Asszem ő pont Matata Kakiban.Elkapták Ososa Fosont??
@Roni xD de szép alámondásos videót találtál a jutubon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Asszem ő pont Matata Kakiban.Elkapták Ososa Fosont??
Sok orosz páncélozott harcjármű maradt a sárban.És ennek köszönhetően nagyrészt a kiépített utakon tudtak közlekedni konvojban aminek köszönhetően jó célpontott nyújtottak az ezres darabszámban páncéltörő rakétákkal ellátott ukránoknak.
Fentebb volt szó róla, hogy kard-pajzs, akció:reakció- nem légüres térben történnek a dolgok, a NATO figyelt Szíriában és tanult. Valamit csak kidolgozták, hogy ne működjön annyira a dolog.Ezt így lenne a legegyszerűbb és a legkönnyebb megmagyarázni, viszont nem így van
(szír topicban volt szó az oroszok EW képességeiről régebben, és arról is, hogy mennyire bezavart ez a NATO kommunikációban)
Az okot a miérte meg nem tudjuk... de mint írtam a képesség megvan/meglenne rá
"Head of Crimea Sergey Aksyonov has stated that the SMO in Ukraine will become a CTO in the annexed territories (read Donetsk and Zaporozhye) after the referendums are complete. "DNR és Kherson is 23-27. Ha az ukránok lövöldöznek vagy robbantgatnak gondolom átnevezik SMO-ról antiterrorista műveletre, kritikus infrastruktúrát fenyegetve ha nem hagyják abba, részleges mozgósítás valamilyen álnéven ha szükséges, elfogadták a törvényi alapot hozzá.
Egyre csak emelik a tétet. De egy pont után már nem lesz hová emelni és a végső kártyát ki kell játszani, hacsak nem dobja be a másik a kártyákat és kiszáll.Holnap véget érnek a népszavazások, az eredmény borítékolható...
Akik járatosak az orosz médiában, közösségi oldalakon ott mire számítanak? @boki ?
Ha tényleg az a "menetrend" amit itt többen is beraktak, hogy még a héten elfogadják a csatlakozást, akkor alapjaiban változik meg minden...
Oroszország területén (hiába nem ismeri el más) az Alkotmányuk szerint idegen csapatok lesznek és ugye eddig mindig arról, volt szó, ha Oroszországot megtámadják akkor annak milyen beláthatatlan következményei lesznek stb...
Szerintem sokan bele sem tudunk gondolni, Putyinnak mekkora vesztenivalója van, ha nem veri ki az ukránokat a sajátként elismert területéről és az idő is szorítja az őszi esőzés és a tél egyik sereg moráljára sem hat jól, ráadásul legalább a Donbassz elfoglalását még idén véghez kellene vinnie, kérdés a mozgósítás és a friss erők frontra küldése milyen gyorsan halad majd...
Amugy a szlovenek mibol futenek telen? Az olajat honnet szerzik, az mar nem INA, mi van naluk? Csak Lendvan jartam egyszer par eve, meg egy boraszatban...Ex-szlovén M-80 gyalogsági harcjarmű
Fa van ott elég.Amugy a szlovenek mibol futenek telen? Az olajat honnet szerzik, az mar nem INA, mi van naluk? Csak Lendvan jartam egyszer par eve, meg egy boraszatban...
Fa? A Júlia Alpokban van sok.Amugy a szlovenek mibol futenek telen? Az olajat honnet szerzik, az mar nem INA, mi van naluk? Csak Lendvan jartam egyszer par eve, meg egy boraszatban...
Akkor mit szarakodik 8 hónapja Putyin ? Szerinted háború amit ott csinálnak az oroszok? Az csak egy bohóckodás ! Persze hogy lelépnek az orosz fiatalok ! Mert látják hogy semmi értelme az egésznek !
A ti szegénységi bizonyítványotok az hogy már a gép elírásba kötözködtök mert már érvek nincsenek ! És bizony már csak a személyeskedés maradt ! Ahogy putyinnak is már csak atomja maradt ! Ennyik vagytok!
A háború itt kezdődik !
Igaz 31 éve volt de nem ub blokkal mentek a 4 gen gépek mint most az oroszok ! Bohócok !
Ahogy nézem, azért voltak(vannak) azért ott gondok...
"By the early 1960s, there was greater sensitivity about the dangers of radioactive emissions in the atmosphere, and devising an appropriate test plan for the necessary flight tests was difficult. On 1 July 1964, seven years and six months after it was started, Project Pluto was canceled."
Miért van ilyenre szükség, ha már úgymond kész van a Zircon? az mintha 8-9 Machal seper. Jó lehet nem akkora a hatótávolsága, de nekem furcsa még mindig. Persze lehet én vagyok már nagyon öreg...
Ezt így lenne a legegyszerűbb és a legkönnyebb megmagyarázni, viszont nem így van
(szír topicban volt szó az oroszok EW képességeiről régebben, és arról is, hogy mennyire bezavart ez a NATO kommunikációban)
Az okot a miérte meg nem tudjuk... de mint írtam a képesség megvan/meglenne rá