"Az ukrán fegyveres erők nagyszámú katonáját fogták el Volnovakhában. Legalább 17 fogoly látható az orosz katonák által készített videón"
ezek holnapra orosz foglyok lesznek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Az ukrán fegyveres erők nagyszámú katonáját fogták el Volnovakhában. Legalább 17 fogoly látható az orosz katonák által készített videón"
Ráesett.mindkettő? A heli is hiányzik.
Jó, ez csúnya volt, de azért LoL. :d És RIP a legénységnek >> kezdenek idegesek lenni kint a 'fiúk'. Én ettől tartok azért .Ráesett.
Ha valaki beírja, hogy ő is zsidó, és oldalakon keresztül megy a hiszti miatta, én lekarmolom magam!Mandiner
mandiner.hu
mintha, az első napok hasonló felvételeit követően, kissé megváltozott volna a kérdező hangneme ...."Az ukrán fegyveres erők nagyszámú katonáját fogták el Volnovakhában. Legalább 17 fogoly látható az orosz katonák által készített videón"
Akinek van realitása (az ukránoknak is van) azért az tudja, hogy csak idő kérdése, hogy elbukjanak.Azert ne zavarjon hogy Kijev van bekeritve, nem Moszkva. Az orosz tamado ero pedig joval kisebb mint az ukran fegyveres allomany.
Ahol nincs jel, az nem jelent meg a szavazáson?elpicsázták az oroszokat az enszben
Brian?Ha valaki beírja, hogy ő is zsidó, és oldalakon keresztül megy a hiszti miatta, én lekarmolom magam!
nagyszámú = 17? Jeeeezmintha, az első napok hasonló felvételeit követően, kissé megváltozott volna a kérdező hangneme ....
Tavaszi arpa bameg, kora tavaszi....plusz ezek a trehány népek a gabonát is betakaríthatták volna így március elején... Ez a kép nem mostanában készült
Steiner merre jár? Megindította már az ellentámadást? Vagy még a gyülekezési körletekben van?
Ha valaki beírja, hogy ő is zsidó, és oldalakon keresztül megy a hiszti miatta, én lekarmolom magam!
Valami 1000 szerb katona es 3000 civil halt meg, +10000 pedig megsebesult.Nem tudom feltünt e, hogy a kettőnek köze nincs egymáshoz. Szerbiát nem szállta meg az US. A civil áldozatok száma a jelenlegi Ukrán konfliktushoz képest 0 volt.
?mintha, az első napok hasonló felvételeit követően, kissé megváltozott volna a kérdező hangneme ....
Az mindig úgy van, hogy másnap reggelire odaérnek.A konvoj tegnap már közel volt Kijevhez, mégis mennyi idő nekik odaérni?