"Pontosan, de akkor Oroszorszag miert nem engedi, hogy Ukrajna maga dontse el, hogy akar-e EU vagy NATO tag lenni? "
Eldöntötték, mégpedig az oroszokhoz húztak mert belátták hogy az ukrán fos termék nem kell az EU-ba és nem felelne meg stb ezt még Azarov mondta.
Hova tudnák eladni az élelmiszert ha nem a fejlődő orszgágokba?
Puyin is segítséget ajánlott eben nekik.Nem kellett! Nem kellett a kínai orosz milliárdok sem (gazdaság fejelsztésre) nem pedig haditechnikára .
Azt ne felesd el ki kezdte a harcokat.
A diktatúra janukivocs idején lőtték a tüntetők a Berkutot ,ha én lőném a rendőröket egy tüntetésen Pesten szerinted nem lőnének vissza? és orbán menekülne? és átadná a trónt nekem?
"Ezzel egyetertek, de csak abban az esetben, ha megprobal partnere lenni az EU-nak"
ŐŐŐ partner volt Kadhafi is +"nem terjeszkedett" mégis megölték.
Azóta is béke van ott
"akkor hasznald az Ignore funkciot es egyetlen postomat sem fogod latni."
Ha még nagyobb hülyeséggel jössz akkor én is fogom használni.
Eldöntötték, mégpedig az oroszokhoz húztak mert belátták hogy az ukrán fos termék nem kell az EU-ba és nem felelne meg stb ezt még Azarov mondta.
Hova tudnák eladni az élelmiszert ha nem a fejlődő orszgágokba?
Puyin is segítséget ajánlott eben nekik.Nem kellett! Nem kellett a kínai orosz milliárdok sem (gazdaság fejelsztésre) nem pedig haditechnikára .
Azt ne felesd el ki kezdte a harcokat.
A diktatúra janukivocs idején lőtték a tüntetők a Berkutot ,ha én lőném a rendőröket egy tüntetésen Pesten szerinted nem lőnének vissza? és orbán menekülne? és átadná a trónt nekem?
"Ezzel egyetertek, de csak abban az esetben, ha megprobal partnere lenni az EU-nak"
ŐŐŐ partner volt Kadhafi is +"nem terjeszkedett" mégis megölték.
Azóta is béke van ott
"akkor hasznald az Ignore funkciot es egyetlen postomat sem fogod latni."
Ha még nagyobb hülyeséggel jössz akkor én is fogom használni.