Alali, Sir Higgins szeret Téged.
A baj az, hogy nem látsz, nem hallasz, nem tanulsz semmiből.
Ha van valami a történelemben Hazámon kívül, amit tisztelek, az a Brit Birodalom Királyi Családja.
Politikájuk alapja évszázadok óta az erőegyensúly tartása a kontinensen és ezért szó szerint mindenre képesek. A Párizs-Vlagyivosztok terv a nyugati technológiával és a keleti nyersanyaggal Európát a világ élvonalába katapultálta volna. Ezen dolgozott Genscher, Kohl, részben ezt védte Merkel is. Giskard D'Estaing, Mitterrand... Ez nagyon veszélyes az angolszász világhegemóniára.
Mert ne higyje senki, hogy az USA a szabadság és a demokrácia bajnoka.
US First!
Az első és második világégésben való amerikai "felszabadító segítség" (az egyszerű embereknek talán igaz is volt néhol), valójában az US First valóságba ültetése volt.
Azóta pedig ha valahol a világban olyan helyzet alakul, ami nem Amerika ínyére való, azt rögtön megdemokratizálják. Vagy így, vagy úgy.
A hátuk közepére sem hiányzik egy erős Európa-Orosz stratégiai szövetség.
Pedig a létező orosz birodalmi álmok és imperializmus IGAZI gátja ez lenne. Minek hódítana Oroszország, ha békében és prosperitásban él?
Majd folytatjuk, ha gondolod, bár sok kedvem ehhez a békasegge alatti színvonalhoz nincs......
Valóban igaz amit írsz.
Én is sok éve már azon töröm a fejem, hogy az afrikai, közel-keleti migránsok helyett miért nem a ruszkikat kezdték el formálni, befogadni? Véleményem szerint lényegesen gyorsabban ment volna a dolog mint a no-go zónák jelenlegi lakóival az integráció.
Tehát azt nem értem, miért nem egy olyan népet akarunk megnyerni magunknak, akikkel együtt előrébb juthatunk?
Akikkel nagyobbak lehetünk? ( Ugye korlátlan nyersanyag, cserébe technológiai fejlődés....)
Ráadásul egy kontinensen is vagyunk...
Az meg humbug hogy ők nem akarnak alkalmazkodni, mert a szovjetunió is egy nagy nemzetiségi katyvasz volt.
Mocskos kommunisták! Ok...akkor gyújtsunk fel minden Octaviat a Husziták és Zizka Árvái miatt, kebabosoknak se kegyelmezzünk mert volt Mohács...stb
Ok, van sérelem mindkét oldalon, de túl kellene lépni rajta.
Lásd Francia-német megbékélés.
És igen, inkább Szlovákok lakjanak felvidéken, prosperáljanak, tartsák rendben a területet, éljenek boldogan sem mint a Woke cunami hordaléka terítsen be mindent ott.
Mi nem tudnánk belakni ma azt a területet, reálisan.
Cui Prodest?
Az európai népek megosztása? Tematizálása? Fejlődésük megakadályozása?
Alap és hátszél nélküli ideológiákkal való korcsosítása?
Én ettem ittam Szlovákkal, Cseh-vel, románnal,szerbel, horváttal, ukránnal, orosszal, stb...
Olyanok mint mi. Dolgoznak, fizetést, nyugodt életet akarnak.
Szeretik a jó kaját, piát, a csajok sorsa mindenhol ugyan az...
Akkor miért is nem megy ha mindenki ugyan azt akarja?