Az egész szavazás egy külföldi beavatkozás eredménye ahol ráadásul komplett hadsereggel jött a külföld...
Azért nem ,kb 1 tucat cia ügynök,meg ugyanannyi politikus megoldotta a külföldi beavatkozást.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egész szavazás egy külföldi beavatkozás eredménye ahol ráadásul komplett hadsereggel jött a külföld...
„Ennek bizonyítéka, hogy a múlt héten a Bundestagban 25 millió eurós hitelt utasítottak el ukrán vállalatoknak” – mondta.
Csak, ha blogen irányítja a munkát.Ki ne találd már, hogy évekig tart kicserélni a sérült részeket....
Talán sikerülni fog, az elmúlt évtizedekből is felsorolni egy párat.Fejből. Vs mexikó, vs spanyolorszàg, vs nagy britannia vs japán.
Ez egy másik ország területén van és a támadó fél csinálná.És mitől más ez mint az ukrán kényszersorozás?
Ne legyen igaz, de én simán kinézem ezt putyinból.Hazudik a 444, mekkora meglepetés.
Még hónapok, ha nem évek amíg feláll egy rendes közigazgatás, Krímen is kellett 2 hónap pedig ott béke volt, addig kissé nehézkes lenne bárkit is besorozni.
Bocs, lehet, hogy hiányosak az ismereteim, de kik építették a Török-áramlatot? (Mintha a Gazprom lett volna... )A következő a Török-áramlat lesz és akkor vége van Magyarországnak. Ha azt valaki felrobbantja, akkor január-február magasságától úgy egy-két évig szó szerint nem lesz gáz Magyarországon. Senkinek, semmilyen földgáz. De az is lehet, hogy tovább, mert az oroszok nem fognak sietni a javítással és technológiájuk sincs ilyen operációhoz, akinek meg van, annak a technológiájához a szankciók miatt nem férhetnek hozzá.
Nem tudom felfogjátok e, hogy itt mi történt. Tízmillió magyar fejéhez odatették a pisztolyt.
Mert ki is az abszolút nyertes az elmúlt évtizedekben?Talán sikerülni fog, az elmúlt évtizedekből is felsorolni egy párat.
Vicces hogy vissza kellett menned az elmúlt századokba.
Én arra gondolok, hogy ugyanaz mind2 oldalon a sorozás. Sőt! Az ukránok arányaiban magasabb számban soroznak be mindenkit lassan aki képes harcolni.Ez egy másik ország területén van és a támadó fél csinálná.
Ne legyen igaz, de én simán kinézem ezt putyinból.
70m mélyen van a sérült szakasz, akármelyik ország ahol van búvárklub képes rá.Az ugye megvan, hogy csak pár ország képes tengerfenéki gázvezetéket felrobbantani.
Elrettentésről szól ez is; ha a kertkaput rugdossátok odaverek. Ha jól értem szerinted minimum egy antianyag fegyver lenne megfelelő párhuzam? Magyar fan vagyok és maradok. Tedd fel a kérdést magadban, hogy melyik a mi nemzeti érdekünk: egy győztes ukrajna vagy egy győztes oroszország.De közben harcolt szerte a világban mindenhol a németek és japánok ellen ! Ráadásul az már elrettentésként szólt az összes többi nemzetnek ! Kinek volt akkor még atom ? Na ugye ! Ez a szovjetuniónak is üzenet volt ! Csak a nagy orosz fanoknak fáj elismerni az orosz pofára esést ! Ja és Amerika már akkor a világ végén háborúzott itt meg a szomszédba nem tud rendet rakni ! Jó reggelt ! És ők beszélnek új világrendről ?
Lavrov: a világrend jövője ma dől el
Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt mondta, hogy ma dől el a kérdés, hogy milyen lesz a világrend: egy hegemónnal vagy egy igazságos, zsarolás nélküli világgal."Ma dől el a jövőbeli világren...www.vadhajtasok.hu
Kicsit más úgy sorozni a saját területeden hogy te vagy megtámadva, mint támadó félként a másik területén. Valószínűleg az ukrán lakosság számára is elfogadhatóbb a sorozás, mint az oroszok számára. Az oroszok számára a mostani mozgósítás azt jelenti hogy amit korábban putyin ígért az megbukott.Én arra gondolok, hogy ugyanaz mind2 oldalon a sorozás. Sőt! Az ukránok arányaiban magasabb számban soroznak be mindenkit lassan aki képes harcolni.
El lehetne jutni már odáig, hogy rögzüljön: a mai világban, egy darab, különutas nemzet semmit nem fog elérni.Elrettentésről szól ez is; ha a kertkaput rugdossátok odaverek. Ha jól értem szerinted minimum egy antianyag fegyver lenne megfelelő párhuzam? Magyar fan vagyok és maradok. Tedd fel a kérdést magadban, hogy melyik a mi nemzeti érdekünk: egy győztes ukrajna vagy egy győztes oroszország.
Háromszor kapott szívrohamot, kétszer sztrókot, de lehet túléli.Dagesztan tovabb forrong, tegnapi felvetelek
Allitolag a helyi vezeto szivrohamot kapott
Szerzodeses orosz azon van hogy oldalt valt
Az ukranok megtanultak az irani dronok ellen vedekezni
Ne mennyünk már le roni szintjére.70m mélyen van a sérült szakasz, akármelyik ország ahol van búvárklub képes rá.