Imádom Tiktok tábornokot de ő nem hiszem , hogy jó stratéga lenne ! A mit miértet mag majd meglátjuk ! Tegnap leírtam ma is tartom , sokkal nagyobban megy itt a játék mint pár száz négyzetkilóméternyi terület ide vagy oda ! Most szerintem jól tette az Orosz , hogy nem állt bele egy komolyabb harcba a kaprokkal hagyni kell futni az elszabadult kutyát amíg magától meg nem fárad akkor sokkal könnyebb befogni ! Nagy futás , hosszú táv , hosszú ellátási vonalak , kiépítetlen védőállások , kifulladó lendület , tanácstalanság és persze egy jó nagy elbizakodottság "hogy ez milyen könnyen ment" ! Közben meg ott állnak kifulladva , kevés üzemanyaggal , kevés lőszerrel nehéz technika és tüzérség nélkül a pusztába akarom mondani sztyeppén mindezt egy jelentős technikai és élőerő veszteséggel megfejelve ! Kijöttek a jól megerősített állásokból ? Igen ! Könnyebben megsemmisíthetők ? Igen !Nem csak en vagyok merges, pl Kadirov is. Ket nap alatt feladni egy ekkora teruletet harc nelkul ugy hogy mar fel eve pacifikaltak szerintem kurva nagy hiba. Megis hogyan akarjak visszafoglalni majd, mivel, mennyi ido alatt? Az eszaki teruleteket is feladtak aprilisban es semmi kilatas hogy oda valaha visszaternek, semmi torekves ra. Ez egy aranylag ep terseg volt, most majd lehet lerombolni honapok alatt ha talalnak hozza eleg harceszkozt es legalabb 50-60000 katonat valahonnet. Ekkora futast rendezni ket nap alatt nem lehet. Hat miert nem vertek szet azon a keskeny szakaszon betoro ukranokat a levegobol, hol voltak akkor a helikopterek meg a repulok? Miert nem volt ott epkezlab tartalek, ket nappal kesobb tudtak helikoptereztetni? Aztan mint akik jol vegeztek a dolgukat kivonulnak, mert meg kell ovni a katonat... Faxom, akkor minek haboruznak ha meg kell ovni a katonat... En meg ilyet nem lattam.
Szóval én óvatosabban kezelem ezt az "óriási győzelmet" , nyilván a napokban eldől ki látta jól ezt az elmúlt hetet !