Mindjárt lessz hozzá határátkelőnk.Na az minket is érintene a nagyon jó áron kapott orosz gázért csak úgy tudnánk fizetni, ha Szijjártó kimennek Moszkvába egy borondnyi pénzzel....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindjárt lessz hozzá határátkelőnk.Na az minket is érintene a nagyon jó áron kapott orosz gázért csak úgy tudnánk fizetni, ha Szijjártó kimennek Moszkvába egy borondnyi pénzzel....
Putyinnak semmi köze ahhoz, hogy a magyarok, csehek, lengyelek melyik katonai szövetséghez tartoznak. Takarodjon vissza a saját országába. Elképesztő, ekkora áruló lennél? Döbbenet. Magyar vagy vagy valami orosz troll?
Én sosem láttam ilyet, de akkor ok. Nagyon nem harsogta túl a média...Hetekkel korábban olvastam még a magyar médiában is hogy Belorussziában is sok orosz katona van.
Na ez is egy kérdés... Egyébként én nem akarok orosz határt itt (szerintem jónéhányan nem), szóval ha az oroszoknak a totális dominálás a tervük Ukrajnában (ami most már nem kizárt), az már számomra abszolút kontraproduktív lesz... Az 1997-es dolguk meg szerintem nem reális. Meglepődnék, ha belemenne az USA...Ezt az Ukrajna fegyvermentesítés követelést hogyan kell elképzelni? Ha mondjuk létrejön egy Nyugyat Ukrajna, nem tarthat fenn hadsereget? Vagy bábkormány lesz, bent az orosz hadsereggel, és az lesz a védelem, ha kellene valamire katonai erő?
Talán olvastad kik kerűltek a tiltólistámra?Nahát, egy újabb lelkes aktivista,kit tisztelhetunk benned, Zsoca, Kamm, Dinamo, Ulippo?
Ha volt ott látnivaló akkor biztosan látták. A mai müholdakkal kiszúrod a tetveket egy ember fején, az is biztos hogy hónapok óta erösen figyelik a térséget. Az USA csak ki akarja vonni az Oroszokat a forgalomból, ha szarrá lesznek szankciózva az USA boldog lesz, eladhatja a gázát és rengeteg fegyvert, kap egy kurva nagy lökést a gazdasága. Ukrajnát meg mindenki leszarja, hasznos hülyék a nagyok játékában.Sziasztok régi és új fórumtársak! Úgy látszik, hogy pörgős lesz idén (és az elkövetkező években) a Biztonságpolitika topik. Egy kérdésem lenne a hozzá jobban értőkhöz. Hogy lehet az, hogy az amik nem látták a Belorussziába telepített orosz csapatokat? Vagy ha látták, miért nem adták át a nyugati médiáknak hogy azzal is riogassanak (erre mondjuk tudom a választ, azért, mert nekik EZ a forgatókönyv pont jó, és akarják hogy Ukrajna szétessen---abból lesz még nagyobb káosz..). Szóval ha nem látták, akkor hogy lehetett ezt technikailag megvalósítani? Vagy talán éjjel ment Belorusszián keresztul egy rakat orosz hadoszlop? @boki?
"Az Ukrán Nemzeti Gárda 4. gyorsreagálású brigádja támadja az orosz erőket a repülőtéren, amelyeket körülzártak.
Jelentések szerint tankcsata zajlik északra, miközben orosz páncélosok próbálnak áttörni."
Vannak olyan hírek, hogy az ukrán tüzérség ripityára lőtte a a repülőtér kifutópályát...
Megnemerősített hírek szerint az orosz csapatok elfoglalták Csernobilt, Kijev felé orosz szállítógépek tartanak.
KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!
A kárpátaljai magyarság legkedveltebb híroldala! Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!karpathir.com
úgy, hogy pl. az egész EU-s bagázs seggfejek gyülekezete.Sziasztok régi és új fórumtársak! Úgy látszik, hogy pörgős lesz idén (és az elkövetkező években) a Biztonságpolitika topik. Egy kérdésem lenne a hozzá jobban értőkhöz. Hogy lehet az, hogy az amik nem látták a Belorussziába telepített orosz csapatokat? Vagy ha látták, miért nem adták át a nyugati médiáknak hogy azzal is riogassanak (erre mondjuk tudom a választ, azért, mert nekik EZ a forgatókönyv pont jó, és akarják hogy Ukrajna szétessen---abból lesz még nagyobb káosz..). Szóval ha nem látták, akkor hogy lehetett ezt technikailag megvalósítani? Vagy talán éjjel ment Belorusszián keresztul egy rakat orosz hadoszlop? @boki?
Én köztük voltam.Az ország akkori lakosságának 20%-a szavazott igennel !
Úgy néz ki, hogy a repülőtér elleni ukrán támadás nem volt sikeres már az ukránok is elismertek, hogy a repülőtér orosz ellenörzés alatt áll az meg hogy milyen állapotban van a kifutópálya szerintem hamarosan kiderül....Talán mond erről valamit egy szakember itt. Szerintem ez nem valószinű.
Tudtam hogy hülye, de hogy ennyire azt azért nem!A jobb fülemen halgatom Boris Johnson parlamenti beszédét...
Sorolta hogy hogyan fogja segíteni az Ukránokat és azt mondta hogy ha kell, akkor katonailag is fel fognak lépni az Oroszok ellen.
Kicsit felakadtak a szemeim és azt kell mondjam nagyon nem volt vicces...
Szerintem alábecsülitek ti sokan a muszka erejét... 10-20 évig pihenik ki ezt az offenzívát?Persze csak fizessék meg az árát hogy ne kezdjenek egy újabb konfliktusba az elkövetkező évtizedekben. Lehet drukkolni a ruszkiknak, de szerintem ha simán átgyalogolnak az ukránokon akkor onnantól folyamatosan alkalmazni fogják az erős kéz politikáját és ez nagyon rosszul sülhet el ha egy kevésbé tapasztaltabb politikus veszi át a Putin helyét.
Szóval szerintem ellenben a többiekkel nem egy gyors lefolyású háború az érdekünk hanem egy legalább párhetes erős intenzitású konfliktus amiben az oroszok katonailag is kellemetlen veszteségeket szenvednek, ezzel biztosítva hogy a sebeiket nyalogatják legalább 10-20 évig mire megint megkockáztatnak egy ilyen akciót.
A COVID elején látottak alapján akkor majd Petiminiszterurat felültetik a repülőre egy bőröndnyi pénzzel, ha az az alternatíva hogy a lakosságunk fázik, és munkanélküli lesz.Na az minket is érintene a nagyon jó áron kapott orosz gázért csak úgy tudnánk fizetni, ha Szijjártó kimennek Moszkvába egy borondnyi pénzzel....
Ahogy Ausztriát.Ezt az Ukrajna fegyvermentesítés követelést hogyan kell elképzelni? Ha mondjuk létrejön egy Nyugyat Ukrajna, nem tarthat fenn hadsereget? Vagy bábkormány lesz, bent az orosz hadsereggel, és az lesz a védelem, ha kellene valamire katonai erő?
És Petike ki is megy majd ha kell az egyik Falcon - al, csak kerülő úton, jól kikerulve UA légteret...A COVID elején látottak alapján akkor majd Petiminiszterurat felültetik a repülőre egy bőröndnyi pénzzel, ha az az alternatíva hogy a lakosságunk fázik, és munkanélküli lesz.