A várható támadás moszkvai idő szerint 04-kor lesz? Csak kérdem, úgy is dolgozom, hát megvárom. Remélem nem porladok el a végén.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fehéroroszországban katonai felszereléssel ellátott vonat szerelvényt észleltek, amely az Orosz Föderáció felé tartott.
A vitebszki régióban található "Orsha" pályaudvaron videóztak le egy szerelvényt, amelyen konzerválatlan T-72A harckocsik vannak.
A fehérorosz "Belarusian Gayun" csoport elemzői megjegyezték, hogy a felvételidőpontja körülbelül október 9-e reggel volt.
A videón legalább 12 T-72A harckocsi látható, valamint egy kocsi katonai személyzettel.
A Kupjanszktól nem messze fekvő Petropavlivka település környékén az ukrán 92. dandár felderítő egysége "csapdába csalta" az orosz BMP-2M-t
(B05Я01 "Berezhok" toronnyal)
Az utcák kereszteződésében az Orosz Föderáció 3. Hadseregének egyik páncélozott járművét megállították, és drónokból átalakított gránátokkal támadták és megsemmisítették
Én azért sokat nem adnék erre, hogy egy ilyen méretű (illetve specifikusan célzott) offenzívát így bejelentenének. Vagy ha valaki kiszivárogtatta, akkor nem fogják most megcsinálni.A várható támadás moszkvai idő szerint 04-kor lesz? Csak kérdem, úgy is dolgozom, hát megvárom. Remélem nem porladok el a végén.
Nyilván, humoros próbálok lenni, de azért a lelkem mélyén eléggé aggódom.Én azért sokat nem adnék erre, hogy egy ilyen méretű (illetve specifikusan célzott) offenzívát így bejelentenének. Vagy ha valaki kiszivárogtatta, akkor nem fogják most megcsinálni.
Én azért sokat nem adnék erre, hogy egy ilyen méretű (illetve specifikusan célzott) offenzívát így bejelentenének. Vagy ha valaki kiszivárogtatta, akkor nem fogják most megcsinálni.
Ezt tudom cáfolni, mert Lukasenko még egészben van.Lemaradtam...pedig eskü csak 2 órát voltam a templomban...erre vki azt írja, h Bjelorusz támad???? A faxt én nem hiszem Lukasenko
fél...
Most már az oroszok a béka segge alá bealázták magukat, Putyin szája szét van feszítve és tölcséren töltik bele az ukránok a hígfost. Múltkor még belőttek néhány Iskandert az ukrik infrastruktúrájára, de már csak szűkölnek, mint kivert kutyák, már egy fenyegetésre sem futja tőlük. Nem csoda, hogy a kínaiak nem álltak oda teljes mellszélességgel ezek mellé a nyomorultak mellé.
Megtudhattuk továbbá, hogy Putyin bizottságot is összehívott. Nahát, nem semmi. Ha az ukránok nem férnek a bőrükbe, még talán az asztalra is oda fog csapni.
A várható támadás moszkvai idő szerint 04-kor lesz? Csak kérdem, úgy is dolgozom, hát megvárom. Remélem nem porladok el a végén.
Hát ezek inkább a fegyver lobbyt szolgálják hiszen minek új lőszer ha hasonlók már bőven vannak a polcon!A platek fejlődése odáig jutott, hogy amiknál lényegében emiatt bejön egy új kaliber és vele a .277 Fury. 6.8x51 és 3600J+
És ezeket a büdös bukókat istenitik a russzofób fórumtársak.Nem fogja el őket a szekunder szégyen ilyen tahók láttán?Érdekes videó, amelyben egy megtermettorkukrán gazember azon röhigcsél, hogy milyen sok vélt kollaboráns "tűnt már el" a frissen visszafoglalt területeken.
Érdemes megfigyelni az asztalon diszkréten megbúvó középkori buzogányt is. Szerintem tarasz azzal aludhat.
Van cenzúrázatlan videó is róla:Kijevben robbanások, 8 Tu-95-ös pedig levegőben, közelednek az indítási ponthoz ukrajna felé.