bennünket is elhagyhatna ez mocsok cég.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
bennünket is elhagyhatna ez mocsok cég.
A barbár az te vagy te beteg állat ha civilek felrobbantásáért drukkolsz.Csecsen nem csak Csecsenföldön él Kadirov mellett, nagy része menekült Európában, és Ukrajna oldalán harcol, tehát az oroszok ellen.
És nagyon szeretném látni, ahogy ezek az orosz barbárok egy kicsit a levegőben ugrálnak, mint a popcorn Moszkva körül!
Egy részük meg a bécsi Westbahnhofon ellenőrzi a drogepiacot, még egy részük pedig az Iszlám Állatokhoz csatlakozott.várj néhány napot/hetet és meglátjuk őket!Csecsen nem csak Csecsenföldön él Kadirov mellett, nagy része menekült Európában, és Ukrajna oldalán harcol, tehát az oroszok ellen.
sztem a kadirov bandériumra gondolt a kollégaA barbár az te vagy te beteg állat ha civilek felrobbantásáért drukkolsz.
@Pogány Vezetésével a gombokért (для кнопок) hadművelet keretében Magyarországra menekített technikáról van szó.
A Z ez esetben a zrinyit jelöli
120 tonna segély.Az orosz hadsereg humanitárius segélyt szállított Harkov térségébe
ANNA NEWS
⚡️Российские армия доставила гуманитарную помощь в Харьковскую область Российские военные доставили продукты, медикаменты и вещи жителям Харьковской области. Конвой с помощью сопровождали сотрудники МЧС, военные корреспонденты @anna_news и писатели и литераторы. Подробнее об этом в нашем...t.me
nagyon jólinformált vagy. Csak nehogy a végén bekövetkezzen és elhurcoljon egy TEK beavatkozó alegység terrorgyanú miattHamarosan terrortámadásokat fog látni Oroszországban!
Lehet nem kellett volna lerakják akkor az ukránok, ha ennyire vágják, hogy mindenféle egyezménybe ütközik és még hirdetik is a dolgot. Az aknákat általában a védekező fél rakta le, nem a támadó dobigálja repülőből.
A Meki is mehet velükbennünket is elhagyhatna ez mocsok cég.
Szerintem nem gondolkodik a kolléga.sztem a kadirov bandériumra gondolt a kolléga
De még összejöhet nekik egy jó kis Boston maraton is.Csecsen nem csak Csecsenföldön él Kadirov mellett, nagy része menekült Európában, és Ukrajna oldalán harcol, tehát az oroszok ellen.
És nagyon szeretném látni, ahogy ezek az orosz barbárok egy kicsit a levegőben ugrálnak, mint a popcorn Moszkva körül!
Sőt minden éjjel újjá is építik. Tiszta Kőmíves Kelemen.Ezt az épületet minden nap eltalálják? Már egy hete, legalább....
a flanszia drogpiacban is van érdekeltségük azért....Egy részük meg a bécsi Westbahnhofon ellenőrzi a drogepiacot, még egy részük pedig az Iszlám Állatokhoz csatlakozott.
Én 99-200-ben voltam sorkatona akkoriban már ment az "agyatlanság"!Például 2sz1gvozdika önjáró lövegek mentek a kohóba miközben a régi D30-as tarackokat megtartottuk!De lehetne sorolni!Ha akarnánk se nagyon tudnánk már mit küldeni Ukrajnába!!Szerintem ebben nincs semmi új eddig is legfőképpen Lengyelországban szállították az amerikai és brit hadianyagot, és onnan került át Ukrajnába, szerintem mi is viszünk oda vagy 40.000 db szimatszatyrot, és vagy 60.000 db műbőr tartáskát......Mivel mást nem tudunk nekik adni....