Láttuk, hogy az argentínok ellen mire mentek. Nem a flottán múlott, na ...Pedig jó lenne,ha már ilyen jónak mondják a valaha volt dicső birodalom parányira zsugorodott flottáját. Legfeljebb kipróbálhatják magukat éles helyzetben.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Láttuk, hogy az argentínok ellen mire mentek. Nem a flottán múlott, na ...Pedig jó lenne,ha már ilyen jónak mondják a valaha volt dicső birodalom parányira zsugorodott flottáját. Legfeljebb kipróbálhatják magukat éles helyzetben.
ezt nem hiszem .. itt többen is megmondták,hogy az embereket deportálták Szibériába, az ukrán hdifoglyokat kivégezték és meg is ették őket a kannibál oroszok , az Azovosokat kétszer végezték ki és kétszer ették meg !!https://rusvesna.su/news/1653459402
Az "Azov" vezetőjének felesége a brit sajtónak elmondta, milyen körülmények között tartják a férjét
Az "Azov" náci banda vezetőjének, Denisz Prokopenkónak a felesége a The Guardian brit kiadásának elmondta, hogy férjét "többé-kevésbé kielégítő" körülmények között tartják fogva. "Azt mondta, hogy minden rendben van vele, és megkérdezte, hogy vagyok" - mondta Jekatyerina Prokopenko a kiadványnak. „Más forrásokból azt hallottam, hogy a feltételek többé-kevésbé kielégítőek” – tette hozzá. „Etetik és itatják őket. A feltételek megfelelnek a követelményeknek, és ezalatt a rövid idő alatt nem voltak kitéve erőszaknak” – mondta Prokopenko. Ám a kép túlságosan idillinek bizonyult, így hozzá kellett tennie: „Persze, nem tudjuk, mi lesz ezután, de jelenleg harmadik felek – az ENSZ és a Vöröskereszt – irányítják a helyzetet...” Prokopenko szerint a megsebesült Azov-fegyveresek többségét a DNR Volnovahai járásában, Jelenovka falu börtönében tartják, a súlyosan megsebesült harcosok egy kis csoportja pedig a novoazovszki kórházban van. Prokopenko azt is elmondta, hogy tudomása szerint az ukrán harcosok egyikét sem vitték Oroszországba. Amint azt a DNR elnöke, Gyenyisz Pusilin korábban elmondta, a fegyveresek nemzetközi bíróság elé kerülnek, perüket a Donyecki Népköztársaságban tartják majd.
Akkor milyen?Ez nem hülyéskedés, pusztán elméleti eszmefuttatás egy kérdésről.
A blokádtörő maga, meg nem a semleges hadihajó lenne egyébként.
Nem az eszetekről vagytok híresek, az biztos..."Folyamatosan területeket szereznek?!?! "
"Donbászban szereznek területeket elsősorban, és ott is csak lassan, apránként." (tehát akkor folyamatosan !!! )
"Az irományod többi részére nem pazarolnék időt, mert szóra sem érdemes: egyrészt önellentmondásos és kis túlzással értelmezhetetlen,"
GIGA LOL !!!
Most miért az én ötletem?!Akkor milyen?
Mivel a törökök lezárták a bejáratot, így nincs lehetőség hadihajónak áthajózni.
Tehát a blokádig sem jutna el az okos ötleted. Az olyan hajót pedig amelyik nem tartja be a törökök által hozott szabályokat, a török haditengerészet elfogja. Ha ellenáll, akkor a parti ágyúkkal szarrá lövik. És ehhez minden joguk meg is lenne! Még akár egy angol hadihajó ellen is!
Ha nem is lenne lezárva a Bosporusz, akkor is jó előre (8-12 nap) be kellene jelenteni az áthaladást.
Mondod te aki saját magadat szivatod meg a saját kommentedben .. !Nem az eszetekről vagytok híresek, az biztos...
Ezek legalább túlélték....
Ha ez így van, akkor miért nem zárja el a csapatokat Putyler maga?Nem veszed figyelembe, hogy pl. a kőolaj piac őrült módon rugalmatlan. Azaz csak egy picit megpiszkálod a piacot és kilőnek az árak. Azaz a muszkáék csak ezen megszedik magukat - még kevesebb mennyiséggel is (sőt úgy meg főleg). Ez bár kicsit kisebb mértékben. de a gázra is igaz. A többi nyersanyagról nem is beszélve.
Kína és India is - melyek egyébként egyenként is háromszor akkorák lakosságszámot tekintve, mint az EU - képes kétszámjegyű százalékos növekedésre tartósan. Azaz az energia- és nyersanyagigényük meredeken nő. Különösen, ha jön a COVID utáni felpattanás Náluk. Azaz nem lesz itt semmiféle túlkínálat - Ázsia (nemcsak az érintett két ország) a jelenlegiek mellett fel fog szívni minden muszka cuccot, mint a pinty. Az EU meg ott marad az igényeivel ...
Ugye mind EU, mind muszka oldalról az átállás évek. Ugye az EU az igényeivel kijön a világpiacra és jól felhajtja az árakat. Nagy kereslet lesz - sőt egyre nagyobb - azokra a muszka cumókra ... Azaz felejtsd el a "túlkínálatot" ...
Egy kicsi kiegészítés ehhez:
"Feltetelezeseid vannak csak amiket tenykent kezelsz. Ez tevutra vezet."Feltetelezeseid vannak csak amiket tenykent kezelsz. Ez tevutra vezet.
Amugy ha 2800-700=2100 meg mindig. Bar az oryx nem hiteles forras, de legyen hited szerint.
Most lassuk akkor az ukran szamokat toled, mert mukodokepes ukran tankot hetek ota talan egy darabot lattam.
Az, hogy nem vagytok képesek összetett jelentéstartalmú mondatokat megérteni, az nem az én szegénységi bizonyítványom...Mondod te aki saját magadat szivatod meg a saját kommentedben .. !
Kissingert szerintem bodobták, hogy a reakciókat kiszűrve, a reakciókat előrejelezzék.Mi lesz ha 1:1 aranyban valtjak majd a dollarral?
Kissingerrel meg talalkozhatott valami orosz vezeto beosztasu szemely aki meg befolyassal bir?
Nem tudjuk ki kivel apol jo viszonyt a nemzetkozi diplomaciaban a szinfalak mogott. Egy ex miniszter egy masik diplomataval... talan Lavrov vagy valaki mas, de lehet igy hitelesitik a mondanivalot. Masreszt kit erdekelne mit mond egy 100 eves aggastyan?
En bevallom azt hittem mar Kissinger meghalt par eve, azota nem hallottam felole.
Ez egy jelzes, vagy gumicsont szerintem. Raharap-e valaki orosz oldalon, vagy tulhaladja az ido holnapra ki tudja.
Akarod írni, "hoholmányokat".Csak a napi kötelező hohol koholmányokat hozza.
Az oroszokkal most összefogva, Iránnal, Szíriával kiegészülve, egy komoly közel-keleti erőkoncentráció jöhet létre, egy esetleges "decionácifikáció" eserére.Meg a szomszédainak is, ti. ez azt jelentené, hogy nagyon komoly terveik vannak a törököknek.
Ha a törököket nagyon kényszeríteni akarják, ki is léphet a NATOból.A TR-ben nem lennék olyan biztos, egyébként sem tudom milyen jogalappal zárták le a szorost a nem-hadviselő felek hajói előtt.
Az időt meg az USA-Ezeket honnan veszed az óriási mennyiségű megsemmisített nyugati felszereléseket egyedül csak az oroszok állítják.
A nyugat ha akarja feltud fegyverezni egymillió ukránt ez csak idő kérdése lenne.
Az első videón nem tünt fel,hogy az egész hohol bandát a nagy videózás közepette lekaszabolták a végén?Orosz T72 ukran kezen
Ennek a T72nek nem kegyelmeztek az ukranok
M777 szedett ki T72t
T72 nap volt a tegnapi ugy tunik
Ára...Nyugatról Lengyelországon keresztül folyamatosan emelkedik az üzemanyag behozatal..