Újabb Iskander indult Mozyr-ból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nekem már csak 13 oldal a késésembocs, de honnan tudjam, hogy mótvá, amikor 20 oldal lemaradást 5 óra folyamatos olvassásal tudtam utolérni?
Évek óta tart az ukrán háború.
Nem, nem láttam.Tényleg láttad a ma reggeli harkovi felvételeket ? Ha igen engem érdekelne, hogy szakmai szemmel mi a véleményed az oroszok harcászatáról.....
Kitüntették Ukrajna Hősével a Kígyó-szigeti védőket is. Ez alapján ha élve előkerülnek, akkor is díszsírhelybe teszik őket!Amilyen durván megy a propaganda mindkét oldalon, simán el tudom képzelni, hogy a háború után kijelölnek valami random pilótát és bemondják, hogy amúgy ő Kijev szelleme.
Szerintem @Green Leader,ha ennek az inváziónak vége lesz próbálj meg egy interjút összehozni
"Kijev szellemével" (én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tudott ilyen rövid idő alatt ennyi orosz gépet lelőni) és isten bizony ha összehozod,10 évre előfizetek a Portfólióra...
Nem olvasták az 50-100 métert, amit ide írtak ...Bameg egymás seggében hajtanak.
Nem értem, vagy teljesen biztonságban hiszik magukat vagypedig elment az eszük.
Ja, 2015 óta kb. időnként egy kis csetepaté a befagyott fronton, néha ágyúzások, ennyi.
Az oroszok saját maguk játszották el azt, hogy lefestett felségjellel meg számokkal repültek el helyekre, és ott felfestették vagy a saját, vagy más ország felségjelét a gépekre, és onnan operáltak.
Én is ettől félek, ha pedig te interjút készítesz vele én fizethetek 10 évre előre a Portfólióra....Amilyen durván megy a propaganda mindkét oldalon, simán el tudom képzelni, hogy a háború után kijelölnek valami random pilótát és bemondják, hogy amúgy ő Kijev szelleme.
Inditsák Moszkva felé, hadd örüljenek ott is.Újabb Iskander indult Mozyr-ból.
Nem tudom, hogy minek következtében történt a robbanás. Érdekes, hogy Biden pont most emlegette a vegyi vagy milyen támadást orosz részről.Szétlőttek volna szándékosan egy vegyiuzemet?
Szabad érdeklődnöm, hogy hogy a francba fogják lelőni a nyugati határ felett átrepülő vadászgépet, mikor még a front felett sem képesek uralmuk alatt tartani a légteret? (van egy olyan érzésem, hogy az átadás már rég megtörtént, és csak most hozták nyilvánosságra, mint pl a diplomata kimentéseket szokták) Amúgy pontosan a "levedlett" MiG-29eseket küldik, mert az ukránok olyat kértek, amelyet ők is használnak. Ukrajna jelenleg elfogad külföldi önkénteseket is a haza védelmében, úgyhogy szerintem annak sem nagyon lesz akadája egy kis kreatív diplomácia gyakorlása után, hogy akár maguk a lengyelek repüljék ukrán felségjellel a gépeket, ugyanúgy NATO légtérellenőrzők irányításával.
Elég szép válasz ez a 2014-es oroszok által végrehajtott határon átlövöldözésre, meg harckocsi zászlóaljak benyomására.
De ilyet még a civil közlekedésben sem csinálsz, nemhogy hadseregben, élesben... Még akkor sem ha semmiféle légi vagy drónveszély nincs.Ekkora biztonságban érzik magukat..
Közben Klicsko elvileg cáfoltajaj
jaj
jaj
De hát ma volt hír, hogy minden támadást visszavertek az ukrán frídomfájterek!
Tegnap 100+ oldalt olvastam egy huzamban végig, azt hittem kifolyik az agyamnekem már csak 13 oldal a késésem
Kínai határszakaszon mennyi ilyet látsz?