[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

AchtungPanzer

Well-Known Member
2020. február 9.
227
1 016
93
RF-91961 számú Szu-25SzM-et lelőtték
gvapnr07w0l81.jpg



..Meg ezt a Kamovot is:

RF-91961 számú Szu-25SzM-et lelőtték
gvapnr07w0l81.jpg



..Meg ezt a Kamovot is:
Ka-52 -ről kevés kép van, ami látszik abból én hajtóműhibára gyanakszom. Autorotációval ért földet , a gép mögötti kis fenyő épségben megmaradt.
A már előzőekben is említett " ezeröcsi " kapcsolók, a fülkében, műszerfalon eltűnőben vannak ... :)
 

Fade

Well-Known Member
2010. április 20.
3 664
3 516
113
Sztem ilyen hogy egy régiót kb körbe zárnak majd tüzérséggel kb random terror lőnek nem keveset ráadásul évekig az elfogadhatatlan és fel kell lépni ellene. A világ szégyene, hogy ez évekig folyhatott. És nagyon helyes, hogy valaki fellépett ellene és szétbombázta a tüzérségi állásokat.

Ahoz nagyon mélyen kell lenni, hogy vki elitélje emiatt az OFt.

Nem azt mondom minden csetepatéba be kell avatkozni de amikor egy régiót tüzérséggel körbevesznek és elhuzodóan évekig lőnek akkor igenis helyes lépés.

Sajnos/szerencsére ruszkiknak is tull magas a küszöb itt is éveket vártak. De hát a hatalmas EU, Németek, Franciák tettek vmit vagy csak nézték évekig, hogy Europában nem is Ki részén ilyen van?

Nem tudom feltünt e, hogy a kettőnek köze nincs egymáshoz. Szerbiát nem szállta meg az US. A civil áldozatok száma a jelenlegi Ukrán konfliktushoz képest 0 volt.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 426
33 698
113
ne kezdjünk már zsidózni kérlek.
És jajj szegény oroszok, páriák lettek, mert megtámadtak egy másik országot. :eek:

Lehet lassan szokni a social credit bevezetését a "szabad" nyugaton is. Ha "rossz társaságba" keveredsz - vagy csak közéjük születtél - levonnak a pontjaidból, kizárnak mindenből. (Lásd Djokovic, ő más miatt.) Nyugaton (és persze nálunk is, ha ápr 3-án bukik a zorbán, akkor már idén) is az lesz, mint Kínában, csak vigyázz mit beszélsz.
Ez Trump győzelme után indult be igazán, amikor kolosszális triggerelődés futott végig a "jóemberek" társadalmán. A propagandasajtóvá züllő mainstream balliberális média (BBC, CNN stb.) és a szociális média által folyamatos pozitív visszacsatolással. Aztán jött Harambe és a BLM, és elszabadult az őrület, a térdeplésekkel stb.
Ha Putyint ezek a dolgok is befolyásolták a döntés meghozatalában, az sem csodálnám... a covid miatt elzártságban élve, a képernyőkön követve az egyre szürreálisabb nyugati eseményeket.
 

meister.proper

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 604
1 918
113
újabb féknyúz, szputnyikot cáfol a Lavrov

Russia’s foreign ministry today denied reports that an American ambassador was expelled, reported Reuters.

Moscow officials said they are currently working on a response following the US’ decision to remove 12 Russian diplomats at the United Nations mission, said RIA news, Reuters further reported.

US officials previously said that the Russian diplomats “abused their privileges” by engaging in espionage that was harmful to national security, calling the expelled diplomats “intelligence operatives.”
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 279
68 303
113
RF-91961 számú Szu-25SzM-et lelőtték
gvapnr07w0l81.jpg



..Meg ezt a Kamovot is:
Gosztomel? A zold festekkel lefestett felirat ismeros.
 

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 052
18 755
113
Az oroszokra és az ukránokra kell hagyni a konfliktus rendezését szvsz.
Minél több a külső beavatkozás, annál nagyobb az esély a válság elhúzódására és a világháborúra.

Egyetértek. Számunkra az lett volna a legjobb, ha gyorsan vége. Most meg mérgelődhetünk az ukránok ellenállásán és az oroszok töketlenkedésén.
 

Ranger

Well-Known Member
2021. szeptember 20.
1 333
2 585
113
Ezen kommentre válaszul, most elragadtatom magam.

- Modiktól elnézést kérek előre, a büntetést tudomásul veszem.
BALFASZ

A 11 megmaradt kommented, egy kula szart nem ér, az elsőnél ki kellett volna tiltani egy ilyen BALFASZT!


- moderálás után kérem a kommentem törlését, mert kissé inhumánus

Köszönöm!
Azt a mindenit…. Micsoda jó hangulatú üzenetváltás…