Nooormális??Minden tiszteletem a szerencsétlen orosz katonáké, akiket Putin Führer a vágóhídra hajt... és ők mennek és harcolnak, hitük szerint hazájukért, valójában egy új Szovjetúnióért .
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nooormális??Minden tiszteletem a szerencsétlen orosz katonáké, akiket Putin Führer a vágóhídra hajt... és ők mennek és harcolnak, hitük szerint hazájukért, valójában egy új Szovjetúnióért .
azért ez nem teljesen így vanNem lehetsz túl művelt. A hoholozás vicces utalás Gogolra és a h-zó ukrán nyelvre, a kaprozás 2014 óta megy (ukrop), ők meg krumplibogarazzák az oroszokat (utalás a György-szalag csíkozására).
Köszönöm, ez dicséret a te szádból. Csak a nemzet!Méltó vagy a neofasiszta, széljobber Mi Hazánkhoz....
Sajnos én fordítva látom, az EU-s/NATO-s "szövetségeseink" kezében Ukrajna a furkós bot! Fordítva van ahogy én látom, nem az ukránok vadítanak, hanem őket vadítják ránk!Az a nagyon nagy baj, hogy az ukrik konkrétan ellenünk hergelik az uniós, és azon kívüli nato tagországokat... És a fent említett országok meg benyalják ezt az anti magyar hazug propagandát, sőt, a tenyerükből esznek... Szánalmas, de nagyon veszélyes a helyzetünk, ebben a szituációban.. Eljutunk a "van rajta sapka, nincs rajta sapka" vicc helyzetig, csak éljük túl..
Na hohol felszopók. Mindenkin kívül meg a többi proukrán angolszász okos! Ez nektek is szól. Olyannak tűntök ezek után, mint Dániel Péter, amikor éppen dicséri, felszopja Ferit, majd azonnal fejbeba.sszák egy kamerával, hogy jó reggelit, ébresztő ... Remélem érzitek, hogy mi jönne nektek is egy proukrán győzelemmel!Ukránok Lengyelországban, akik azt skandálják, hogy "Baszd meg Magyarországot!"
Erre csak egy válaszunk lehetOroszok Az Igazság Oldalán
Ukránok Lengyelországban, akik azt skandálják, hogy "Baszd meg Magyarországot!"t.me
Halál Ukrajnára! Kárpátalja magyar föld!
Elmondom én neked: Amelyikből sok van, jó felderítési adatokkal, és lehet vele napi 100-nál többet lőni 5 napnál tovább, a nélkül hogy letilt a software!Ez azért lenne fasza, mert tényleges összehasonlításunk lesz melyik tüzérségi rendszer mire jó.
Gostomel proukrán-euromajdan szintű szaGértelemmel, unianos-nextas fotelhuszár által, személyesen, méghozzá bojo támogatásával tervezve, Ursula van még Lejjebb minden Bundeswehres tapasztalatait felhasználva, Liz Truss által javasolt Macskafogó patkányai szintű logikájával kigondolva, bollywoodi rendezésben, Steineresen végrehajtva?Ezek teljesen meghülyültek
Valamiért qrvára nem akarják a kaprok, hogy a NAÜ rálásson az ottani helyzetre... Nekem ez az egész "ukrán offenzíva" egy átgondolatlan kapkodásnak tűnik. Remélem előbbre hozza a háború végét...Ka-52-ők mennek meglátogatni a partraszállt hoholokat.
--Intel Slava Z
Ka-52 of the Russian army flew to Energodar to destroy the troops of the Armed Forces of Ukraine.t.me
Ebbőo mi lesz? Állítólag 2 csoportban, max 60 hohol érkezett. Nemtudom hogy gondolták az erőmű visszafoglalást, de nekik annyi, az tuti.
Így érkezik az arti löves Energodar környékére:
Már megoldódott.O jajj, hogy jon igy olaj a Kozel Keletrol Ojropaba?
Oroszok Az Igazság Oldalán
⚡️ Zátonyra futott egy hajó a Szuezi-csatornában. A hajózás megáll az egyiptomi Szuezi-csatornában, miután a hajó zátonyra futott annak közepén. A Ship Affinity V, egy 252 méter (826 láb) hosszú olajszállító tartályhajó jelenleg a Szuezi-csatornában rekedt. A tengeri forgalom leállt – erősíti...t.me
Egy kicsit értetlenül állok az előtt, hogy miért nézi le őket ilyen szinten.Scott Ritter volt amerikai hírszerző tiszt "öngyilkos küldetésnek" nevezte azt a tervet, hogy Ukrajnába küldjék az afgán pilótákat az Egyesült Államokból. — Tasnim hírügynökség.
Ritter szerint Washington "biztos halálba" kívánja küldeni az afgán pilótákat, mert többnyire régi repülőgépeket ismernek, és az ukrajnai események intenzitása nagyon eltér a Közel-Keleten történtektől.
Ráadásul az afgán pilóták teljesen munkaképtelenek a modern légvédelmi rendszerek ellenlépései mellett, ezért már az első napon lelövik őket – összegzett a forrás.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Scott Ritter volt amerikai hírszerző tiszt "öngyilkos küldetésnek" nevezte azt a tervet, hogy Ukrajnába küldjék az afgán pilótákat az Egyesült Államokból. — Tasnim hírügynökség. Ritter szerint Washington "biztos halálba" kívánja küldeni az afgán pilótákat, mert többnyire régi repülőgépeket...t.me
Én az oroszoktól vártam hasonlót már hónapok óta, természetesen a másik oldalon. Érdekes.
Igen, egyértelműen az a cél szerintem is, hogy a NAÜ ne tudjon odamenni.Valamiért qrvára nem akarják a kaprok, hogy a NAÜ rálásson az ottani helyzetre... Nekem ez az egész "ukrán offenzíva" egy átgondolatlan kapkodásnak tűnik. Remélem előbbre hozza a háború végét...