Amikor ezt telibeverik az oroszok, akkor ez egy iskola lesz és a halottak mind ártatlan gyerekek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megint támadásban lendültek az Ukránok. A térképen ábrázolt fronttól bő 40 km-re Vozneszenszkné (!)l a Bolgarsky vasúti hidat felrobbanto
Dehogy, az iskolások már hazamentek és újszülött gondozót raktak az iskolába. A hírérték iskolásokkal már nem az igazi.
Amikor ezt telibeverik az oroszok, akkor ez egy iskola lesz és a halottak mind ártatlan gyerekek?
Ez a legfrissebb...Nekem gyanús az a gyakorló kavalkád!
Teljesen mindegy.
Nincs olyan háború ahol az elzárt úton, ellenség fogadására készülő katonáknak ne pörkölnének oda.
A védelem vezetőjének a felelőssége elzavarni őket onnan ha civilek, ha meg nem teszi, akkor nem civilek.
Semmi keresnivalójuk ott.
Ez háború és nem babazsúr.
Ha én lennék a támadó, én sem gondolkoznék egy pillanatig sem, molotovos, vagy ak-s ál civil, vagy erőlevest hozó nagymama... ki mérlegel ilyet? Senki.
Ma megint béketárgyalások. Majd azért gondolkodjatok el azon, hogy a több ezer kilóméterről jött vietek is kiöltöztek, az ukránok meg egy ugrásnyi távolságról pólóban ...
Na ilyet a helyi krimóban is látok állandóan.
Az ott maszkolószalag?
A Tor alighanem 1 hét múlva már Amerikában tűnik fel...
Te ülnél egy tankban, az előre paranccsal a kezedben, mit tennél?
ezekkel is mi lesz? hasonló videót csinálnak ők is..
Nem akarlak elkeseríteni, de 62 óta vannak ilyen bombáik...Ezek szerint az oroszok felhagytak a tompa, bumfordi orrú bombák használatával?
Úgy látszik, hogy értően olvassák a hozzászólásaimat
(pár éve feltettem a kérdést, hogy miért olyan orróak az orosz bombák)
Ez a két mandarin nem szerepel a videón!!
Tényleg!Az ott maszkolószalag?
Milyen humánus, az könnyen lejön.
Ennél tud vki frissebbet?
Ennek így kellene működnie a világban , a szólás szabadságnak és a vallás szabadságnak kéz a kézben kellene járnia !Tegnapi felvétel Kherson orosz katonák a csata előtt imádkoznak az egyik keresztet vett a másik muszlim módon imádkozik....
meszike91: Most mire-kire gondolsz? Az oldal újságíróira vagy a kommentelőkre. A kommentelők csakugyan keresetlen stílusban mondják a magukét. De ez sok oldal kommentelőire is érvényes. Egy-egy felrakott Youtube-videó alatt is érdemes szétnézni. Ugyanez a stílus mindkét oldalról. De mondok mást: Mit vársz tőlük, a Parlamentben milyen megnyilvánulásokat hallhatsz, láthatsz?Mert idézőjelbe leírták hogy mit mondtak nekik az ukránok?
Az ember felnéz a vadhajtásokra és válogatás nélkül mocskolnak minden magyart aki nem ért velük egyet. Ez lenne a nemzeti oldal? Ez a nemzet szégyene szerintem. Az se zavarja őket hogy milyen ellentmondásokba keverednek. Nemrég még az oltás miatt megadott email címen nyomták a propagandát hogy Márki háborúba sodorja az országot és hogy ez milyen veszélyes. Azóta meg ők is megszavazták az EU-s fegyverszállítmányokat. Ez nem sodorja háborúba az országot? Vagy ha Orbán csinálja akkor rendben van?
A Relict azért izgalmas lehet. Ami van a T-72B3M-n az is.Szerintem ERA témában nincsenek nagy titkok - annyira nem fogja ez érdekelni az amcsikat.