
B+ most lebuktam, így Beluga helyett ruszli lesz meg Stolichnaya...
De komolyra fordítva a szót, mivel már a sokadik kis b... vagy aki beszól, ezért leírom :
Anno a NATO ellen szavaztam, mert azt gondoltam semlegesnek kellene lennünk. Én csak és kizárólag Magyarország érdekeit nézem.
A Magyar Honvédségből azért távoztam, mert olyan szerződést ba..tak elém 10 év után, ami alapján már külföldi (NATO) misszióba is vezényelhettek volna, márpedig én honvédnek álltam be, NEM szolgálok idegent.
Az EU csatlakozást támogattam, mert alapvetően gazdasági szövetségnek indult az egész, látjuk mi lett belőle.
Mégis miért kellene támogatnom a hoholokat? Egy nagypofájú szar senkiházi népség, akik veszett kutyaként marnak bele még az őket etető kézbe is. Vannak ismerőseim Kárpátalján, ők azt mondják, hogy már a szovjet időkben is a hoholok gennyeskedtek mindenhol, azt meg Te is láthatod hogy mit műveltek az utóbbi időben kisebbségi vonalon.
Már megbocsáss, de kicsit nézz vissza az időben, a hoholokat a szovjetek tápolták fel, nagyjából minden ami ott ért valamit, az bizony a szovjet időkben épült, szovjet finanszírozással. Azovsztal, Morozov, Antonov, Juzmas, Szics, Ivcsenko, atomerőművek, soroljam még? Elképesztő méretű és értékű ipart örököltek, kapták mellé az olcsó energiát, de még így is sikerült szinte mindent tönkretenniük és végül egy kis külső segítséggel megpuccsolták a kormányukat, és elárulták a saját testvéreiket.
Ezeket kéne szeressem??? Miattuk szopjon egész Európa? Hát bocs, de én erre azt mondom, hogy egyék meg amit főztek, picsázzák csak meg őket a ruszkik minél jobban, minél kevesebb marad belőlük, annál jobb.
És a végére megjegyzeném, jót röhögtem itt mikor a napokban beszóltál valakinek, hogy friss a regisztrációja. A pár hónapos regeddel B+
Beszarás... Mióta a HTKA létezik itt vagyunk páran (dudi, molni Mack stb... ) , de ilyet még mi sem