vadhajtások
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
vadhajtások
Én is. Jó ellensúly lenne a franciákkal és a németekkel szemben, egyfajta harmadik súlypont. Az Egyesült Királyság után kiesett egy fontos tényező ebből a mátrixból, szükség van egy újra. Lo. ráadásul a fő bástya lenne keleten az orosz befolyás ellen, kicsit 'atyáskodna' a Baltikummal és Ukrajnával(utóbbinak mindenképpen szüksége lesz a támogatásra a háború után), szoros partneri viszonyt kialakítani Csehor. és Szlovákiával, illetve Romániával. Szerintem ez egy valós koncepció is, erre mehet ki a játék az USA és a UK felől is... Itt a nagy kérdés Mo. szerepe, mert arról fogalmam sincs, hogy ez az ország hova tart, mi a nagy stratégia... Mo. külpolitikája egy gordiuszi csomó, ami egyébként nem egy kis államhoz illik, hanem inkább egy középhataloméhoz. Ezért sem értem pontosan, mi Orbánék célja...
"Sikerült Csecsenföldon..." Ja, tűzzel-vassal... Goznijt földig rombolták. Bravó. A szokásos orosz módszer, mint most. A két Németország meg békében egyesült egymással, ráadásul összehasonlítása már rossz, mivel a csecsenek nem orosz etnikumúak, mas kultúra, míg mind az NSZK, mind az NDK népessége túlnyomó többségében németekből állt, és a kultúra megegyezett.Ebben egyetértek, viszont láthatod, ahol sikerek voltak, azt csak a magyarnál sokkalta nagyobb erők tudják csak végrehajtani. Ahogy egy régebbi írásomban utaltam rá, a jelenlegi magyarság a mostani gazdasági - katonai erejénél már annak is örülhet ha a saját szomszédai nem foglalkoznak vele,pld. további lenyesendő területre áhítozva (gyanús sokszor az érdeklődés is )
Igy van, lehetséges, és ilyen alapon a magyar saját testvéreit küldte koncentrációs táborba, csak Kárpátaljáról majd' az összes zsidót, fél milliót..Lehet mert ők is magyarok voltak akik zsidó vallásúak voltak mellette?
Jó lenne látni mely országok adták a legtöbb adományt.Sokan lenézik a wikipédiát, de szerintem amúgy nagyon jó. Elképesztő mennyiségű tudást szedtek össze. Amúgy pedig adományokból tartja fenn magát, ha rendszeresen olvasod akkor találkozhatsz vele hogy adományt kérnek.
Ha trollcsaták terepe lesz egy cikk, akkor hamar kikapcsolják a szerkeszthetőséget.
Tapasztalat?Vegyél be egy tablettát, az segít. Nyugi.
Rosszul tudod, de mindegy. Ringassátok magatokat a téveszmékbe. Nem zavarok, csak nyugodtan.Ne aggódj nincsenek sokan lásd választások nem érték el együtt a 20 %
Tudod kit fenyegessél ilyennel te... Ez viccnek is rossz, de jól haladsz a ban felé, nyugi.Szerintem 1% is sok. Ha bármit is szeretnénk, először a saját sorainkat kell megtisztítani.
Kárpátalja (is) magyar föld!
Szerintem 1% is sok. Ha bármit is szeretnénk, először a saját sorainkat kell megtisztítani.
Meg etelköz is! Vissza mindent!Szerintem 1% is sok. Ha bármit is szeretnénk, először a saját sorainkat kell megtisztítani.
A delikvens rossz banknál vezet folyószámláját, kvázi direkt akadályozza, hogy OO átutalja a pénzt. Saját magának okoz kárt, neki kell gondoskodni arról, hogy elérhető legyen. Ráadásul hátráltatja OO pénzügyi rendszerének működtetését, amiért kártérítést kellene fizetnie.Az orosz államcsőd alatt nem a klasszikus államcsődöt kell érteni, az amerikai intézkedés célja, hogy Oroszország következő esedékes adósság szolgálatát, ne tudja a megállapított devizában, dollár/euró stb oteljesíteni, ugyanis hiába fizeti ki az adósságot rubelben, az már technikailag nem fizetésnek minősül, így bármilyen Oroszországon kívüli orosz ingó és ingatlan vagyon lefoglalható.....
Magyarországnak is ebbe a tömbe kéne tartoznia, papi. Ez lenne az ideális.Hú de nagyon jó lehet Magyarországnak majd egy Lengyel-Ukrán egyesülés, amely "szoros partneri viszonyt" alakít ki Romániával
Pont "ilyen" ellensúlyra van szüksége Magyarországnak az angolok helyett?
Akinek nem inge...Tudod kit fenyegessél ilyennel te... Ez viccnek is rossz, de jól haladsz a ban felé, nyugi.
Térjünk inkább vissza az ukrán - orosz cselekedetekhez, topikunk témájához."Sikerült Csecsenföldon..." Ja, tűzzel-vassal... Goznijt földig rombolták. Bravó. A szokásos orosz módszer, mint most. A két Németország meg békében egyesült egymással, ráadásul összehasonlítása már rossz, mivel a csecsenek nem orosz etnikumúak, mas kultúra, míg mind az NSZK, mind az NDK népessége túlnyomó többségében németekből állt, és a kultúra megegyezett.
Tehát nem lesz második Mariupol. Ennek örülök, helyes döntés, csak többé-kevésbé épségben is érjenek ki... Necces lesz az orosz tüzérségi csapások miatt. Nem volt értelme tovább azt a várost tartani.