Hogy a belpolhoz, a külpolhoz, és az ukropolhoz nem ért, az viszont qurvaélet.Határeset
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy a belpolhoz, a külpolhoz, és az ukropolhoz nem ért, az viszont qurvaélet.Határeset
Kicsit sántít! Ha 7,62-vel lőtték meg ott pici a seb, nem látványos! Ha nagyobb kaliberrel ( a leírt seb alapján ami nyílt mellkas serülést jelent) az kb élettel összeegyezhetetlen akkor meg nem ver a szíve! Na mindegy is ez kicsit kaotikus, túldramatizált írás! Nem mondom, hogy nem láttak szörnyűségeket mert biztosan sokat, de van benne egy kis r
A wikipédia tényként állítja, hogy az oroszok voltak az elkövetők.Igen s mikor rájöttek a média le is állt vele gyorsan.
Bucsát?Én végig követtem az egészet 2014-től.
Azt,hogy össze-vissza hazudoznak az oroszok?Én végig követtem az egészet 2014-től.
Szintén! Pont ezért lehet remekül leszűrni MINDENT, ami történik vagy történni fog, mert már 1x megtörtént.Én végig követtem az egészet 2014-től.
Vigyazz meg a vegen te is felkerulsz ra.Immár Kissinger is felkerült Ukrajna ellenségeinek listájára
Ui: yep, Twitter oldalunk is van, amit momentán nyugger kolléga kezel és ̶v̶é̶g̶i̶g̶ ̶s̶h̶i̶t̶p̶o̶s̶t̶o̶l̶ ̶r̶a̶j̶t̶a̶ akarom mondani posztolgat aktuálisabb kisebb infókat.
Ne haragudj, tronfolok : én Kárpátalján kezdtem az eseményeket magyar állami küldöttséggel szemügyre venni, már 88 - 89-ben. Bennfentesek mindkét államban évekkel előre khmm "megérezték" az eseményeket. Gondolom ma is évekkel előre megírt kottából játszanak vezetőink, ha valamelyik "művész úr" kidől a sorból nincs gond van szólistának jelentkező bőven.Én végig követtem az egészet 2014-től.
Szintén! Pont ezért lehet remekül leszűrni MINDENT, ami történik vagy történni fog, mert már 1x megtörtént.
Anno Ulippo, most Wilson. Lehet, hogy egy brancs, passz, de hogy amit most látunk, azt már láttuk 1x, az tuti.
Annyi a különbség 14-15höz képest, hogy most nem fognak leállni az oroszok.
Egyetlen olyan dolog van, ami számomra kérdéses, hogy az önkéntes szakik, 8 év után, továbbmennek-e, vagy ők ennyi vállaltak, és kész. Nem lepődnék meg, ha leállnának és a többit egy eddig rotált, most viszont már egyenesben működő orosz hadsereg húzná be, szakik nélkül.
Amúgy tényleg vicc az EU-s döntéshozatal hogy egy ország blokkolhat bármilyen komoly ügyet. Jóhiszeműek és naivak voltak az EU megalkotói, nem számoltak a belső bomlasztókkal.Csak sikerül megértetni Putylerrel, hogy nincs esélye.
Tényleg összejöhet vasárnap az olajembargós alku, de komoly feltételei vannak Magyarországnak
Elérhető a vasárnapi nagyköveti ülésen az uniós olajembargós alku úgy, hogy a vezetékes orosz olajimportra „egy időre” mentesség lesz azért, hogy az érintett tagállamoknak legyen ideje az átállásra – jelezte pénteken délután két uniós illetékes névtelenül a Reutersnek. Ez megerősíti a Portfolio...www.portfolio.hu
Ők mar legalabb biztonsagban vannak.Ungvárról elhurcolt, besorozott katonákról beszélnek Kadirov videójában.
“Kiképzetlen emberek vagyunk. Az Ungvárról elhurcoltak 80%-a soha nem is szolgált a seregben” – tett közzé egy videót Kadirov az erőszakkal mozgósított ukrán katonákról.
VK | Video Ext
vk.com
A legnagyobb rablóból lesz a legjobb rendőr tartja a magyar közmondás.Most akkor a világ rendőre, vagy a világ kirablója? A kérdés filozófikus természetesen.
Mintha az ukrán vezérkarra hivatkoztál volna vagy a brit tudósokra.A wikipédia tényként állítja, hogy az oroszok voltak az elkövetők.
Gyűlik a harag ellenünk.Amúgy tényleg vicc az EU-s döntéshozatal hogy egy ország blokkolhat bármilyen komoly ügyet. Jóhiszeműek és naivak voltak az EU megalkotói, nem számoltak a belső bomlasztókkal.
Az oroszokon kívül mindenki szerint az oroszok követték el. Tudom a világ összefogott az oroszok ellen.Mintha az ukrán vezérkarra hivatkoztál volna vagy a brit tudósokra.
Kadirov ma nagyot megy:Ők mar legalabb biztonsagban vannak.
Lesz meg ott par felszabaditasra varo testveri nepkoztarsasag.Szintén! Pont ezért lehet remekül leszűrni MINDENT, ami történik vagy történni fog, mert már 1x megtörtént.
Anno Ulippo, most Wilson. Lehet, hogy egy brancs, passz, de hogy amit most látunk, azt már láttuk 1x, az tuti.
Annyi a különbség 14-15höz képest, hogy most nem fognak leállni az oroszok.
Egyetlen olyan dolog van, ami számomra kérdéses, hogy az önkéntes szakik, 8 év után, továbbmennek-e, vagy ők ennyi vállaltak, és kész. Nem lepődnék meg, ha leállnának és a többit egy eddig rotált, most viszont már egyenesben működő orosz hadsereg húzná be, szakik nélkül.
Az orosz hadsereg két hónappal a Donbassért vívott csata hivatalos megkezdése után érte el az első jelentős eredményeket ebben a háborús csatában. Számos különböző irányú kudarc után az LPR és DPR erői, a Wagner PMC zsoldosai és a hivatalos orosz csapatok áttörték a védelmet a luhanszki Popasnaja közelében. Egy nagy - körülbelül 10 ezer fős - és így az ukrán csoport hátuljába kerültek Szevrodonyeckben és Liszichanszkban (ezt a két, egyenként körülbelül 100 ezer lakosú várost a Szeverszkij Donyeck folyó választja el).Ebben a szövegben a szerkesztők a rendelkezésre álló adatok alapján próbálják felmérni az ukrajnai harci helyzetet. Meduza következetesen ellenezte a háborút.