Az idegenlégiós fegyveresek érzik a hőséget, amikor szembeszállnak a PMC "Wagner"-vel, aki visszavonulásra kényszeríti őket, és feladják pozíciójukat.
Szerencsétlen kaprok...
Szerencsétlen kaprok...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az idegenlégiós fegyveresek érzik a hőséget, amikor szembeszállnak a PMC "Wagner"-vel, aki visszavonulásra kényszeríti őket, és feladják pozíciójukat.
Szerencsétlen kaprok...
Egyet se félj, a Blackrock is leginkább a lenyúlásban segédkezneHiányozna nekem hogy beszállhassak a rommá lőtt korrupt Ukrajna újjáépítésébe anyagilag, mint egy falat szar!!!
Első videónál (én innen a fotelból) megint nem értem, hogy mi értelme ennek a vaktába lövöldözésnek?Az idegenlégiós fegyveresek érzik a hőséget, amikor szembeszállnak a PMC "Wagner"-vel, aki visszavonulásra kényszeríti őket, és feladják pozíciójukat.
Szerencsétlen kaprok...
Az amerikai tisztviselők szerint – tette hozzá az orosz miniszter – a Patriot rendszereket fokozatosan – több hónapon keresztül – üzembe helyezik, amíg az ukrán katonaság el nem sajátítja ezt a technológiát.Elég széleskörűen elmagyarázták nekünk, hogy ezt nem tervezték, pontosan azért, mert az amerikaiak nem akarnak és nem is fognak közvetlenül Oroszország ellen harcolni” – mondta Lavrov az 1. csatorna Big Game című műsorában.
Ez egy kellően régi videó, itt van egy kevés plusz infó arról, hogy mi is történik:Első videónál (én innen a fotelból) megint nem értem, hogy mi értelme ennek a vaktába lövöldözésnek?
A videót készítő (angolul beszélő) csapata kb. 10fő. Szerintem be kellett volna csalogatniuk őket (csapdába) és akkor le lehetett volna őket fegyverezni, nem?
Homályosítson fel kérem egy szakértő.
Nekem lőszerpocsékolásnak tűnik mindkét oldalról.
A lényege, hogy nem akarnak meghalni, jól kidugni a fejed és célt keresgélni meg ahoz vezet. Uh marad a spray and prey az SAS-nél is úgyanúgy, mint a tálibnál, mivel itt nincs "air support" minden szarra.Első videónál (én innen a fotelból) megint nem értem, hogy mi értelme ennek a vaktába lövöldözésnek?
A videót készítő (angolul beszélő) csapata kb. 10fő. Szerintem be kellett volna csalogatniuk őket (csapdába) és akkor le lehetett volna őket fegyverezni, nem?
Homályosítson fel kérem egy szakértő.
Nekem lőszerpocsékolásnak tűnik mindkét oldalról.
A lényege, hogy nem akarnak meghalni, jól kidugni a fejed és célt keresgélni meg ahoz vezet. Uh marad a spray and prey az SAS-nél is úgyanúgy, mint a tálibnál, mivel itt nincs "air support" minden szarra.
A csalogatást sem vágom hogy érted, túlfelől nem hülyék vannak, hogy a fedezékéből kimásszon ezeket kergetni, főleg hogy ő inkább kérhet tüzréségi vagy légi támogatást. A lőszer meg így fogy a háborúban, arra kell hogy magadat védd / a másikat kilődd vele, nem számolgatja senki mikor az élete függ tőle.
u.i. Vietnámban talán 40,000 lőszer / halott volt a mérce, de lehet csak urban legend, mindnesetre itt olvastam a fórumon.
A háború előtt sem volt fényes a mutatójuk. Magyarországon 2021ben 9,8 millió ember produkált 93 000 élve született csecsemőt, Ukrajnában állítólag 40+ millió ember 271 000et. Ráadásul belőlük is adnak el külföldre. Ukrajna még csak nem is gazdaságilag húzhatja le a rolót.0,8-as termekenysegi rata az jó? Ugy hogy ebbol fele kint szül, a masik fele meg kint fog vagy berben?
Mennyi az annyi? Egyaltalan kitől terhesek ezek ha az uruk a fronton van?
Ukrajnában drámai csökkenés várható a születések számában - Orosz Hírek
Libanova szerint 2030-ra Ukrajna lakossága 35 millióra vagy még kevesebbre zsugorodhat.oroszhirek.hu
Raadasul azt mondjak a nemetek hogy a legtobb menekult Oroszorszagba tavozott.
Ukranok strategiai nyugalomban.
Az én rigolyám egyre inkább az, hogy totális információtúltöltöttség a mai világ átka...Gondolom ez a hozzászólásom is törölve lesz, úgyhogy csak röviden: a videó nem donyeckben készült, az eredeti felvételen nincs sem Z betű, sem "bucsáért" felfestés. De azért mindenhol nagyot megy a videó a hős ukri gyújtogatóról.
Azt nem értem, hogy a fake news meg háborús agymosó propaganda miért maradhat simán, de ha bátorkodom utánanézni és cáfolni a hírt az már rögtön személyeskedés?
De nem baj ez is csak megerősít abban a hitben, hogy sajnos itt már párbeszédnek, érvelésnek, tárgyalásnak semmi helye, háború van és majd eldől valahogy, reméljük nem az ukrán szörnyállam évekig tartó agóniája árán.
Ez volt a cél, a háború, gratulálok a médiageciknek is
Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra, s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg, befonták életét vad kényszerképzetek. Oly korban éltem én e földön, mikor besúgni érdem volt s a gyilkos, az áruló, a rabló volt a hős, - s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest. Oly korban éltem én e földön, mikor ki szót emelt, az bujhatott, s rághatta szégyenében ökleit, - az ország megvadult s egy rémes végzeten vigyorgott vértől és mocsoktól részegen. Oly korban éltem én e földön, mikor gyermeknek átok volt az anyja, s az asszony boldog volt, ha elvetélt, az élő írigylé a férges síri holtat, míg habzott asztalán a sűrű méregoldat. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Oly korban éltem én e földön, mikor a költő is csak hallgatott, és várta, hogy talán megszólal ujra - mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, - a rettentő szavak tudósa, Ésaiás. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1944. május 19. |