Ezek oroszok, nem?Dübörög az offenzíva
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek oroszok, nem?Dübörög az offenzíva
Ukránoknak írják állítólag légicsapás érte őket.Ezek oroszok, nem?
Így a jó !Kicsit túltolja az ukrán színész a ruszki veszteséges videón!
A rongyfejűek gyakorlatilag partizánok voltak a civilek közé vegyülve. Itt viszont hagyományos háború zajlik.Csak finoman megjegyezném, hogy az amerikai haderővel kapcsolatban vagy két évtizede ugyanezt lehetett hallani. "Nem tudnak legyőzni pár rongyfejűt a szuper tankokkal meg repülőkkel, micsoda pancserok, nyomi jenkik, bla bla bla..."
És tessék most itt is pont ugyan ez megy.
Tessék már meglátni, hogy ahogy az USA haderejét elősorban a saját koncepciótlan politikai elitjük herélte ki, úgy az oroszt az az egyszerű tény fékezi, hogy az egész nyugati félteke ellen háborúznak. Ebből leszűrni egy haderő képességeit finoman szólva is előítéletes.
Most akkor ezek oroszok v ukránok? Silvio szerint oroszok, Ooorky szerint ukránok, a pakik szerint ukránok, itt meg megint oroszok szenvednek a videón.
Az második megmotozott embernek, csöpög a vér az orrából. Őt szerintem nem rég verhették fejen mert nem sok vércsepp van a nadrágján.Ebből a videóból is látni, hogy az ukránok barbárok, kínozzák és megverik az orosz katonákat.
ENHANCE!nah basz a szerkesztési idő:
nem tudom eldönteni de a kitűző alapján lehetne jobban be azonosítani
Szerintem nem megrendezett, csak szimplán meglepte őket a támadásMost akkor ezek oroszok v ukránok? Silvio szerint oroszok, Ooorky szerint ukránok, a pakik szerint ukránok, itt meg megint oroszok szenvednek a videón.
Nekem megrendezettnek tűnik, bárki is csinálta.
A DPR-ben a "Cargill" olajkitermelő üzem ingatlanát államosították
Pushilin elrendelte a Cargill olajkitermelő üzem ingatlanának államosítását.
DONYECK, szeptember 7. – RIA Novosztyi. A Donyecki Népköztársaság vezetője, Denis Pushilin elrendelte a DPR területén található Cargill olajkitermelő üzem ingatlanának állami tulajdonba kerülését.
A határozatban Pushilin úgy határozott, hogy megszünteti a Cargill Plant LLC által a DPR területén lévő ingatlannal és annak tulajdonjogával kapcsolatos szerződésekben foglalt kötelezettségeit.
"Úgy döntök: a jelen határozat (1) bekezdésében meghatározott vagyontárgyakat, beleértve az ingó és ingatlan vagyont, a készletet és egyéb tárgyi és immateriális javakat, a Donyecki Népköztársaság állami tulajdonába adom, az ilyen vagyon értékének tulajdonosának ellenszolgáltatás nélkül. és rögzíteni a gazdasági irányítási jogot a modern technológiák fejlesztésére és bevezetésére szolgáló „Donyetsk Technologies” állami vállalat számára – áll a DPR vezetőjének honlapján közzétett állásfoglalásban.
Pushilin arról is döntött, hogy 2023. január 1-ig megszervezi az üzem ingatlan tulajdonjogának állami bejegyzését. A határozat aláírásának napjától lép hatályba.
2014-ig a Cargill üzem volt Ukrajna legnagyobb napraforgó-feldolgozó és növényi olaj-előállító vállalkozása . Korábban az üzem az amerikai Cargill Inc. céghez tartozott.
Amilyen az adjon Isten.. Ez csekély válasz az eddig "privatizált" orosz külföldi vagyon fejében, ezt még számolatlan hasonló fogja követni ,,
Meg a hivatkozott orosz TG csatornák melyek lennének, egy jó párat végig néztem nem találom.ENHANCE!
"соблюдайте"
Különböző terepmintákat látok. A fekete bakancsos katonán ezt:
A sárpöttyöket nem számítva ez szerintem valami A-TACS minta, azt pedig hoholok nemigen használnak (tudtommal):
.
.
.
Szerintem a videón frissen megcsapkodott orosz katonákat látunk. Annyira nem lehet szarul a tátott szájú amúgy, van annyi lélekjelenléte, hogy kamerázzon...
Szerintem ez kamu videó. Azt a bakancsot, amit a videó 90%-ban látunk, 5 perce vették elő a raktárból. Jobb színészt is választhattak volna a kamerába bámulós jelenetekhez.Dübörög az offenzíva
Melyik libsi álam pénzét fogadtad el? Putyin megmondta nincsenek ukránok, ott oroszok vannak.Ebből a videóból is látni, hogy az ukránok barbárok, kínozzák és megverik az orosz katonákat.