Vaktában kilőtt, válogatás nélkül pusztító orosz lőszerek a háborús fényképeken
A Times rengeteg lőszert talált Ukrajnában, amiket a nemzetközi jog szerint nem szabadna használni.
444.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vajon melyik részüket?Moszkvába szállították a Mariupolban elfogott Azov parancsnokokat - Orosz Hírek
"Jelenleg több olyan Azov-parancsnokot, akik Mariupol ostromakor adták meg magukat, a Lefortovóba vittek" - mondta a forrás, anélkül, hogy pontosította volna,oroszhirek.hu
Oroszországba vitték egy részüket.
Kaiser Ferenc egy szégyen hogy interjút adhat. Tulajdonképpen elmondja az ukrán narratívat kritika nélkül. Ez nem gondolom hogy biztonságpolitikai szakértő szint. De hogy nem egyetemi tanári az biztos
Valami civilnek tűnő platóssal vontatott hohol D20 úgy egy tucat gránáttal, meg rengeteg morállal.
Na ennyit a szép színes társadalomról! Ha ezeket össze tudták ugrasztani, mi lesz a szépen idetelepített, teljesen táj és kultúra idegen "társasággal"? Bele se merek gondolni!Kiélezett gyalásó fegyverként való használata kiképzés része volt a szovjet hadseregben, lehet az utódállamokban is még.
444Vaktában kilőtt, válogatás nélkül pusztító orosz lőszerek a háborús fényképeken
A Times rengeteg lőszert talált Ukrajnában, amiket a nemzetközi jog szerint nem szabadna használni.444.hu
2002 es Eu - Orosz egyezményre hivatkoznak az oroszok:Oroszország nem tud nemzetközi jogra hivatkozni. Ha nincs helyi, orosz-litván vagy belarusz-litván egyezmény korridor biztosításáról (lásd a náci-lengyel egyezményre tett hitleri ajánlatot Danzig kapcsán anno), akkor semmilyen joga nincs, semmilyen szárazföldi kapcsolathoz ott. Ha az oroszok ragaszkodnak az enklávéjukhoz, akkor el kell tudják látni tengeren át!
A litván vasutak számos áru tranzitját korlátozták a kalinyingrádi régió területére. A helyi hatóságok már reagáltak erre.„Számunkra tartjuk a litván fél provokatív intézkedéseit, amelyek sértik Litvánia nemzetközi jogi kötelezettségeit, elsősorban az Orosz Föderáció és az Európai Unió 2002. évi, a Kalinyingrádi régió és az Orosz Föderáció többi része közötti tranzitról szóló közös nyilatkozatát. nyíltan ellenségesnek ” – áll az orosz külügyminisztérium közleményében.
Magatokat szívatjátok meg ha csak az orosz propagandát olvassátok. A miatt hittétek azt hogy Putyin 3 nap után Kijevben zabálhat.
Tábornok bácsi! Azt értem hogy a németek nem képviselhetik a saját érdekeiket, mert az amerikai keménycsávó azt mondja hogy NEM! De az oroszok tökös srácok, ők nem hagyják magukat, tudom hogy ez nagyon fáj!!!!Nagyon kemények lettek a germánok, lelki szemeimmel már látom a gombafelhőt a Reichstag felett.A német légierő parancsnoka megfenyegette Putyint
Keményen beszólt Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a német légierő (Luftwaffe) főfelügyelője, Ingo Gerhartz tábornok. Gerhartz a Kiel-ben rendezett International Seapowers konferencián elmondta, ho...www.vadhajtasok.hu
Gondolom az a bajod,hogy nem az orosz propagandát nyomja,de ez egy ilyen bicikli neki ez a véleménye,és nem gondolnám,hogy nem lenne felkészült szakember.Kaiser Ferenc egy szégyen hogy interjút adhat. Tulajdonképpen elmondja az ukrán narratívat kritika nélkül. Ez nem gondolom hogy biztonságpolitikai szakértő szint. De hogy nem egyetemi tanári az biztos
Nem, nem ez a gondom. Hanem az hogy teljesen egyoldalú. Egy szakértőtől elvarnám hogy bemutassa mindkét oldalt és ebből következtetéseket vonjon le.Gondolom az a bajod,hogy nem az orosz propagandát nyomja,de ez egy ilyen bicikli neki ez a véleménye,és nem gondolnám,hogy nem lenne felkészült szakember.
Betettem ugyanezt a videot egy mási csipergésen, ott aszondták egy Tőr volt, de valaki aszondta, hogy az egész csak CGI.Érdekes felvétel, de szerintem ez nem Kalibr ahogy írják már ha nem fake.
Figyu, én megpróbáltam a 444-ről is tájékozódni. De ahol ekkora blődségeket engednek lehozni, mint amit már linkeltem. Az a legalja.Magatokat szívatjátok meg ha csak az orosz propagandát olvassátok. A miatt hittétek azt hogy Putyin 3 nap után Kijevben zabálhat.
Tiszteletben tartva a véleményedet, de szerintem (legalábbis) Magyarországon nem fogsz találni olyan szakértőt aki abszolút pártatlanul mutatná be mind a két oldalt és vonna le következtetéseket.Az órái színvonaláról nincsenek tapasztalataim de ő legalább nem beszélt pl 20 km feletti bombázásokról mint az ebbe a topikba többször is beidézett "szakértő".Nem, nem ez a gondom. Hanem az hogy teljesen egyoldalú. Egy szakértőtől elvarnám hogy bemutassa mindkét oldalt és ebből következtetéseket vonjon le.
A felkészültségéről meg annyit hogy ha beülsz egy előadasára kb 10 perc után pontosan tudod a politikai beállítottságát. Sajnos nekem volt hozzá "szerencsém" és hát finoman szólva nem tart magas színvonalú órákat.
Érdekes felvétel, de szerintem ez nem Kalibr ahogy írják már ha nem fake.
Lehet szakérteni.
Jog Ukrajna után, normális , hát persze. Húzzuk csak a medve bajszát, csak ne hogy aztán ezért nem fog senki az oroszokkal háborúzni.Oroszország nem tud nemzetközi jogra hivatkozni. Ha nincs helyi, orosz-litván vagy belarusz-litván egyezmény korridor biztosításáról (lásd a náci-lengyel egyezményre tett hitleri ajánlatot Danzig kapcsán anno), akkor semmilyen joga nincs, semmilyen szárazföldi kapcsolathoz ott. Ha az oroszok ragaszkodnak az enklávéjukhoz, akkor el kell tudják látni tengeren át!