Az egy pillanatra se zavarjon, hogy a hoholoknál harcoló csecsen kontingens kb úgy kapná szét a Magyar Honvédséget mint foxi a lábtörlőt... És ezzel nem akarok megbántani senkit, de nem kellene elfelejteni, hogy ezek a faszik kb harcban születtek és nőttek fel.
Nem az EU volt a probléma, hanem a náci rezsim építése és az orosz kisebbség elleni terrorhadjárat...
És mi a bizonyíték arra hogy a ruszkik végezték ki a hátrakötözött kezűeket és nem a Kraken/Azov stb náci büntetőosztagok? A hoholoktól láttunk eddig ilyesmiket és nem az oroszoktól. Nem zárom ki orosz részről sem hogy 1-2 embert azonnal fejbelőnek, mert ha ott lennék valószínűleg én is rákényszerülnék néha*, de az amit ti itt előadtok kurva szánalmas. Maguk a hoholok is elmondták, hogy az előtalált holttestek nagy része, légitámadástól, repeszektől halt meg, ezen felül vannak a lőtt sebek és pár hátrakötözött kezű. Itt is volt linkelve a videó, ahogyan a gonosz mordori orkok szedik össze a holttesteket és pont egy olyan fenyőerdő szélére hordják, mint ahol most tömegsírt találtak...
* Sajnos a harcok közben előfordulhat ám olyan, hogy rohadtul nem tudsz mit kezdeni egy fogollyal mert épp Te magad is az életedért harcolsz és hát ilyenkor a legegyszerűbb megszabadulni a problémától... lenne lelkiismeretfurdalásom utána persze. De az ugye azt jelenti, hogy én túléltem.
Ha valaki árulókat és terroristákat fogad be, ott bizony akadhatnak gondok. Azzal ugye tisztában vagy hogy pl Gerald Bullt vagy épp Jörg Haidert is csúnyán megmerényelték?
migrációs támadás? Eddig úgy volt, hogy a Bátyuska árult fehérorosz vízumokat és repjegyeket...
Mikor zsaroltak energiahordozókkal? Én úgy tudom az EU hozott szankciókat és aztán fajult el a helyzet.
Milyen tagjelöltről beszélsz? Ilyenről nem hallottam.
Fenyegetőzés? hmmmm lássuk csak :
www.napiujsag.hu
mandiner.hu
Az MH-17essel kapcsolatban egyáltalán nincs 100% bizonyíték se erre, se arra...
Azért ne felejtsd, hogy régi verziókat adtak igencsak DIY módon felhebrákolva a gépekre, valószínűleg előre felprogramozott célokra reptetik őket. Se HTS pod, se adatbusz. Ez Így nem is tudhat többet.
Nálad valami nagyon nincs rendben...
Azért hasraesni nem kell, pont ilyen rendszerek ellen akad az orosz palláson némi cucli...
Mert mordori agitprop!!!
oszt majd mikor az orkok előhúzzák a Maust Kubinkából lesz futás meg sikoltozás
szerintem meszkalinból
Ahhoz képest hogy egy végstádiumban lévő haldokló aggastyán, azért az öreg Szauron egész vidáman elkorzózik járókeret nélkül is...